Benimde bugün bat sabah 1 tane normal idrar testinde vardı kalıtım gittim wc ye dedim ki kendi kendime yalıtım varsa çıkarsa çıkar çıkmazsa zaten bugün gelir testere gerek kalmaz dedim anam test bozuk çıktıya bembeyaz kaldı sansima tukureyim nalet bugün eczanelerde kapalı öyle kaldı yani
Canım ben her defasında eczaneye para vermektense internetten toplu almıştım hem de çok ucuz fiyata o yüzden canım be zaman isterse yapıyodum. Şimdi hamileyim çok şükür inan hala yapıyorum her sabah çizgi koyulaşıyo mu diye çünkü ben bata 3 gün kala baya erken öğrendimBenimde bugün bat sabah 1 tane normal idrar testinde vardı kalıtım gittim wc ye dedim ki kendi kendime yalıtım varsa çıkarsa çıkar çıkmazsa zaten bugün gelir testere gerek kalmaz dedim anam test bozuk çıktıya bembeyaz kaldı sansima tukureyim nalet bugün eczanelerde kapalı öyle kaldı yani
Canım benim ne kadar üzülme desemde insanın elinde değil kendimden biliyorum, evliligimin 4. Yılı 3 aydır bebek denemeleri yapıyoruz bizde inan kendini sartlandırınca belirti arayınca vücudumuzda bize oyun oynuyor gecen ay 5 gün gecikti benimde regl ve sonuç yine hüsran testlerin dibine vurmuştum gunde 2 tane yaptığım bile oldu... Bu ay bata 2 gün kaldı hiç belirtim yok yine ve adet ağrılarım geliyor yine bu ay üzülmeyicem takmayacağım desemde dedigim gibi elimizde değil üzerimde şimdiden bir durgunluk hayal kırıklığı varArtık ovulasyon testi filan yapmayacağım akışına bırakacağım. Belirti vs netten habire bişeyler okuyup vücudumu etkilemeyecegim. Psikolojimi alt üst ettim resmen. Bu hafta içi doktora gideceğim bi problem ne bakılsın. Bende 6 cm kist vardı sağ over da. 3 ay doğum kontrol hapı kullandım kist eridi. O 3 ay içinde 28 günde bir adet oldum.hapi bıraktığım ay 35 günde adet oldum. Bu ay37 günde. Korkuyorum
Keşke hep öyle masum olsalarHahaha aynen cnm kullan beni diyor resmen
İNSALALAH canim İNSALALAH artık bukadar kafamı yormayacagim bi doktora görüneyim ona göre yol cizecegim böyle çok kötü oluyorum yumurtlama gününü teste göre yakaladım günasirı ilişki yaptık olmayınca olmuyormuş ve insan kendi beyninde kuruyor o belirtiler kendinde var gbi hissedip hayal kırıklığına uğrayınca mahvoluyor. Allahım hayırlı zamanda nasip etsin üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demek ki.
Keşke hep öyle masum olsalar
Doktora kalırsa ben ilk kontrole gittiğimde öyle hemen kan verme adet gecikmenden 2 hafta sonra ver demişti ben de içimden tabi tabi demiştimKeske kuzum kuzenimde doktor benim yapma bekle idrar testi yanıltıyor diyor birazda onun için sabrediyorum. Ama eşim dün kargo ile gelen testleri görünce etrafımda dolanmaya başladı
Doktora kalırsa ben ilk kontrole gittiğimde öyle hemen kan verme adet gecikmenden 2 hafta sonra ver demişti ben de içimden tabi tabi demiştimne gezer bende o sabır hahah yazık o da meraklı şimdi kısss çatlatma adamı
Şansına cnm yollayım ben sanabu ay ilk olunca erken gebelik ve normal testleri depoladım eve
Dimi ya bi de onlara mı yanalım kendimize mi kadın olmak zor iş zorCnm geç döllenme olur birde adam üzülür kıyamam bekliyorum adetim gecsin 1 gün öyle yapıcam
3 tane de ben de var bekliyor çekmecedeGıdıklıyor bunlar beni yarın bat ama korkuyorum yapmıyorum
Yolla kız valla keşke alsaymisim 1-2 tane daha bende adet gelmeyince bu sefer yapmazsm kafayı yiyorum ben bi tuhafim belirsizlik beni daha çok geriyor bak bugün gelmedi inş gelmez orası ayrı ama bu sefer hamile moduna giriyorum gelmezse süper ama gününden sonra adet olursam daha yüksekten çakiliyorum anlatabildim mi Yaw
İnşallah kuzum dua et lütfenDimi ya bi de onlara mı yanalım kendimize mi kadın olmak zor iş zorinşallahhh görürsün sen de pozitifi canım benim merakla bekliyorum ben de burda
Sonucu tahmin edebiliyorum da bi umut isteDayan bacım az kaldı
Ne zamandır çocuk istiyorsunuz cnm
Sonucu tahmin edebiliyorum da bi umut iste
1 önceki sayfada yazdım cnm 2 seneye yakın mayısta kimyasal oldu sonrada dış implantı yüzünden korunduk bu ay tekrar denemeye başladık cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?