28 inde yaparsan mı çıkar heralde hiç kullanmadım ondan ben bilmiyorum ki :/Elimde erken gebelik testi var predictor onu yapsam çıkar herhalde dimi
Normalde 27 ağustosta adet olmam gerek 28 inde olmazsam ben de mi hastane yolu tutsam acebaaSanırım ben direk gecikme olursa hastahane yolu tutarım
Kac gunun var?Elimde erken gebelik testi var predictor onu yapsam çıkar herhalde dimi
İdrar testlerine hiç güvenmiyorum ben ya bence sende öyle yap :)))Normalde 27 ağustosta adet olmam gerek 28 inde olmazsam ben de mi hastane yolu tutsam acebaane heycanli ne zor bi bekleyismis:)
Fundii belirtilerimiz ayni oldugu icin ben de seninkini cok merak ediyorum canim.test falan yapmayacagim haftaya kadar.sen de yapma sonuc yaniltici olursa uzulme bosunaAynıyız valla çok merak ediyorum
Ah o zaman bir gelse hepimiz için Allah büyük çevremde hergün yeni bir hamile haberi almak içimde bi burukluk yapıyor sizce yanlışmı düşünüyorum seviniyormuyum üzülüyormuyum bilmiyorum...Hayirlisi boyleymis canim sakin uzme kendini.o husrana ugramalar insani cok yipratiyor ama her seyin bir zamani vardir bunu da unutmamak lazim
Erken gebelik testi mi normal mi hafif çizgi gösteren canım bide kaç gün var bat aBen dayanamicam bugun yapmak istiyorum. Bende hafif cizgi var evelsigun yaptim ama hadi o yanlissa diye beklemek istedim. Bende haftasini gosterenden var 1-2 haftalikken de gosteriyo ama 5 gun once yapin diyor. Onu mi yapsam kiiii
Ben de yapmicam günüm geçene kadar canim beklicem İNSAALLAH yüzümüz güler hayirlsii ileFundii belirtilerimiz ayni oldugu icin ben de seninkini cok merak ediyorum canim.test falan yapmayacagim haftaya kadar.sen de yapma sonuc yaniltici olursa uzulme bosuna
Erken gebelik testi. Yaptigimda bata 9 gun vardi. Gecenlerde bat'i gectikten sonra yaptigim 2 test gibi var la yok arasi cizgi vardi. (Sonradan cizgi yok oldu ve adetim gelmisti ozaman)Erken gebelik testi mi normal mi hafif çizgi gösteren canım bide kaç gün var bat a
8 günüm var canım ama ben günüm geçince yapmayı düşünüyorum erken gebelik testi ile:))(Kac gunun var?
Simdi de 8 gun var caktirma. Evelsigun yaptim zannediyordum dun yapmisim.Erken gebelik testi mi normal mi hafif çizgi gösteren canım bide kaç gün var bat a
Oyle yapmaaaa. Bende adetim gecince erken gebelik testi yaptim. Once cizgi vardi. Sonra birdaha yaptim azaldi sonra 3 gun sonra birdaha yaptim yok oldu ve adetim geldi. Adet gectikten sonra erken gebelik testi uzebiliyor insani. Yapma onu. Erkeni olmadan once kullan. Gunun gecince normalini yap.8 günüm var canım ama ben günüm geçince yapmayı düşünüyorum erken gebelik testi ile:))(
Normal gebelik testleri belli etmiyomul çünkü şimdi nasıl dün yaptıgın testin ikinci cizgisi gitti miErken gebelik testi. Yaptigimda bata 9 gun vardi. Gecenlerde bat'i gectikten sonra yaptigim 2 test gibi var la yok arasi cizgi vardi. (Sonradan cizgi yok oldu ve adetim gelmisti ozaman)
Düşük mu olmuş oluyor öyle anlamadım canimOyle yapmaaaa. Bende adetim gecince erken gebelik testi yaptim. Once cizgi vardi. Sonra birdaha yaptim azaldi sonra 3 gun sonra birdaha yaptim yok oldu ve adetim geldi. Adet gectikten sonra erken gebelik testi uzebiliyor insani. Yapma onu. Erkeni olmadan once kullan. Gunun gecince normalini yap.
Bende hiç belirti yok bu ayda hüsranAynen ya kasiklarim batsın belim ağrı sizi çok belirgin hissetsin midem bulansin valla sikayet etmicem:)
Canim adete 6gun kala cikiyor işte bende bugunden yapsammi varsada hafiften cikar belki bu sivi gelmesi nedir göguslerimde..Normalde 27 ağustosta adet olmam gerek 28 inde olmazsam ben de mi hastane yolu tutsam acebaane heycanli ne zor bi bekleyismis:)
Kimyasal diyorlar ya. Yada benim anladigim tutunma olmuyor o yuzden hormon var ama bebek yok sonra kanamayla icin temizleniyor tutunamadigi icin.Düşük mu olmuş oluyor öyle anlamadım canim
Sevinmelisin canım, sevinçte de üzüntüde de bencillik olmaz, ne guzel bir anne daha hayaline melegine kavuşuyor diye düşünüp sevinmek, sonra hem onun için üne kendin için dua etmelsin nce.Ben öyle yapıyorum. Bir muminin mumin kardeşine yaptığı dua çok hayırlıdır ve melekler onun için ettiğin duanın aynısını senin için ederler. :) üzülme vakti vardır dahaAh o zaman bir gelse hepimiz için Allah büyük çevremde hergün yeni bir hamile haberi almak içimde bi burukluk yapıyor sizce yanlışmı düşünüyorum seviniyormuyum üzülüyormuyum bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?