Psikolojik olmasından çok korkuyorum inanamıyorum çünkü acaba üşüttüm mu yoksa psikolojik mi demekten kendimi alamiyorumOlmasa hissetmezsin cnm benmde 26 Ağustos ta
Ben de bunu merak ediyorum bu akıntı ne zaman başlıyor rengi ve kıvamı nasıl oluyor bilgisi olan aydınlatabilir mi kizlarKizlar benim bidahaki adet 1 eylulde yani 15 gun var sizinkiler daha erlen sanirim birsey sorucam acaba hamile olunca akinti herkeste degisiyormu? Yoksa adete kadar kuru gunlerin devam ettigi oluyormu yada akinti cogaliyormu?
İnşallah belirtidır cnm çok stres yapmaaPsikolojik olmasından çok korkuyorum inanamıyorum çünkü acaba üşüttüm mu yoksa psikolojik mi demekten kendimi alamiyorum
Benim merak ettiğim soruydu canım ya. Normalde bebiş yoksa kuru oluyosun sanırım ovulasyon sonrası regle kadar. Ama kimisi de kuru olup hamile olduğunu öğreniyor . Bilemedim nolcağını herşeyi belirti mi diye bakıyorum nettenKizlar benim bidahaki adet 1 eylulde yani 15 gun var sizinkiler daha erlen sanirim birsey sorucam acaba hamile olunca akinti herkeste degisiyormu? Yoksa adete kadar kuru gunlerin devam ettigi oluyormu yada akinti cogaliyormu?
Kafayı yemeden hamile kalsak iyiBenim merak ettiğim soruydu canım ya. Normalde bebiş yoksa kuru oluyosun sanırım ovulasyon sonrası regle kadar. Ama kimisi de kuru olup hamile olduğunu öğreniyor . Bilemedim nolcağını herşeyi belirti mi diye bakıyorum netten)
Canim ben belirti aramiyorum bu ay zaten enfeksiyon var o yuzden ben butun belirtileri yasiyorum diye hani kasik agrisi ve migde bulantisina belirti diyemiyorum. Ama merak ettim bebegim gelse kendini nasil belli eder acaba diye :) yok hicbirsekilde anlayamicam bayilmadan, yerlesme kanamasi gormeden, istifra etmeden inanmam yani hamilelige gelse bileBenim merak ettiğim soruydu canım ya. Normalde bebiş yoksa kuru oluyosun sanırım ovulasyon sonrası regle kadar. Ama kimisi de kuru olup hamile olduğunu öğreniyor . Bilemedim nolcağını herşeyi belirti mi diye bakıyorum netten)
Arkadaslar ben bu konuyla ilgili konu acayim sizde bakin olurmu tecrubeli bayanlar söyler heralde halimize aciyip :))
Eveeeett :)))Veeee bata son 9 gün kizlaarrrr :)
Aynen öyle canım artık gözüm seğirse hamilelikten mi belirti mi diye açıp bakıyorum o dereceKafayı yemeden hamile kalsak iyi
Ben kendimi dinliyorum sürekli ve acaba hamilelik var mı yok mu mide bulantım bile olduğu dönemlerin sonu regl olunca alışıyo insan negatife. Ama napalım duayla sabırla çağırcaz bebişlermizi inşallahhhCanim ben belirti aramiyorum bu ay zaten enfeksiyon var o yuzden ben butun belirtileri yasiyorum diye hani kasik agrisi ve migde bulantisina belirti diyemiyorum. Ama merak ettim bebegim gelse kendini nasil belli eder acaba diye :) yok hicbirsekilde anlayamicam bayilmadan, yerlesme kanamasi gormeden, istifra etmeden inanmam yani hamilelige gelse bilesu akinti olayini merak etmistim sadece kimde nasil oluyo diye cokmu azmi kurumu islakmi
:)) ben kendimi dinlemiyorum bu ay iste cunku si an bile afedersin kusacak kadar migdem bulaniyo cok fenayim, kasik agrim var, yorgunluk var hepsi enfeksiyondan dolayi iste malesef benim nazli bebis gelirse sürpriz olacak banaBen kendimi dinliyorum sürekli ve acaba hamilelik var mı yok mu mide bulantım bile olduğu dönemlerin sonu regl olunca alışıyo insan negatife. Ama napalım duayla sabırla çağırcaz bebişlermizi inşallahhhbenden 2 gündür akıntı geliyomuş gibi oluyor kesin regl geldi diyorum ama gidiyorum wc ye hiç bişi yok
Sürprizine kavuşursun bu ay inşallah balım:)) ben kendimi dinlemiyorum bu ay iste cunku si an bile afedersin kusacak kadar migdem bulaniyo cok fenayim, kasik agrim var, yorgunluk var hepsi enfeksiyondan dolayi iste malesef benim nazli bebis gelirse sürpriz olacak bana
İnşallah bu ay olur canım hayırlısıyla :)Merhaba kizlar. Benim de bata 10 gun var. Gecen ay kendimi hamile gibi hissediyordum ve hamile olduguma cok inandirmistim o yuzden cok uzuldumbu ay hicbisey hissetmiyorum. Henuz hicbi belirti de yok bakalim nolucak bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?