An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Belimde ağrı var. Neye yoracağımı şaşırdım. Akşamüstü kasıkta batmaşarım vardı. Şimdi sol bacağım ağrıyo gibi. Aman bu ayda geçsin bidaha kendimi dinlemiycem. Ammada çektik kendimizi dinlemekten...

Sorma yaa.. hem evde test de bulundurmicam ben. Bu ay neydi oyle pskopata bagladim resmen.

6 cm kistim vardı benim doktor dedi ki sen bu kist oluşan kadar neredeydin dedi.hic belli etmedi ki doktor bey dedim.ben iki hafta erken kanamam olunca doktora gittim öyle öğrendim kistim olduğunu. Çok büyüktü geçti ama tekrarlayablr agustosta kontrole gel dedi gitmedim ondan korkuyorum gideceğim bu hafta

Arkadaşlar bi bakın hele bana.cok garip bir adet geçiriyorum. Sanki son günmüş gibi çok çok afedersiniz baya koyu siyah mı desem bilemedim renkte parça parça gibi geliyor. Ve çok az yani ben ilk iki gün normal yogunlukta ve kırmızı renkte olurum son iki aydır tuhaf bu ay daha tuhaf adet olyorum anlamadım. Sol kasığımda feci batma lar var.normalde hayatta batma olarak adet olmam ben bi kaç saatlik sancı olur geçerdi sancim. Niye böyle korkmaya başladım

Canım geçen ay benim adetim de normal olmadı. Normale gore cok az ve kahverengi ile karisik oldu. Bebek yerini hazirliyo demişlerdi bana. Adet gününde gecikmeler ve azalmalar yaparmış. Ne kadar doğru bilmiyorum

Umarim skinti cikmaz cnm

Brlirtilern falanda vardi senn acaba kimyasal mi gecrdn

Ya kızlar faranjit oldum boğazım resmen yırtılıyor. Bu hamilelik şüphesi yüzünden ilaç da alamıyorum. Ateş ölçümü yapıyordum o da yalan oldu.

Ya kızlar faranjit oldum boğazım resmen yırtılıyor. Bu hamilelik şüphesi yüzünden ilaç da alamıyorum. Ateş ölçümü yapıyordum o da yalan oldu.
Amsn ilac alma biraz sık kendini toparlamaya cslis olmszsa git bi serum falan taksinlar ama ilac icme cnm

Valla aynen ne çektiyse kendimi dinlemeden çektim bu ay salacam kendimi hiç kasmicam bi de öyle denim bakim

Kimyasal gebelik nasıl oluyor canim
Hamilelik belirtilerini yasiyosun daha sonra kanda da cikiyo deger artmiyo adet gununde veya 1 kacgun sonra adet kanamasiyla gdyo bunu bi cok kadn farkedemiyo ve adet oldum saniyo yani sessiz duduk dyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…