An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kizlar 1 eylule kadar 3 gunum var ve ozaman bati 5 gun gecmis olcak Veeeeeee INSALLAH HAMILELIGIMI OZAMAN OGRENIRIM CUNKU DOGUM GUNUM O GUN!!!!!! kizlar dua edin bana nolarrrr

Kizlar sabahtir goguslerim agriyordu ya simdi dolgunluk var. Sizin dolgunluk hissi nasil tarif edermisiniz? Benim boyle icinde beze mi desem bisey hissediyorum. Kac gundur sunger gibi yumusakti.
Benim de dolgunlasti hatta agirlasti ve derisi gerilmis gibi ve uclarda renk degisimi var

Kizlar 1 eylule kadar 3 gunum var ve ozaman bati 5 gun gecmis olcak Veeeeeee INSALLAH HAMILELIGIMI OZAMAN OGRENIRIM CUNKU DOGUM GUNUM O GUN!!!!!! kizlar dua edin bana nolarrrr
Allah gönlüne göre versin canm kasıktan iç bacaga hafif sızılar vardı bnde bide göğüs uçlarmda acı var cok dolgun değil bnde 3 gün kala negatif görmüştm yarın bat günü bugün yaptm silik cıktı

Bnde hep beyaz akıntı var adete yakın ıslaklık hissediyrm
Ben ovülasyondan beri beyaz akıntıyla uğraşıyorum. Hiç kesilmedi hep ıslaklık vardı bende. Bat 2 arada.ama bu aralar gerginim çok sinirleniyorum çabuk. Acaba adet mi olucam kestiremşyorum...

Ben ovülasyondan beri beyaz akıntıyla uğraşıyorum. Hiç kesilmedi hep ıslaklık vardı bende. Bat 2 arada.ama bu aralar gerginim çok sinirleniyorum çabuk. Acaba adet mi olucam kestiremşyorum...
Bnde fazla sinirliyim sanrm bu aralar hormonlardan hep bunlar kocama tahmmül edemiorm yazık garibime

Aynen yaa. Kendimi sıkıyom ona bişi demiyim diye hep...içimden söyleniyorum.. Sen test yapmıştım dimi

Slm kızlar hepinize cokkk tesekkur ederim iyi dileklerini için cnm kan verdim özelde 1-2 saate çıkar internetten bakarsın dedi bakalım bekliyorum canlarim

Ayyy hadi hayirlisiii. Burda vakit gecirelim iste beraber daha cabuk gecsin.
Aynen cnm bu arada benimde göğsün sert ve dolgun cnm sanki içi dolu su balonu gibi ayrıca benimde birkaç gün şeffaf akintim oldu az az ama şuan yok cnm sadece belim agriyo arada kaşıkların geriliyor midem eksiyor bazen herşeyden biraz var desem yeridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…