An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Oyyy canim benim okudum biraz once. Uzuldum gorunce. Ama bi kere dusuk yapmis biri olarak hep şunu soylerim. Saglikli bi gebelik olsun da ben beklemeye raziyim. Sen de oyle dusun tatlim.
Haklısın canım benim RABBİM hayırlısını versin İNSAALLAH ya vardır elbet bi hayır..

Bizim ikinciyi artık 3.aya baslicaz tabi bi arada olablrsek artik RABBİM isteyen herkese nasip etsin ya
Fundiii çok üzüldüm bugüne kadar yazdığın bütün belirtiler her şey aynı senin sonucunu çok merak ediyordum hatta bizim de 2. Ayımız denemede benim de sonucum olumsuz olacak sanırım hemen üzülme daha çok yolun başındayız hayırlısı olsun

Sen öyle düşünme belki senin olur İNSALLAH RABBİM hayırlısı ile yüzlerinizi güldürsün canim benim cok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor demek ki hayırlısı buymus

Sen öyle düşünme belki senin olur İNSALLAH RABBİM hayırlısı ile yüzlerinizi güldürsün canim benim cok üzüldüm ama elden bişey gelmiyor demek ki hayırlısı buymus
Ben pko luyum zaten pek umudum yok zaten bir de idrar yolu enfeksiyonu var cnm sen adet olduğunu söylediğinden beri soldaki kasık ağrım bile gecti sanırım psikolojikti hiç doktora gitmedim önümüzdeki haftaiçi doktora gidicem

İşte öyle oluyor gün geçene kadar test yapmayın demedim mi ben sizlere ama üzülme canim benim İNSALALAH seninki geç döllenmedir ve İNSAALLAH senin yüzün güler bu ay benimki gülmedi ama
Hic umudum yok canım olursa sürpriz olur. Rabbim hepimize nasip etsin inş.

Benimde bat 31 i.bekleyemedim esime soylemeden test yaptim.tabiki negatif.esimde ne zaman test yapcaz diye sorup duruyo.hic canini sikma bence.biz ne yaparsak yapalim bebekler gelecegi zamani kendi seciyor.yeni ay yeni umit demek.
Öyle tabi canım Rabbim bilir vereceği zamani. Batı bekliycez artık o zaman regl olmazsam tekrarlariz testi

Ya ben bu ay ilginç kaşık ağrıları çektim normalde kaşık ağrım adet olurken olurdu.o yüzden umutlanmistim açıkçası. Doktora görüneceğim bi problem var gibi duruyor İNSALALAH büyük bi problem değildir. Çünkü 37 günde adet olmak ne demek ya ve çok ilginç vücut tepkilerim oldu bakalm İNSAALLAH senin de yüzün güler güzel kardesim

Bugün adet oldum ya hala bi can sknti si var üzerimde

Bebeğimmm üzülme desemde elden birşey gelmiyor biliyorum bak en güzel ve en doğru zamanda anne olacaksın ama asla pes etme ve strese girme olumsuz etkilenirsin sonra lütfen

Bebeğimmm üzülme desemde elden birşey gelmiyor biliyorum bak en güzel ve en doğru zamanda anne olacaksın ama asla pes etme ve strese girme olumsuz etkilenirsin sonra lütfen
Aynen haklısın balım kendimi rahat bırakacağım İNSAALLAH bu ay kalmayacağım RABBİM kısmet edeceği zamanı daha iyi bilir hayırlısı olsun kuzum

Ben 3 4 ay adet olmadığımı bilirim tatlım ve kist oluşmasından şüpheleniyoum ama inanıyorum biz de hamiş olacağız :) etrafımda o kadar çok uzun süredir bebek sahibi olmaya çalışanlar var ki gerçekten biz daha yolun çok başındayız elbet zamanı var balım

Kizlar yihuu ben geldim. Burasi yasa burunmus. Kimse uzulmesin onumuzdeki ay devam. Ben daha adet olmadim o yuzden toteme devam ama siz nolar nolar uzulmeyin!!!!!

Bu arada ben kendimde bisey farkettim. Benim beraberligim baya zor oluyor su son bir haftadir. Soylemesi ayiptir sanki alt taraftan bi kalinlasma var. Nasil diyim yeni evlendigimde boyle aciyordu???

Aynen haklısın balım kendimi rahat bırakacağım İNSAALLAH bu ay kalmayacağım RABBİM kısmet edeceği zamanı daha iyi bilir hayırlısı olsun kuzum

Kesinlikle öyle kuzum bak benim ilk deneme belirti var ama bilemem belki vücudumun oyunudur bana en güzel sonuç beklemek

Benimki de cok sık oluyor. Yani mesela 26 gun benim dongum ve 10 gun kanamayla geciyor.

Boyle bisey de olabilirmi yoksa bu baska bi hastalik felanmi?
Bir doktora görünsen iyi olur canım çok çeşitli pko hastası var konuya tam hakim değilim kimilerinin de adeti düzenli olup çatlama problemi oluyor

Bir doktora görünsen iyi olur canım çok çeşitli pko hastası var konuya tam hakim değilim kimilerinin de adeti düzenli olup çatlama problemi oluyor
Doktor ekime randevu verdi. 2 ay daha deneyin olmassa bakalim dedi. O yuzden kendi kendime merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…