Kuzum ben de erken verdim biliyosun ama bu sefer de yükseldi mi yükselmedi mi telaşı oluyo gerçi bu telaş hiç bitmicek en iyisi öğren bi an önce. Yine olsa yine erkenden giderdim ben kanaİnşallh bebeğimmkan testi ne zaman versem çatladım
Ay kuzum coook sevindim varya hadi bakalim!!!@ insallah bende sana katilirim bi kac gune guzel haberler alirim. Kac gun gecitydi senin Adetini?Ay var demi var sadece bana öyle gelmiyor
Ay kuzum coook sevindim varya hadi bakalim!!!@ insallah bende sana katilirim bi kac gune guzel haberler alirim. Kac gun gecitydi senin Adetini?
Kuzum ben de erken verdim biliyosun ama bu sefer de yükseldi mi yükselmedi mi telaşı oluyo gerçi bu telaş hiç bitmicek en iyisi öğren bi an önce. Yine olsa yine erkenden giderdim ben kana
Kan sonuçlarını heyecanla bekliyorum. Güzel haberler getir insTahminim 16 agustos cnm hiç test falan yapmadım kasık ağrım olunca ilişkiye girdik eşimşe inşallah kuzum doğrudur test
İnşallah kuzum inşallahhhKan sonuçlarını heyecanla bekliyorum. Güzel haberler getir ins
Tabi canım kanda o değeri görmek müthiş bi duygu inşallah sağlıklı gebelik nasip eder Allah hepimize.. Ee ne zaman gitceksin şimdi? Ben de çatlarım burda meraktanAynen kuzum en azından varmı yokmu bilirim kafam rahatlar demi
Tabi canım kanda o değeri görmek müthiş bi duygu inşallah sağlıklı gebelik nasip eder Allah hepimize.. Ee ne zaman gitceksin şimdi? Ben de çatlarım burda meraktangüzel haberler getir bize kuzuummm
Tebrik ederim canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :)Kızlarrr bana yardım edin dün akşam test yaptım erken gebelik testi ve böyle çıktı bu nedir şimdiii ikinci çizgi elimde daha çok belli burda fazla çıkmadı
Eee canım ben silik bir çizgi görüyorum sankiBuda benim sabah yaptığım
Tebrik ederim canim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :)
Ayy kiz sende de goruyorum ben sankiiiiii.. yani benim simdiye kadar yaptiklarimi toplasan seninki daha koyu!!!Buda benim sabah yaptığım
Nasil yaptin canim onu ya ben de bu sabah yaptim cizgi yok gibi ama bi de oyle bakayimBenim de sanki burda var gibi ama yok gibi de seninki yani cok daha belli benimkinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?