An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Çok teşekkürler cvp verdiğiniz için
Çünlü hala çok kötü hastayım o zaman gripal bir ilaç kullanmayayım

Siz bilirsiniz ama bende muhtemelen hamileyim ve 1 hafta felan önce ilaç kullandım genelde günün geçene kadar etki etmez diyorlar tabi kesin bilmiyorum kulllanmanız açısından demiyorum yanlış anlaşılmasın... ama doktora danışsaydınız bu konuyu şahsen benim çok merak ettiğim bir durum ben sorucam çünkü herkes çok erken anlayamayabiliyor hamileleğini en azından hamileler için uygun ilaçlardan verebilir rabbim korur zaten varsada inşallah

Çok teşekkürler cvp verdiğiniz için
Çünlü hala çok kötü hastayım o zaman gripal bir ilaç kullanmayayım
Canım ben idrar yolu enfeksiyonu oldum gebelik olabilir dedim hamilelikte kullanılan ilaçlardan vermişti. Tabi tüm kutu bitene kadar icmedim içime sinmemisti yine de

Belim ağrıyor acaba yermi yapıyor kendine

aynen canım bende kan testi yaptıracakmısın sende cnm ve adetin düzenlimiydi aksama olurmuıydu
Benim adetim evet duzenli temmuzda adetimden 4 gun once gelmisti tek okadar. Benim asil adetim su anda 2 gun gecikmis bulunuyor. Korkuyorum kan aldirmaya. Gecen ay da gittim negatif ciktiydi 2 gun gecikmesine ragmen simdi de 2 gun geciktigi icin yarina bekliyim. Halen gelmesse giderim.

Bu arada benim akintim yogunlasti seffaf ama adet veya pembe bisey gelmiyor

Canım ben idrar yolu enfeksiyonu oldum gebelik olabilir dedim hamilelikte kullanılan ilaçlardan vermişti. Tabi tüm kutu bitene kadar icmedim içime sinmemisti yine de
Bana da parol veya minoset iç dedi ateşim 38 civarında ateş ölçümü de yapamıyorum

bende hiç akıntı yok pembelikte yok idrarım çok koyulaştı iştahım azalmaya başladı midem bi tuhaf az belim ağrıyor bide

Canım parol ve minoset kullanabilirsin dedi
Ben de meyve ile ıhlamura dadandım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…