- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
İnşallah cnm ya ne zamn yaptırcan testDün çok ağrım vardı cnm zaten oturup kalkarken rahimim ağrıyordu resmen inşallah kan testide onaylar
Evet aynen canim. Senin test pozitifti dimi?Bende var canım şeffaf su gibi
Benim de dolgunlasti hatta agirlasti ve derisi gerilmis gibi ve uclarda renk degisimi varKizlar sabahtir goguslerim agriyordu ya simdi dolgunluk var. Sizin dolgunluk hissi nasil tarif edermisiniz? Benim boyle icinde beze mi desem bisey hissediyorum. Kac gundur sunger gibi yumusakti.
Allah gönlüne göre versin canm kasıktan iç bacaga hafif sızılar vardı bnde bide göğüs uçlarmda acı var cok dolgun değil bnde 3 gün kala negatif görmüştm yarın bat günü bugün yaptm silik cıktıKizlar 1 eylule kadar 3 gunum var ve ozaman bati 5 gun gecmis olcak Veeeeeee INSALLAH HAMILELIGIMI OZAMAN OGRENIRIM CUNKU DOGUM GUNUM O GUN!!!!!! kizlar dua edin bana nolarrrr
Ben ovülasyondan beri beyaz akıntıyla uğraşıyorum. Hiç kesilmedi hep ıslaklık vardı bende. Bat 2 arada.ama bu aralar gerginim çok sinirleniyorum çabuk. Acaba adet mi olucam kestiremşyorum...Bnde hep beyaz akıntı var adete yakın ıslaklık hissediyrm
Bnde fazla sinirliyim sanrm bu aralar hormonlardan hep bunlar kocama tahmmül edemiorm yazık garibimeBen ovülasyondan beri beyaz akıntıyla uğraşıyorum. Hiç kesilmedi hep ıslaklık vardı bende. Bat 2 arada.ama bu aralar gerginim çok sinirleniyorum çabuk. Acaba adet mi olucam kestiremşyorum...
Hayır canım negatifEvet aynen canim. Senin test pozitifti dimi?
Ewet canm bat yarn 2 saat önce silik çizgi gördm testteAynen yaa. Kendimi sıkıyom ona bişi demiyim diye hep...içimden söyleniyorum.. Sen test yapmıştım dimi
Olsunn benim de kac gunlerdi negatif ama daha ovulasyonu 13 gun gecti yani cikmamasi normal. Senin ovulasyonu kac gun gecti?Hayır canım negatif
Son adet tarihim 2 agustos canm bat yarın normal ucuz testlerden yaptmHayırlı olsun inş.Erken gebelik testi mi acaba?Bi de son adetten kaç gn gecti?
Benimki de 2.8diSon adet tarihim 2 agustos canm bat yarın normal ucuz testlerden yaptm
Ayyy hadi hayirlisiii. Burda vakit gecirelim iste beraber daha cabuk gecsin.Slm kızlar hepinize cokkk tesekkur ederim iyi dileklerini için cnm kan verdim özelde 1-2 saate çıkar internetten bakarsın dedi bakalım bekliyorum canlarim
Gözün aydın olsun inşallah rabbim güzel artışlar sağlıklı bebekler nasip etsinKızlar test yaptm bat yarın cok silik cıktı sanırım tuttrduk
Canım ovulasyon u 14-15 gün geçti. Yarın bat gunum. Sabah idrarinla test yapicamOlsunn benim de kac gunlerdi negatif ama daha ovulasyonu 13 gun gecti yani cikmamasi normal. Senin ovulasyonu kac gun gecti?
Bu arada dünkü test negatifOlsunn benim de kac gunlerdi negatif ama daha ovulasyonu 13 gun gecti yani cikmamasi normal. Senin ovulasyonu kac gun gecti?
Aynen cnm bu arada benimde göğsün sert ve dolgun cnm sanki içi dolu su balonu gibi ayrıca benimde birkaç gün şeffaf akintim oldu az az ama şuan yok cnm sadece belim agriyo arada kaşıkların geriliyor midem eksiyor bazen herşeyden biraz var desem yeridirAyyy hadi hayirlisiii. Burda vakit gecirelim iste beraber daha cabuk gecsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?