An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Bendede beş tane fln vardıda evde olmadığım için yapamıyorum. Olsam dayanamazdım heralde

Hollymom kuzum birşey sorcam ya benim kasıklarım ağrıyor fakat farklı özel bölgeye kadar yayılıyor ara sıra rahim duvarları sertleşiyor derler ya öylemi acaba. Benim normalde adet günü kasıklarım ağırır fakat bu çok farklı bir ağrı sendede oldumu yada konuda fikrin olan arkadaşlar varmı

Yok kuzum öyle olmadı bende çok büyük sancılar da yaşamadım ya da vajina tarafında falan da bi ağrı sızı olmadı. Sadece sol kasığımda ara ara batmalar tatlı tatlı ağrılar oldu ama çok rahatsız edici seviyede değildi.

fnd_50 canım benim burda herkese yetişip moral veren destek olan insansın böyle üzgün görmek istemiyoruz neşene çabucak geri dön
Tomrisimmm biraz daha iyiyim duş fln aldım eşim teselli etti çarşamba da doktora gideceğiz adetlerimde bi problem var ama İNSAALLAH büyük bişey yoktur kendimi toparlamam lazım. Ama dediğim gibi ovulasyon testleriyde de ugrasmicam adetten sonra başlarım gün aşırı. Tabi kocam göreve gidecek bulablrsem

Oy kuzum sagolasin tesellin için ben de hep çok istyorum çocukları çok seviyorum çocuğum hemen olsun istyorum ama RABBİM zamanı geldiğinde nasip eder İNSAALLAH sağlıklı ve hayırlı bi şekilde RABBİM sana da nasip eder İNSAALLAH canım benim

Git tabi kuzum ben de karar verdiğimizde gitmiştim iltihap varmış fitil vermişti, hiçbi şikayetim yoktu yani gitmesem haberim olmazdı tabi bu hamile kalmaya da engelmiş. Yeter ki Allah dermansız dert vermesin onun dışında herşeyim vakti zamanı vardır. En hayırlısını nasip etsin Allah size bitanem

Bi baktır cnm inşallah önemli birşey çıkmaz içini ferah tut kafana taktın diye gecikme olmuçtur bence kafana takma bırak kendini

Bi baktır cnm inşallah önemli birşey çıkmaz içini ferah tut kafana taktın diye gecikme olmuçtur bence kafana takma bırak kendini
Canım genelde 33 35 günde adet olurum ben zaten hep geç olurum hiç 20 li olduğumu hatırlamıyorum. Sadece kist tedavisi gördüğüm 3 ay 28 günde bir olmuştum. Hap birakinca 35 günde oldum geçen ay bu ay aha 37 oldu.bi görüneyim içim rahatlaisn

Gögüsler indi bu ay benim de foss. Adetin 2. günü mü gidyruz hormon tahlilelri için?

Amin bitanem ne olur duanı eksik etme ben de istiyorum bebeğim olsun onu öpüp koklayayim inan olmayan daha karnıma düşmeyen bişeyi özlüyorum istiyorum bu nasıl bi duygu olsa nasıl bambaşka olur ALLAHİM isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin insaALLAH

Gögüsler indi bu ay benim de foss. Adetin 2. günü mü gidyruz hormon tahlilelri için?
3.gunu diye biliyorum ben de gideceğim ama benim adetin 3.gunu 30 Ağustos resmi tatile denk geliyor o yüzden mecbur 4.gun gideceğim İNSALALAH olur

Bir de kızlar çok takip çok stres yapıyoruz. Hiç kendimizi olumsuz olabileceğine alistirmiyoruz.hamile olabileceğimize o kadar inanıyoruz ki adetim belki de ondan gecikti.bugun testi yapıp negatif görünce tamam dedim hamile değilim 1 saat sonrasında da adetim geldi.bu yüzden canlarım kizcelerim iki duruma da kendimizi alıştıralim olmazsa çok hayal kırıklığına uğramayız olursa da supriz olur seviniriz.cok katı kurallar aldım kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…