An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kızlar mrb bende sizinleyim bat 8 gun sonra
Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı evlatlar InsAllah
Zor bir surecmis gerçekten
Birde kizlar birsey soracağım kimyasal gebelik nasil anlasilir adette mi ?

Aynı dertten muzdaribim bende yaa kasık ağrısı dışında belirti olmayınca umudum da gidiyo ister istemez sonra diyorum belirti olmadanda olur diye ama insan istiyo bi midesi bulansın bi başı dönsün

Kızlar merhaba benim daha14 günüm var cok cok yeni bir deneme anlıycağınız ama benim bir sorum olacak, bugün başım ağrıyor, şu aşamada ağrı kesici almamda ya da kahve içmemde sakınca var mı? Hatta bu dönemde spor yapmam embriyonun tutunmasına engel olur mu? Bilen varsa lütfen cevaplasın

Doktora danışmadan hiçbir ilaç kullanma canım ama sporu bilmiyorum

Kizlaaaaarr son 8 gun kaldi.cok heyecanliyim engellemeye calisiyorum kendimi ama ne bileyim umut iste..ne zaman test yapmayi dusunuyorsunuz

Canim
Kizlaaaaarr son 8 gun kaldi.cok heyecanliyim engellemeye calisiyorum kendimi ama ne bileyim umut iste..ne zaman test yapmayi dusunuyorsunuz
Ben 28 inde yapmayı dusunuyorum:) 27 bat:) aynıyız senle:) ay ben de çok heyecanlıyım yaa

Aynı dertten muzdaribim bende yaa kasık ağrısı dışında belirti olmayınca umudum da gidiyo ister istemez sonra diyorum belirti olmadanda olur diye ama insan istiyo bi midesi bulansın bi başı dönsün
Aynen ya kasiklarim batsın belim ağrı sizi çok belirgin hissetsin midem bulansin valla sikayet etmicem:)

Tsekkur ederim desteğiniz için.Amin inşallah ben ve tüm isteyenler inşallah. Aşırı bi takibim yok zaten saydığım rahatsızlıklar var neye yoracagimi bilemedim, hamilelik belirtisi değilse kansız falan da olabilirim. Bilemiyorum. Hayırlısı deyip bekliyorim. Olsun diye bir israrim yok vakti gelince olacaktır dusuncesindeyim zaten :)

Benim 3 günüm kaldı dün dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç hüsran 0.34 çıktı bence biraz bekle zor ama inşallah güzel haberler alırsın

Canım benim ALLAHİM gönlüne göre versin iNSAALLAH kötü düşünme hep dua edelim RABBİM kucaklarımızı doldursun insaALLAH
Amin canım . İnşallah. Kötü düşünmüyorum canım aksine çok pozitifim, dert de etmiyorum artık 4yildir alıştım :)

Benim 3 günüm kaldı dün dayanamayıp kan testi yaptırdım sonuç hüsran 0.34 çıktı bence biraz bekle zor ama inşallah güzel haberler alırsın
Hayirlisi boyleymis canim sakin uzme kendini.o husrana ugramalar insani cok yipratiyor ama her seyin bir zamani vardir bunu da unutmamak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…