An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Canım göğsünde damarlar vardı geçti mi duruyor mu benim belirtilerimle aynı idi senin
Var cnm biraz daha belirdi hatta ayrıca cumartesi düğünümüz vardı oynayamadım ben oynamasını severdm kasık ve bel ağrım oldu. Bakalım inşallah ordadır bebeğim

H
Canım benim bikere iki hafta kadar erken kanamam olunca ben şüphelendim ve doktora gittim korkutmak istemem ama 6 cm kist çıktı çok düzenli olan biriysen ve erken olduğunu düşünüyorsan doktora görün derim

Hadi ya olabilir mi oyle bisey? Bi kere kontrole gittigimde sorun yoktu gerci uzerinden 8 ay falan gecti. Yeni olmus olabolir mi? Bi bakayim onumuzdeki ayda boyle olursa gideyim doktors

Var cnm biraz daha belirdi hatta ayrıca cumartesi düğünümüz vardı oynayamadım ben oynamasını severdm kasık ve bel ağrım oldu. Bakalım inşallah ordadır bebeğim
O zaman hayırlı olsun canım benim belirtilerimle aynı senin hamilesin yarın sabah tekrar test yap çarşamba kan ver bence

O zaman hayırlı olsun canım benim belirtilerimle aynı senin hamilesin yarın sabah tekrar test yap çarşamba kan ver bence

Aynen cnm inşallah doğrudur sonuçlar inşallah seninde benimde gerçekten vardır isteyen herkese nasip olsun inşallah

Kuzumm ben de gördümm vAr gibi ayyy inşallH doğrudur nasıl heyecanlandım kan testi lazım çok yeni bi gebelik istersen dayanAbilirsen yarın sabah tekrarla testi kuzumm dualarım seninle

İnşallah kuzum akşamdan beri bu ikinci test buda böyle çıktı iki testte yanıltırmı ki insanı yenimi hormon salgılamaya başladı acaba

İnşallah kuzum akşamdan beri bu ikinci test buda böyle çıktı iki testte yanıltırmı ki insanı yenimi hormon salgılamaya başladı acaba
Pardon canım tek test sandım tabiki çok çok yeni daha o yüzden silil çımıştır ben de pozitif düşünmek istiyorum tatlım ayyy hadi bakalım Allahım hayırla nasip etsin

Pardon canım tek test sandım tabiki çok çok yeni daha o yüzden silil çımıştır ben de pozitif düşünmek istiyorum tatlım ayyy hadi bakalım Allahım hayırla nasip etsin

İnşallh bebeğimm kan testi ne zaman versem çatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…