An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Ay kuzum coook sevindim varya hadi bakalim!!!@ insallah bende sana katilirim bi kac gune guzel haberler alirim. Kac gun gecitydi senin Adetini?

Geçmedi kuzum bugundü yada 31 agustosta olacaktım kistimi yeni attığım için 29-31 dedim hep

Kuzum ben de erken verdim biliyosun ama bu sefer de yükseldi mi yükselmedi mi telaşı oluyo gerçi bu telaş hiç bitmicek en iyisi öğren bi an önce. Yine olsa yine erkenden giderdim ben kana

Aynen kuzum en azından varmı yokmu bilirim kafam rahatlar demi

Kızlar günaydın
Dün hastaneye gittim faranjit ololdum ve çok kötüydüm. Acildeki doktora gebelik şüphemi söyledim. Kanda bakalım dedi. Ama benim bata 10 gün var. Şüpheli ilişkimden de max 1 hafta min.3 gün geçti. Tabiki kan testi de negatif çıktı. Bu kadar erken kanda çıkması mümkün mü ya?

Aynen kuzum en azından varmı yokmu bilirim kafam rahatlar demi
Tabi canım kanda o değeri görmek müthiş bi duygu inşallah sağlıklı gebelik nasip eder Allah hepimize.. Ee ne zaman gitceksin şimdi? Ben de çatlarım burda meraktan güzel haberler getir bize kuzuummm

Tabi canım kanda o değeri görmek müthiş bi duygu inşallah sağlıklı gebelik nasip eder Allah hepimize.. Ee ne zaman gitceksin şimdi? Ben de çatlarım burda meraktan güzel haberler getir bize kuzuummm

Yarına kadar dayanayım kuzum yarın vermeye gidecem inşallah güzel haberler alırım

Benim de sanki burda var gibi ama yok gibi de seninki yani cok daha belli benimkinden

Eklentiler

• 20160829_113400.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 66
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…