An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

En içten dualarım seninle kuzum inşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun bebişine en son ay ben de dedim senin gibi ovu testi yapmıcam ve yapmadım da. Kafama hiç takmadım ve ilişkide de asla düşünmedim tutcak mı tutmıcak mı diye anı yaşadım. Nacizane tavsiyelerim tatlım inşallah doktordan da güzel haberlerle dönersin

Dogru söylüyrsun. Bu ay nedense gecen aya göre daha rahatım. En azından doktora gidip sorunu bulunur inş. Benim adetlerim cok yogun olur. Myomdan korkuyrm.

Dogru söylüyrsun. Bu ay nedense gecen aya göre daha rahatım. En azından doktora gidip sorunu bulunur inş. Benim adetlerim cok yogun olur. Myomdan korkuyrm.
Myom ney canim İNSALALAH hepimizin gönlüne göre olur.ben de iyce bi görünmek istiyorum. İNSALALAH kist tekrarlamamistir ALLAHİM bizi de güldürsün amin

A
Aynen kuzum takınca daha kötü oluyo eskiden insanlar ovulasyona teste mi dikkat ediyormuş sanki.stres baş düşmanımız bu hatayı bir daha yapmak istemiyorum İNSAALLAH herşey güzel olur hollymomum iyi ki sizler varsınız

Kitle canım, kanamayı arttıyr diye biliyorum. Hamile kalmayı engeliyrmuş. İnş. dualarımız hep bu yönde. Allahım bu duyguyu herkese yaşatsın

Eşinin desteği çok iyi gelmiştir canım benimm iyi olmana çok sevindim bak görüyosun iki güne bir ilişkide olsa olmayınca olmuyo Rabbim bize evlat vermek istesin yeterki tek seferde bile olur senin güzel kalbini seviyim ben :)

Kesinlikle canım çok güzel düşünmüşün hep mutlu ol hepp

Kızlaaarrr gerkese bol keseden selammm yolluyorum nasilsiniz arkadaslar benm bata 5 gün kaldı gecen göğüslermde agrlk vardı bugun yok szdede hiç böyle oluyormu ??

Korkuyorum kuzum sabah idralı değil birde beklemek istiyorum

sabah aksam farketmez zuzum.. cunku sabah az olan ogleden sonra daha koyu cikabiliyor. adete ne kadar yakinsa okadar koyuluor.

bende simdi korka korka lavaboya gidecegim bakalim geldimi biseyler

Korkuyorum kuzum sabah idralı değil birde beklemek istiyorum
O testte cokda fark etmiyo idrar iyi araştırdım ben o testti çok hassas bi test diğerlerine göre bence kullan zaten adet olucan yoksa eyer madem elinde onca test var kullan...
Ben kesin karar aldım artık kan vercem en garantisi..

Varsa akşam kutlamak için yemeye gidersiniz :) ne guzell

Bana eczacim varsa adete 7gun kala bile çıkıyor diyo yani yap bence..

Bana eczacim varsa adete 7gun kala bile çıkıyor diyo yani yap bence..

Adet günüm yarın cnm 1-2 gün bekliyecem ilk deneme bu ay üzülmek istemiyorum erkenden yoksada adet olmamla anlayım kimyasal gebelik varmış çünkü doktoelar adet gecikmesini öneriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…