An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Yaaaaa ben 3 ay kist tedavim için yasmin doğum kontrol hapı kullandım. Kist tedavim bitince bıraktım 2 aydır hamile kalamıyorum. Bu yüzden mi ki

canım 3 ay kullanmak o kadar etkilemez, benim arkadaşlarım birkaç sene düzenli kullandılar, bir de senin normal ki daha iki ay , içini ferak tut, her an kalabilirsin allahın izniyle

Hic bir bilgim yok ama bence idrara gecmemistir daha. Internette cok arastirdim yabancilarin sitesinde de. Batdan once de pozitifi goren var 10 gun gectikten sonra da. Bence dayanabilirsen ve 5 gun felan gecerse bi kan aldir ya da bugun git dayanamassan.

Benim umidim yok negatifleri gordukten sonra ama adet niye gelmedi onu bilemedim bende.

Ah işte aynı umut vardı bende de.ikinci gün öğlen olunca yıkıldım canim benim herşeye hazırlıklı ol ne olursa olsun üzülme. Keşke ben de her iki sonuca kendimi gerçekten hazırlayayım belki daha az üzülürdüm İNSALALAH senin gönlüne göre olur yüzün güler bitanem bunu çok isterim

Daha iyiyim kuzum zor da olsa kabullenir insan.ama RABBİM hayırlısını versin İNSAALLAH bizim de yüzümüzü güler. Sen nasılsın canisi

şükür iyiyim kuzum ama ben belirsizlikten daha çok bunalan biriyim varsa çıksın yoksa gelsin bu adet diyerekten test yaptım ama kocaman bir beyazlık var hayır hiç geçmezdi günüm ona şaşırıyoruım şuan ya

canım ben yaptırıcam akşama kadar gelmezse adet kana baktırıcam çünkü baktırmazsam ve daha sonrada gelmezse aklımda hep şüphe kalıyor en azından netleşsin geleceksede stresten ben geciktirmişim derim ben dayanıklıyım öyle çok şok olmam çünkü ben zaten pek ihtimal vermemiştim dün akşama kadar gelir dedim hazırladım kendimi ama gelmeyince bu sefer baya umutlandım gittim sabah test yaptım negatif belkide ben stresten geciktiriyorum bari kanda negatifsede göreyim net bilirim ama normal testlerde yine acaba geç döllenmemi diye düşünmeden edemiyor insan ondan kararlıyım gelmezse gidicem hazırlıklıyım

canım 3 ay kullanmak o kadar etkilemez, benim arkadaşlarım birkaç sene düzenli kullandılar, bir de senin normal ki daha iki ay , içini ferak tut, her an kalabilirsin allahın izniyle
İNSAALLAH canım benim ya içimi rahatlattin hapı bıraktığım ay 33 günde oldum bu ay da 37 günde oldum.bir de tuhaf oluyorum az gibi sanki. Düzene girer dimi ya

İNSAALLAH canım benim ya içimi rahatlattin hapı bıraktığım ay 33 günde oldum bu ay da 37 günde oldum.bir de tuhaf oluyorum az gibi sanki. Düzene girer dimi ya

canımcım zaten haptan sonra bir kaç ay bünye adeti düzene sokmaya çalışıyormuş, senin bünyen de şuan gayet normal seyrinde ilerliyor, sen gün aşırı devam et ilişkiye , olucak inşallah

çok kibarsın kuzum gerçekten candan birisin üzülme ben inanıyorum kısa zamanda anne olacaksın inşallah buda benim içime doğuyor

İşte biliyor musun ben tersi yapıp ikinci negatif gördükten sonra dedim ki ben hamile değilim kesin.onu kabullendikten sonra adet oldum stresle baya geciktirmisim Allahım en kısa. Zamanda yüzümüzü güldürsün. Senin de İNSAALLAH bu aydan güler canim benim

canımcım zaten haptan sonra bir kaç ay bünye adeti düzene sokmaya çalışıyormuş, senin bünyen de şuan gayet normal seyrinde ilerliyor, sen gün aşırı devam et ilişkiye , olucak inşallah
İNSAALLAH kız senin ağzından bal damlıyor valla:) ALLAHİM nasip eder İNSAALLAH çok sağol desteğin ve bilgilendirdiğin için

İNSAALLAH kız senin ağzından bal damlıyor valla:) ALLAHİM nasip eder İNSAALLAH çok sağol desteğin ve bilgilendirdiğin için

ne demek canım benim ne yaptım ki, allah hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah, bu arada sana birkaç tecrübemi daha aktarmak istiyorum bende işe yaradı çünkü çok şükür =) gerçi daha tam kesinleştirmedim testle de, allahın izniyle o da olsun inşallah,
biz geçen ay korunmayı çok geç bırakmıştık o yüzden birşey olmadı ,ben tabi yine bi umut beklemiştim o ayrı =) bu ay ovulasyon testi kullandım ve testin gösterdiği tarihlerde ilişkiye girdik, dün adetime 11 gün vardı ve yerleşme kanaması dedikleri şey oldu bende, kahverengi lekelenme şeklinde, kasıklarım hala ağrıyor, belim ağrıdı dün baya ve grip oldum durduk yere, griple gelirmiş derler ya, bu süreç içerisinde biz günde iki tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi yedik ve bol bol incir, incir yumurtaların büyümesine ve çatlamasına büyük ölçüde etki ediyor, bir de özellikle gere ilişkiye girdik çünkü ben belimin altına yastık koyup yarım saat o şekilde bekledim ve sabaha kadar duş almadım, sanırım dünkü lekelenmeyle birlikte annesine tutunduğunu haber veriyor benim bebiş =)

Canım benim öncelikle tavsiyelerin için çok çok sağol. Ovulasyon testini iki aydır kullanıyorum ama malesef olmadı. Bir gün durunca bir gün ilişki yaptık. Sirtimin altına yastıklar koyup bi saate yakın havalara ayaklarımı da diktim duşu da geç aldım. Ama malesef olmadı. Halbuki bu ay çok da umutlandım. Çünkü hiç yaşamadığım kasik ağrısı bel ağrısı da yaşadım reglim bigün de gecikti aha dedim herhalde oldu.ama sonuç hüsran..ama şu keçiboynuzu ve pekmezi deneyeceğim incir dediğin kuru incir mi canim

tatlım saraçoğlu'nun incir kürü var kuru incirle yapılıyor ve adam diyor ki, kaç kez tüp bebek tedavizi olup bebek sahibi olamayanlar bu kür sayesinde gebe kaldılar diyor, onu da yapabilirsin, ben o sadece bol bol yaş incir yemekle yetindim bu ay bakalım

Kızlarrr bana yardım edin dün akşam test yaptım erken gebelik testi ve böyle çıktı bu nedir şimdiii ikinci çizgi elimde daha çok belli burda fazla çıkmadı

Eklentiler

• image.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 76
Kızlarrr bana yardım edin dün akşam test yaptım erken gebelik testi ve böyle çıktı bu nedir şimdiii ikinci çizgi elimde daha çok belli burda fazla çıkmadı

Hayirli olsun canim silik olsa da hamilelik var demek ikinci cizgi, cok yeni sadece:) kanda da baktirirsin. Kac gunun vardi regle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…