An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Afitab_ canım gerçekten gözküyor mu benim elimdeki test bozuldu şimdi tekrar baktım ama sarartı olmuş gerçi yaparken sağlamdı ama kafam karıştı

Ay ben heyecandan ölcem şimdi bebiş varmı orada pilli-bebek cnm bende gördüm dün benim bu şekildeydi bugunki böyle daha net oluştu

Kızlar merhabaa, BAT'ımın üzerinden 4 gün geçti. Hala adet olmadım. Cumartesi gününden beri beyaz akıntı ile birlikte çok açık kahve akıntım geliyor. Adet öncesi belirtiler diye düşünüyorum. Kasıklarımda da ağrı var çünkü. Gebelik testi yapmak çok büyük fobi haline geldi bende. O yüzden korkuyorum. İnşallah bebiş vardır ya

Ay ben heyecandan ölcem şimdi bebiş varmı orada pilli-bebek cnm bende gördüm dün benim bu şekildeydi bugunki böyle daha net oluştu

ya yerim seni ben mi konduramıyourm elimdeki test bozulmasa anlamaya çalışıcaktımda bende sabah 1-2 tane fotosunu çekmiştim iş yerindeyim çok vaktim olmadığından yükleyemiyorum vakit bulursam diğer resmide yüklerim kuzum ağzınız bal yesin rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah

Valla cnm dün benimde böyle çıktı yarın gene yap inşallah güzel haberler alırız

H

Hadi ya olabilir mi oyle bisey? Bi kere kontrole gittigimde sorun yoktu gerci uzerinden 8 ay falan gecti. Yeni olmus olabolir mi? Bi bakayim onumuzdeki ayda boyle olursa gideyim doktors
Ve ben hiç farketmediim. Hiç ağrı sizi vs olmadı. 6cm olmuş haberim yok. Kanamam iki hafta erken olunca işkillenip doktora gittim ve ultrason la ortaya çıktı. İNSAALLAH öyle bişeyin yoktur canim ben sadece uyarmak istedim şüphelenilen durum olursa görün diye

Canım ya ay nasıl sevindim İNSAALLAH kanla da onaylarız sende ne kisti vardı canim ne ile attin

İnşallah kuzummm yumurtalık kisti olmuştu cnm 3 ay önce 3 cmdi doktor ilaç verdi atarsın hemen dedi ben soğan kürü yaptım sadece. Çok şükür 2 ay 2-3 gün gecikti adetim sonra attım

İnşallah kuzummm yumurtalık kisti olmuştu cnm 3 ay önce 3 cmdi doktor ilaç verdi atarsın hemen dedi ben soğan kürü yaptım sadece. Çok şükür 2 ay 2-3 gün gecikti adetim sonra attım
Bende de 6 cm vardı. Yasmin diye doğum kontrol hapı kullandım onla attım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…