An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Şansına cnm yollayım ben sana bu ay ilk olunca erken gebelik ve normal testleri depoladım eve

Canım ben her defasında eczaneye para vermektense internetten toplu almıştım hem de çok ucuz fiyata o yüzden canım be zaman isterse yapıyodum. Şimdi hamileyim çok şükür inan hala yapıyorum her sabah çizgi koyulaşıyo mu diye çünkü ben bata 3 gün kala baya erken öğrendim

Canım benim ne kadar üzülme desemde insanın elinde değil kendimden biliyorum, evliligimin 4. Yılı 3 aydır bebek denemeleri yapıyoruz bizde inan kendini sartlandırınca belirti arayınca vücudumuzda bize oyun oynuyor gecen ay 5 gün gecikti benimde regl ve sonuç yine hüsran testlerin dibine vurmuştum gunde 2 tane yaptığım bile oldu... Bu ay bata 2 gün kaldı hiç belirtim yok yine ve adet ağrılarım geliyor yine bu ay üzülmeyicem takmayacağım desemde dedigim gibi elimizde değil üzerimde şimdiden bir durgunluk hayal kırıklığı var Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin kuzum mayıs annesi olamazsak haziran annesi oluruz umudumuzu kaybetmek yok güçlü olucaz moralli olucaz veeee o bebisler bu göbüslere gelecek

Yerim seni kız üzülme cnm bak ben 7 yıllık evliyim 2 senedir deniyoruz mayısta kimyasal yaşadım 32 yaşındayım hiç çocuğum yok ama bu kadar takmiyorum inan ben Küçüklükten beri evlenince ilk 5 sene çocuk yapmiycam diyordum sonrada bende bir istek bi bebek özlemi anladım ki ben hem mental hem bedenen ancak hazır oldum ama bununda bir zamanı var dedi rabbim ve bekliyorum umuyorum kendimi

Keşke hep öyle masum olsalar

Keske kuzum kuzenimde doktor benim yapma bekle idrar testi yanıltıyor diyor birazda onun için sabrediyorum. Ama eşim dün kargo ile gelen testleri görünce etrafımda dolanmaya başladı

Keske kuzum kuzenimde doktor benim yapma bekle idrar testi yanıltıyor diyor birazda onun için sabrediyorum. Ama eşim dün kargo ile gelen testleri görünce etrafımda dolanmaya başladı
Doktora kalırsa ben ilk kontrole gittiğimde öyle hemen kan verme adet gecikmenden 2 hafta sonra ver demişti ben de içimden tabi tabi demiştim ne gezer bende o sabır hahah yazık o da meraklı şimdi kısss çatlatma adamı

Ben bu kimyasaldan sonra dedim ki bi hesap yaptım bu arada dis implantı yaptırdım ondan 2 ay bekledim ve dedim ki eylülün 10u ovulasyon günüm o zaman hamile kalırsam 24 adeet başlangıcı hamile kalırsam eğer 27 eylül evlilik yıl dönümünü ve 4 ekim doğum günüm bebek doğum tarihide haziran yani çocukta ikizler burcu olur ( çok severim bu burcu) hehhhhhhh plana bak ya hani derler ya her rengi boylarında bi fıstık yeşili kaldı benim hesapta öyle işte totem yaptım hehehe

Cnm geç döllenme olur birde adam üzülür kıyamam bekliyorum adetim gecsin 1 gün öyle yapıcam

Şansına cnm yollayım ben sana bu ay ilk olunca erken gebelik ve normal testleri depoladım eve

Yolla kız valla keşke alsaymisim 1-2 tane daha bende adet gelmeyince bu sefer yapmazsm kafayı yiyorum ben bi tuhafim belirsizlik beni daha çok geriyor bak bugün gelmedi inş gelmez orası ayrı ama bu sefer hamile moduna giriyorum gelmezse süper ama gününden sonra adet olursam daha yüksekten çakiliyorum anlatabildim mi Yaw

Ne zamandır çocuk istiyorsunuz cnm

1 önceki sayfada yazdım cnm 2 seneye yakın mayısta kimyasal oldu sonrada dış implantı yüzünden korunduk bu ay tekrar denemeye başladık cnm

Geçmiş olsun cnm rabbim tez zamanda göbişini bebişle doldursun insallah

fnd_50 canım benim burda herkese yetişip moral veren destek olan insansın böyle üzgün görmek istemiyoruz neşene çabucak geri dön

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…