- 10 Mayıs 2016
- 234
- 55
- 48
kizz inan bana var!!!
Yaptır canim en doğrusunu kan testi verir.bzii haber etmeyi unutma :)ay hadi inşalllah ben emin olamadım okadar hayalet ki bilmiyorum inşallah vardır. canım ben akşam gidip kan testi yaptırıcam emin olmak istiyorum ya
Vercem tabi kuzum akşam yolumun üstü hastane ordan eve yürürüm netten bakarım sonucuna olumluda olsa olumsuzda olsa vericem haberini afitab ve turknbaldan sizlerde haber verin merak ediyorumYaptır canim en doğrusunu kan testi verir.bzii haber etmeyi unutma :)
trkn0709 yaaaaa çok sevindim baya baya ikinci çizgi belli hadi kan testinde de alalım güzel haberleri :)) bu arada koltuk takımımız aynı gibi
Canım çok sevindim hayırlı olsun hamilesin testti kağıdını oku hafifde olsa gebesin diyor ışığa tut arkası boş olduğu için gözükür ben dedim sana varsa çıkar diye..
Allah büyük cnm bak benimde silik ama kan verdim dayanamdımKızlar ama korkuyorum mayısta kimyasal gebelik yasadım değerim düşük çıkarsa adetim geçmesine rağmen çizgi hayalet gibi inş değerim güzel çıkar ve katlanır dua edin bana
Nerede verdin sağlık ocağında mıAllah büyük cnm bak benimde silik ama kan verdim dayanamdımtabi çarşambaya kaldı
Yok cnm özelde verdimNerede verdin sağlık ocağında mı
Yaaa doğruu yarın tatil bende yarın kan vereyim diyodum ya tüh :/Allah büyük cnm bak benimde silik ama kan verdim dayanamdımtabi çarşambaya kaldı
Benim de bat yarinBnm bat yarın bakalm adet olcaak gbi agrılarm var 5gün kala testte negatifi görmüştm bugünde yapasm var
Canım özelde 45 dk da cikiyo sonuç geçen ay almıştım hemenYok cnm özelde verdim
Git ver kuzumm şimdi gerçi öğrenemedim ben 1-2 saate çıkar diye düşündüm ama geç gittim tabi yarın arıcam bir arayın dedi çalışıp çalışmıcagımız belli değil dedi bakalım artıkYaaa doğruu yarın tatil bende yarın kan vereyim diyodum ya tüh :/
Yok cnm valla öyle dedilerCanım özelde 45 dk da cikiyo sonuç geçen ay almıştım hemen
Hem de akşam 9 da vermiştim 10 gibi almıştık. Akillandim tabi idarda çıkmadan kana gitmicemYok cnm valla öyle dediler
Hem de akşam 9 da vermiştim 10 gibi almıştık. Akillandim tabi idarda çıkmadan kana gitmicem
Kızlar yukarıdaki soruma cvp verebilir misiniz?Kızlar günaydın
Dün hastaneye gittim faranjit ololdum ve çok kötüydüm. Acildeki doktora gebelik şüphemi söyledim. Kanda bakalım dedi. Ama benim bata 10 gün var. Şüpheli ilişkimden de max 1 hafta min.3 gün geçti. Tabiki kan testi de negatif çıktı. Bu kadar erken kanda çıkması mümkün mü ya?
Kızlar yukarıdaki soruma cvp verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?