- 3 Mart 2011
- 80
- 40
- 88
Aynı dertten muzdaribim bende yaa kasık ağrısı dışında belirti olmayınca umudum da gidiyo ister istemez sonra diyorum belirti olmadanda olur diye ama insan istiyo bi midesi bulansın bi başı dönsünYa işte bende de fazla belirti yok.belimde ara sıra sizi oluyor o kadar.ama ben mesela normalde de adet belirtisi yaşamam. Sadece adet olmadan 10 15 dakika önce kasık sancim başlar oyle anlarım adet olacağımı. Göğüs ağrısı göğüs hassasiyeti göğüs ucu acıma dolgunluk günler öncesi karın ağrısı vs bunları yaşamam. O yüzden hamile olup olmayacağımı anlar miyim anlamaz miyim blmyorum
Doktora danışmadan hiçbir ilaç kullanma canım ama sporu bilmiyorumKızlar merhaba benim daha14 günüm var cok cok yeni bir deneme anlıycağınız ama benim bir sorum olacak, bugün başım ağrıyor, şu aşamada ağrı kesici almamda ya da kahve içmemde sakınca var mı? Hatta bu dönemde spor yapmam embriyonun tutunmasına engel olur mu? Bilen varsa lütfen cevaplasın
Ben yarin birde 2 gun sonra birdaha.Kizlaaaaarr son 8 gun kaldi.cok heyecanliyim engellemeye calisiyorum kendimi ama ne bileyim umut iste..ne zaman test yapmayi dusunuyorsunuz
Ben 28 inde yapmayı dusunuyorum:) 27 bat:) aynıyız senle:) ay ben de çok heyecanlıyım yaaKizlaaaaarr son 8 gun kaldi.cok heyecanliyim engellemeye calisiyorum kendimi ama ne bileyim umut iste..ne zaman test yapmayi dusunuyorsunuz
Aynen ya kasiklarim batsın belim ağrı sizi çok belirgin hissetsin midem bulansin valla sikayet etmicem:)Aynı dertten muzdaribim bende yaa kasık ağrısı dışında belirti olmayınca umudum da gidiyo ister istemez sonra diyorum belirti olmadanda olur diye ama insan istiyo bi midesi bulansın bi başı dönsün
Direk kan testi mi yoksa idrar testi mi yapcaksınız kızlarrCanim
Ben 28 inde yapmayı dusunuyorum:) 27 bat:) aynıyız senle:) ay ben de çok heyecanlıyım yaa
Tsekkur ederim desteğiniz için.Amin inşallah ben ve tüm isteyenler inşallah. Aşırı bi takibim yok zaten saydığım rahatsızlıklar var neye yoracagimi bilemedim, hamilelik belirtisi değilse kansız falan da olabilirim. Bilemiyorum. Hayırlısı deyip bekliyorim. Olsun diye bir israrim yok vakti gelince olacaktır dusuncesindeyim zaten :)Gogus agrisi olmamasina takılma bence. Cunku herkesin belirtileri farkli oluyor. Benim ilk hamileligim malesef dusukle sonuçlandı. Adet gecikmesine kadar hicbir belirti yasamadim hatta adete benzeyen sancilarim bile olmamisti. Insallah bu ay hamile kalirsin. Ama nacizhane tavsiyem kendini fazla takip etmemen
Olabilir canım, dediğim gibi pek umutlu da değilim. Rabbim verirse amenna... :) hayırlısıBelirti olup olmaması yanıltıcı olabilir canım sen yinede adet gecikmende kanında baktır en güzeli kimi kadın hiç belirti yaşamıyormuş :)
Benim 3 günüm kaldı dün dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç hüsran 0.34 çıktı bence biraz bekle zor ama inşallah güzel haberler alırsınKizlaaaaarr son 8 gun kaldi.cok heyecanliyim engellemeye calisiyorum kendimi ama ne bileyim umut iste..ne zaman test yapmayi dusunuyorsunuz
Elimde erken gebelik testi var predictor onu yapsam çıkar herhalde dimiDirek kan testi mi yoksa idrar testi mi yapcaksınız kızlarr
Amin canım . İnşallah. Kötü düşünmüyorum canım aksine çok pozitifim, dert de etmiyorum artık 4yildir alıştım :)Canım benim ALLAHİM gönlüne göre versin iNSAALLAH kötü düşünme hep dua edelim RABBİM kucaklarımızı doldursun insaALLAH
Aynıyız valla çok merak ediyorumOnce idrar testi yaparim diye dusunuyorum.Oyle cok net bir belirtim yok henuz hafif kasik batmasi disinda ama bakalim
Hayirlisi boyleymis canim sakin uzme kendini.o husrana ugramalar insani cok yipratiyor ama her seyin bir zamani vardir bunu da unutmamak lazimBenim 3 günüm kaldı dün dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç hüsran 0.34 çıktı bence biraz bekle zor ama inşallah güzel haberler alırsın
Haklısın canım Allah sağlıklı çocukları kucagımıza almayı nasip eder vakti geldiğinde :)Olabilir canım, dediğim gibi pek umutlu da değilim. Rabbim verirse amenna... :) hayırlısı
Sanırım ben direk gecikme olursa hastahane yolu tutarımOnce idrar testi yaparim diye dusunuyorum.Oyle cok net bir belirtim yok henuz hafif kasik batmasi disinda ama bakalim
Aminn tatlım :)Haklısın canım Allah sağlıklı çocukları kucagımıza almayı nasip eder vakti geldiğinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?