- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
- 123
Ayyy cok heyecanlı. Hayirli haberler alirsin insallah :)Kızlar işten çıkıyorum birazdan kan vercem gelcem bekleyin beni anacım..
Guzel haberlerle gel cnm insallahKızlar işten çıkıyorum birazdan kan vercem gelcem bekleyin beni anacım..
Hayırlısı olsun. Yumurtlama günün ne zamandi?Kızlar test yaptm bat yarın cok silik cıktı sanırım tuttrduk
Sağlıklı bir gebelik olur inş canım. Kan testinden güzel haberlerini bekliyorumAyın 16sıydı sanrm test yapmadm canm adettn sonra günaşırı ilişki oldu adetlerm düzenli zaten subatta bos gebelik oldu korkuyorm o yüzden
Amin canm Allah razı olsun darısı başına inşallahSağlıklı bir gebelik olur inş canım. Kan testinden güzel haberlerini bekliyorum
Buda testim kızlar
Bnde hep beyaz akıntı var adete yakın ıslaklık hissediyrmKizlar adet gunlerinde kanama yerine seffaf akinti hamilelik olabilirmi yoksa adet habercisimi?
pilli-bebek
Bende var canım şeffaf su gibiKizlar adet gunlerinde kanama yerine seffaf akinti hamilelik olabilirmi yoksa adet habercisimi?
pilli-bebek
Senin ne zamn canm batBende var canım şeffaf su gibi
Yarın canım. Dün test yaptım negatifti. Sanırım olmadıSenin ne zamn canm bat
Canim hayirli olsun.subattan beri deniyormuydunuzAyın 16sıydı sanrm test yapmadm canm adettn sonra günaşırı ilişki oldu adetlerm düzenli zaten subatta bos gebelik oldu korkuyorm o yüzden
Daha yeni girebildim bebisim haber et muhakkak ay hadi insaALLAHKızlar işten çıkıyorum birazdan kan vercem gelcem bekleyin beni anacım..
Gözün aydıııınnnnKızlar test yaptm bat yarın cok silik cıktı sanırım tuttrduk
Tesekkür ederm hepinize kızlar hepimizin kucagını doldursun rabbim şubattan beri denemiyorum canm son 3 aydır deniyodum adetm şaşmıştı azaldı falan doktora gittim hersey yolunda dedi @Askın89 bnde 2 gün önce test yaptm negatifti sabah bida yap bnce ilk idrarla cünkü bn baya tuttum idrarı sonra yaptm testiGözün aydıııınnnn
Öyle yapicam canım sabah ilk idrarla. Hayırlısı bakalımTesekkür ederm hepinize kızlar hepimizin kucagını doldursun rabbim şubattan beri denemiyorum canm son 3 aydır deniyodum adetm şaşmıştı azaldı falan doktora gittim hersey yolunda dedi @Askın89 bnde 2 gün önce test yaptm negatifti sabah bida yap bnce ilk idrarla cünkü bn baya tuttum idrarı sonra yaptm testi
Daha yeni girebildim bebisim haber et muhakkak ay hadi insaALLAH
beklemedeyiz canım..Kızlar işten çıkıyorum birazdan kan vercem gelcem bekleyin beni anacım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?