- 10 Mayıs 2016
- 234
- 55
- 48
Benim de sanki burda var gibi ama yok gibi de seninki yani cok daha belli benimkinden
Ay ben heyecandan ölcem şimdi bebiş varmı oradapilli-bebek cnm bende gördüm dün benim bu şekildeydi bugunki böyle daha net oluştu
Sevndm cnm iyi ol dikkat et kendineBiraz önce geldim hastaneden swrum taktılar çok rahatladım canım yaaa Allah razı olsun sağolasın
Olabilir cnm rahime yeni düşmüştür belki ay hadi Hayrli olsn inş kan testinde iyice kesinleşir:)İnşallah kuzum akşamdan beri bu ikinci test buda böyle çıktı iki testte yanıltırmı ki insanı yenimi hormon salgılamaya başladı acaba
ya yerim seni ben mi konduramıyourm elimdeki test bozulmasa anlamaya çalışıcaktımda bende sabah 1-2 tane fotosunu çekmiştim iş yerindeyim çok vaktim olmadığından yükleyemiyorum vakit bulursam diğer resmide yüklerim kuzum ağzınız bal yesin rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah
Olabilir cnm rahime yeni düşmüştür belki ay hadi Hayrli olsn inş kan testinde iyice kesinleşir:)
Ve ben hiç farketmediim. Hiç ağrı sizi vs olmadı. 6cm olmuş haberim yok. Kanamam iki hafta erken olunca işkillenip doktora gittim ve ultrason la ortaya çıktı. İNSAALLAH öyle bişeyin yoktur canim ben sadece uyarmak istedim şüphelenilen durum olursa görün diyeH
Hadi ya olabilir mi oyle bisey? Bi kere kontrole gittigimde sorun yoktu gerci uzerinden 8 ay falan gecti. Yeni olmus olabolir mi? Bi bakayim onumuzdeki ayda boyle olursa gideyim doktors
Kuzummm mm ay sanki ikinci çizgi silik gibi var gibi kan testi yaptircak misin ay İNSALALAH vardır yaa çok sevindim
Kuzummm mm ay sanki ikinci çizgi silik gibi var gibi kan testi yaptircak misin ay İNSALALAH vardır yaa çok sevindim
Canım ya ay nasıl sevindim İNSAALLAH kanla da onaylarız sende ne kisti vardı canim ne ile attinGeçmedi kuzum bugundü yada 31 agustosta olacaktım kistimi yeni attığım için 29-31 dedim hep
ALLAHİM senin yüzünü güldürsün bebeğim duam seninle tamam mi iyi içini ferah tut ve olumlu düşünBebeğim insallah yarın yaptıracam nolur dua et
Canım ya ay nasıl sevindim İNSAALLAH kanla da onaylarız sende ne kisti vardı canim ne ile attin
ALLAHİM senin yüzünü güldürsün bebeğim duam seninle tamam mi iyi içini ferah tut ve olumlu düşün
Canım senin de çizgi belirginnnnn görünüyor ay hadi İNSALALAH bugün ne güzel haberler ya bitanem.kan testi yaptircaksin misnBuda benim sabah yaptığım
kızlar nerdesiniz yahu siz görüyonuz mu peki varmı çizgi sizce
Bende de 6 cm vardı. Yasmin diye doğum kontrol hapı kullandım onla attım.İnşallah kuzummm yumurtalık kisti olmuştu cnm 3 ay önce 3 cmdi doktor ilaç verdi atarsın hemen dedi ben soğan kürü yaptım sadece. Çok şükür 2 ay 2-3 gün gecikti adetim sonra attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?