Bende de 6 cm vardı. Yasmin diye doğum kontrol hapı kullandım onla attım.
istersen bana yolla ayarliyip atiyim sana ozelden veya burdan. samsung icin 18+ negatif diye bisey. 18+ bisey yaptigim yok ama apple daha iyi seyleri var burda millet uyduruktan seyler yapiyo.Nasil yaptin canim onu ya ben de bu sabah yaptim cizgi yok gibi ama bi de oyle bakayim
Korka korka kullandım hapı aha belki de şimdi onun şeyini çekiyorum bilmiyorumBen hap istememiştim kuzum doktorda küçük demişti. Soğan kürü hem kist hemde gebelik için süper öneririm cevremde kullanan vardı
Korka korka kullandım hapı aha belki de şimdi onun şeyini çekiyorum bilmiyorum
Kaç aydır deniyorsunuz acaba inşallah hamilesiniz hayırlı uğurlu olsun darısı başımızaCnm doğum kontrol hapını vucuttan atmak 5-6 ay sürüyor tabi bünyeYe göre değişir. Bn evlendiğimden beride korunmadım eşimde öyle
istersen bana yolla ayarliyip atiyim sana ozelden veya burdan. samsung icin 18+ negatif diye bisey. 18+ bisey yaptigim yok ama apple daha iyi seyleri var burda millet uyduruktan seyler yapiyo.
Sadece 3 ay kullandım kist için.hic istemeye istemeye içtim umarım atar bi an önce etkisini yaCnm doğum kontrol hapını vucuttan atmak 5-6 ay sürüyor tabi bünyeYe göre değişir. Bn evlendiğimden beride korunmadım eşimde öyle
Kaç aydır deniyorsunuz acaba inşallah hamilesiniz hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza
Bu ay ilkti canım allah razı olsun hepimiz güzel haberi öğrenelim[/QUOTE. Ayy maşallah ne güzel amin inşallah Can'ım inşallah
Ayyy maşallah ne güzel aminnn Can'ım inşallahBu ay ilkti canım allah razı olsun hepimiz güzel haberi öğrenelim
Canım çok sevindim hayırlı olsun hamilesin testti kağıdını oku hafifde olsa gebesin diyor ışığa tut arkası boş olduğu için gözükür ben dedim sana varsa çıkar diye..Ben hap istememiştim kuzum doktorda küçük demişti. Soğan kürü hem kist hemde gebelik için süper öneririm cevremde kullanan vardı
ben simdi yapabildim. Yine bisey yok kuzum ya bi gun gecikmem var ama yine negatifistersen bana yolla ayarliyip atiyim sana ozelden veya burdan. samsung icin 18+ negatif diye bisey. 18+ bisey yaptigim yok ama apple daha iyi seyleri var burda millet uyduruktan seyler yapiyo.
Burdayımmm geldimmm kuzum dün gece biraz stresli ve gergindim giremedim, bende yok hala gelen giden, bakalım testte yapmıyorum ben artık idrar testinde negatif görmek istemediğimdn yarın da gelmezse işte sağlık ocagına gidicem :)Ayyyy ne güzel bir topik açmışım valla bu ay bereketli oldu çoğu arkadaşımızın hamilelik haberini aldık çok şükür çok mutlu oluyorum gebelik haberlerine müjdelerine. Ne olur dua edin olmayan kardeşlerimin de yüzü gülsün benim de :) bu arada Tomrisim sen naptin nerdesin var mı bişeylertomris111
Ohhhhh gülüm olmasın gelen giden:) haber et bizi merakta bırakma İNSALLAH senin de yüzün gülerBurdayımmm geldimmm kuzum dün gece biraz stresli ve gergindim giremedim, bende yok hala gelen giden, bakalım testte yapmıyorum ben artık idrar testinde negatif görmek istemediğimdn yarın da gelmezse işte sağlık ocagına gidicem :)
İnşaAllah hepimizin gülsün mutluluk sevinç hep paylaşıldıkça çoğalıyo canım benimmmOhhhhh gülüm olmasın gelen giden:) haber et bizi merakta bırakma İNSALLAH senin de yüzün güler
Canım senin de çizgi belirginnnnn görünüyor ay hadi İNSALALAH bugün ne güzel haberler ya bitanem.kan testi yaptircaksin misn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?