An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kizlar benim bidahaki adet 1 eylulde yani 15 gun var sizinkiler daha erlen sanirim birsey sorucam acaba hamile olunca akinti herkeste degisiyormu? Yoksa adete kadar kuru gunlerin devam ettigi oluyormu yada akinti cogaliyormu?

Kizlar benim bidahaki adet 1 eylulde yani 15 gun var sizinkiler daha erlen sanirim birsey sorucam acaba hamile olunca akinti herkeste degisiyormu? Yoksa adete kadar kuru gunlerin devam ettigi oluyormu yada akinti cogaliyormu?
Ben de bunu merak ediyorum bu akıntı ne zaman başlıyor rengi ve kıvamı nasıl oluyor bilgisi olan aydınlatabilir mi kizlar

Benim merak ettiğim soruydu canım ya. Normalde bebiş yoksa kuru oluyosun sanırım ovulasyon sonrası regle kadar. Ama kimisi de kuru olup hamile olduğunu öğreniyor . Bilemedim nolcağını herşeyi belirti mi diye bakıyorum netten )

Kafayı yemeden hamile kalsak iyi

Canim ben belirti aramiyorum bu ay zaten enfeksiyon var o yuzden ben butun belirtileri yasiyorum diye hani kasik agrisi ve migde bulantisina belirti diyemiyorum. Ama merak ettim bebegim gelse kendini nasil belli eder acaba diye :) yok hicbirsekilde anlayamicam bayilmadan, yerlesme kanamasi gormeden, istifra etmeden inanmam yani hamilelige gelse bile su akinti olayini merak etmistim sadece kimde nasil oluyo diye cokmu azmi kurumu islakmi

Arkadaslar ben bu konuyla ilgili konu acayim sizde bakin olurmu tecrubeli bayanlar söyler heralde halimize aciyip :))

Ben kendimi dinliyorum sürekli ve acaba hamilelik var mı yok mu mide bulantım bile olduğu dönemlerin sonu regl olunca alışıyo insan negatife. Ama napalım duayla sabırla çağırcaz bebişlermizi inşallahhh benden 2 gündür akıntı geliyomuş gibi oluyor kesin regl geldi diyorum ama gidiyorum wc ye hiç bişi yok

:)) ben kendimi dinlemiyorum bu ay iste cunku si an bile afedersin kusacak kadar migdem bulaniyo cok fenayim, kasik agrim var, yorgunluk var hepsi enfeksiyondan dolayi iste malesef benim nazli bebis gelirse sürpriz olacak bana

:)) ben kendimi dinlemiyorum bu ay iste cunku si an bile afedersin kusacak kadar migdem bulaniyo cok fenayim, kasik agrim var, yorgunluk var hepsi enfeksiyondan dolayi iste malesef benim nazli bebis gelirse sürpriz olacak bana
Sürprizine kavuşursun bu ay inşallah balım enfeksiyon zor kuzum ama geçer hider inşallah.. geçmiş olsunn. Enfeksiyonda yanma falan oluyo mu vajina da bide akıntın kokulu ve sarı mı ?

Kızlar bişey sorucam yumurtlama döneminden sonra korunmasız ilişkinin bi sakıncası var mı?

Merhaba kizlar. Benim de bata 10 gun var. Gecen ay kendimi hamile gibi hissediyordum ve hamile olduguma cok inandirmistim o yuzden cok uzuldum bu ay hicbisey hissetmiyorum. Henuz hicbi belirti de yok bakalim nolucak bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…