En içten dualarım seninle kuzum inşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun bebişineAmin bitanem ne olur duanı eksik etme ben de istiyorum bebeğim olsun onu öpüp koklayayim inan olmayan daha karnıma düşmeyen bişeyi özlüyorum istiyorum bu nasıl bi duygu olsa nasıl bambaşka olur ALLAHİM isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin insaALLAH
29-30 canım bat. Yumurtlama 14-15iydi çıkmaz herhalde daha idrardaSenin bat ne zamandı cnm yarınmı unuttum kusura bakma
Dogru söylüyrsun. Bu ay nedense gecen aya göre daha rahatım. En azından doktora gidip sorunu bulunur inş. Benim adetlerim cok yogun olur. Myomdan korkuyrm.Bir de kızlar çok takip çok stres yapıyoruz. Hiç kendimizi olumsuz olabileceğine alistirmiyoruz.hamile olabileceğimize o kadar inanıyoruz ki adetim belki de ondan gecikti.bugun testi yapıp negatif görünce tamam dedim hamile değilim 1 saat sonrasında da adetim geldi.bu yüzden canlarım kizcelerim iki duruma da kendimizi alıştıralim olmazsa çok hayal kırıklığına uğramayız olursa da supriz olur seviniriz.cok katı kurallar aldım kendime
Myom ney canim İNSALALAH hepimizin gönlüne göre olur.ben de iyce bi görünmek istiyorum. İNSALALAH kist tekrarlamamistirDogru söylüyrsun. Bu ay nedense gecen aya göre daha rahatım. En azından doktora gidip sorunu bulunur inş. Benim adetlerim cok yogun olur. Myomdan korkuyrm.
Aynen kuzum takınca daha kötü oluyo eskiden insanlar ovulasyona teste mi dikkat ediyormuş sanki.stres baş düşmanımız bu hatayı bir daha yapmak istemiyorum İNSAALLAH herşey güzel olur hollymomumEn içten dualarım seninle kuzum inşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun bebişineen son ay ben de dedim senin gibi ovu testi yapmıcam ve yapmadım da. Kafama hiç takmadım ve ilişkide de asla düşünmedim tutcak mı tutmıcak mı diye anı yaşadım. Nacizane tavsiyelerim tatlım inşallah doktordan da güzel haberlerle dönersin
29-30 canım bat. Yumurtlama 14-15iydi çıkmaz herhalde daha idrarda
Eşinin desteği çok iyi gelmiştir canım benimm iyi olmana çok sevindim bak görüyosun iki güne bir ilişkide olsa olmayınca olmuyo Rabbim bize evlat vermek istesin yeterki tek seferde bile olur senin güzel kalbini seviyim ben :)Tomrisimmm biraz daha iyiyim duş fln aldım eşim teselli etti çarşamba da doktora gideceğiz adetlerimde bi problem var ama İNSAALLAH büyük bişey yoktur kendimi toparlamam lazım. Ama dediğim gibi ovulasyon testleriyde de ugrasmicam adetten sonra başlarım gün aşırı. Tabi kocam göreve gidecek bulablrsem
Bir de kızlar çok takip çok stres yapıyoruz. Hiç kendimizi olumsuz olabileceğine alistirmiyoruz.hamile olabileceğimize o kadar inanıyoruz ki adetim belki de ondan gecikti.bugun testi yapıp negatif görünce tamam dedim hamile değilim 1 saat sonrasında da adetim geldi.bu yüzden canlarım kizcelerim iki duruma da kendimizi alıştıralim olmazsa çok hayal kırıklığına uğramayız olursa da supriz olur seviniriz.cok katı kurallar aldım kendime
Salı adet olmazsam yapicam bi taneBenimde normalde yarın cnm dayanmaya çalışıyorum
Bunda varsa 100/100cikiyor hadi bekliyozxGıdıklıyor bunlar beni yarın bat ama korkuyorum yapmıyorum
Hadi inşallah kuzumSalı adet olmazsam yapicam bi tane
Bunda varsa 100/100cikiyor hadi bekliyozx
Korkuyorum kuzum sabah idralı değil birde beklemek istiyorum
O testte cokda fark etmiyo idrar iyi araştırdım ben o testti çok hassas bi test diğerlerine göre bence kullan zaten adet olucan yoksa eyer madem elinde onca test var kullan...Korkuyorum kuzum sabah idralı değil birde beklemek istiyorum
Ben bu testle 3 gun once ogrenmistimBunda varsa 100/100cikiyor hadi bekliyozx
Varsa akşam kutlamak için yemeye gidersiniz :) ne guzellO testte cokda fark etmiyo idrar iyi araştırdım ben o testti çok hassas bi test diğerlerine göre bence kullan zaten adet olucan yoksa eyer madem elinde onca test var kullan...
Ben kesin karar aldım artık kan vercem en garantisi..
Bana eczacim varsa adete 7gun kala bile çıkıyor diyo yani yap bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?