An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Adet günüm yarın cnm 1-2 gün bekliyecem ilk deneme bu ay üzülmek istemiyorum erkenden yoksada adet olmamla anlayım kimyasal gebelik varmış çünkü doktoelar adet gecikmesini öneriyor
Canım Sakin gecikmeden test yapma insan daha çok yıkılıyor. Gecikmenin bekle öyle yaparsın. Adet olunca gene bi tık daha az üzülüyorsun testte direk görünce daha bi yıkım oluyor bence gecikmeden önce yapma.ne yaşadım sen biliyorsun.

Ama testte pozitif gorupte adet olmak daha beter bisey benim günüm geçiyordu ve benim yaşadığım daha beter fundicimm senin hiç değilse negatif çıkmış bide beni dusun sinir krizi geçirdim dun..

Ama yemin ettim test yapmiycam günümü 5gun geçerse öyle kan tahlili yaptircam bu ikidir başıma geliyor iki kere dır böyle yikiliyorum..

Biliyorum kuzum o yüzden sabretmeye çalışıyorum

Kızlar benim de Bat 6 ya da 7 eylül tam 10 gün var bir dolu bir boş tüm değerlendirmeleri yaptık Allahım inşallah isteyen herkese nasip etsin bizlerde içinde

Kaçıncı denemeniz kardeşim
Bizim de 6 ya da 7. Denememiz olacak korunmadım ama çokta yumurtlama günlerine dikkat etmemiştim 2-3 ay dikkat ettim o da tutmadı bu ay düzenli çalıştık Allahım inşallah hepimize nasip eder 21. Gün progesterona baktırıcam eşimde test yaptıracak bakalım yavaştan kontrollere başladık gibi sizin kaçıncı denemeniz ?

Bizim ikinciyi artık 3.aya baslicaz tabi bi arada olablrsek artik RABBİM isteyen herkese nasip etsin ya

Eşim ısrar etti test yaptım negatif yapmicam diye söz vermiştim kendime
İşte öyle oluyor gün geçene kadar test yapmayın demedim mi ben sizlere ama üzülme canim benim İNSALALAH seninki geç döllenmedir ve İNSAALLAH senin yüzün güler bu ay benimki gülmedi ama

Eşim ısrar etti test yaptım negatif yapmicam diye söz vermiştim kendime
Benimde bat 31 i.bekleyemedim esime soylemeden test yaptim.tabiki negatif.esimde ne zaman test yapcaz diye sorup duruyo.hic canini sikma bence.biz ne yaparsak yapalim bebekler gelecegi zamani kendi seciyor.yeni ay yeni umit demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…