An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kizlar yaaaa ruyamdan uyandim bi sevincle hcg degerim 509 kusurdu. Ama ucuyordum sevincten
Bati su an 2 gun gecmis bulunuyorum ve hemen tabii teste sarildim. Veeeeee yine negatif yine negatif

Kizlar yaaaa ruyamdan uyandim bi sevincle hcg degerim 509 kusurdu. Ama ucuyordum sevincten
Bati su an 2 gun gecmis bulunuyorum ve hemen tabii teste sarildim. Veeeeee yine negatif yine negatif
Günaydın canım. hayir olsun inş ruyan. Geç döllenme mi acaba kanda baktir istersen

kızlarr günaydın, dün bende yerleşme kanaması oldu, kahverengi lekelenme şekilnde, regl günüme de daha 11 gün vardı,

dün baya bir kasıklarda belimde ağrı oldu , çok mutluyum şuan =) allahın izniyle testte de çıkarsa hemen eşime ve ailelerimize müjdeyi vereceğim , darısı isteyen herkesin başına inşallah hayırlı ve tez zamanda

Kizlar gec oldugunu dusunmuyorum ki. 2 adet arasi 18 gun oluyor. Ve zannedersem ben hemen adetten sonra ovulasyon geciririyorum. Haa gec dollenme olduysa cidden bilemem de 14-16 agustos arasi biyerlerde oldum herhalde.

Kızlar gunaydin. Bat gunum 4 eylul idi ama bu sabah regl oldum. Ustelik ilk kez boyle erkeb geldi. Neden acaba ki normalde hep duzenlidir. Aglicam sinirden ya of

Kusura bakmayin ama ragline daha 11 gun varken nasilda heycanlosin biraz erken deilmi ..aklim cok takildi kahverengi leke yerlesme kanamasi miii iki senedir yasmin kullanirdum bu ay ara verdim ama hep kahve lekelerim oldu acabaaaa

Kusura bakmayin ama ragline daha 11 gun varken nasilda heycanlosin biraz erken deilmi ..aklim cok takildi kahverengi leke yerlesme kanamasi miii iki senedir yasmin kullanirdum bu ay ara verdim ama hep kahve lekelerim oldu acabaaaa

canım zaten yerleşme kanaması regliden yaklaşık 10-12 gün önce oluyor, forumda yerleşme kanaması diye aratırsan daha detaylı bilgi alabilirsin, ve zaten adet kanaması gibi değil o yüzden adet olmadığını anlıyorsun, bir de ben hiç doğum kontrol hapıyla korunmadım, eşim korundu, bir de başka belirtilerim de vardı benim o yüzden heyecanlıyım açıkçası =) allah sizlere de nasip etsin inşallah

Allah isteyene versin ama ben istemiyorum korktum yaa bide kasiklarim cok batiyo agriyoo Allahmm sen koru

Allah isteyene versin ama ben istemiyorum korktum yaa bide kasiklarim cok batiyo agriyoo Allahmm sen koru

benim uzun süre doğum kontrol hapı kullanan arkadaşlarım en erken bir sene içinde hamile kalabildiler, siz hamileyseniz mucize olur, bu mucizenin tadını çıkarın derim

benim uzun süre doğum kontrol hapı kullanan arkadaşlarım en erken bir sene içinde hamile kalabildiler, siz hamileyseniz mucize olur, bu mucizenin tadını çıkarın derim
Yanlış o kişiden kişiye göre değişiyor benim tanıdığım iki sene kullandı biraz tembellik yapmış yumurtalara ama iki ayda hamile kaldı nerdeyse doğurmak uzere

Yanlış o kişiden kişiye göre değişiyor benim tanıdığım iki sene kullandı biraz tembellik yapmış yumurtalara ama iki ayda hamile kaldı nerdeyse doğurmak uzere

olabilir tabii bünyeden bünyeye değişiyordur muhakkak , ama ilk aydan da kalınmaz gibi geliyor, hayırlısı olsun yine de

Slm kızlar nasılsınız Afitab_ canım benimde bat geçti 28indeydi gelen giden yok ve benim hiç geçmezdi adetim hatta eminim 14.gün yumurtlama oldu ama gelmedi ve bende test yaptım negatif silik milik çizgi felanda yok hiçbir adet yada hamilelik belirtimde yok çok tuhaf sizce neden olabilir ya daha idrara geçmemiş olabilir mi ki?

Kızlar gunaydin. Bat gunum 4 eylul idi ama bu sabah regl oldum. Ustelik ilk kez boyle erkeb geldi. Neden acaba ki normalde hep duzenlidir. Aglicam sinirden ya of
Canım benim bikere iki hafta kadar erken kanamam olunca ben şüphelendim ve doktora gittim korkutmak istemem ama 6 cm kist çıktı çok düzenli olan biriysen ve erken olduğunu düşünüyorsan doktora görün derim

Yaaaaa ben 3 ay kist tedavim için yasmin doğum kontrol hapı kullandım. Kist tedavim bitince bıraktım 2 aydır hamile kalamıyorum. Bu yüzden mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…