An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Ben de bu geceyi de atlatabilirsem yarin kan tahlili yaptircam. Hem yarin evlilik yildonumumuz ama sonuc negatif olursa kotu olur napicagimi bilmiyorum ya

Ayy o balon hissi iste aynen bende de oyleeee

Bende şimdi onu araştırcm ama biliyorum ya buda kimyasal çok düşük ondan dedim size hayalet çizgi çok çok silikti umudum yok açıkçası

Yani gecen bana 3 kusur mu 4 kusurden hamile kaldigini soyleyen vardi battan sonra

Canlar benim geç döllenme değil ki ben 28 günde bir adet oluyorum ve ayın 15 inde yumurtaların yani ovulasyon testi yapmıyorum ama zaten akintim sürekli aynı zamanda oluyor geç döllenme olsa daha yeni diycem değer artar diycem ama bilmiyorum ya uzgunum suan

Canim uzulmende haklisin ama cok takma olurmu? Bi muayene ol doktora gorun olmassa. Ya da ne bileyim incir kuru yap sende. Ben de yapmayi dusunuyorum onumuzdeki ay.

Valla bilmiyorum. Ama bu değer mayısta geçirdiğim kimyasaldan bile dusuk aradaki tek fark ozaman battan kimyasala kadar arada sürekli lekelenmem vardı hiç geçmedi ama bunda hiçbir şekilde renk yada leke pembelik hiç bişiy yok tekrar kan testi yaptirmiycam en az 10 gün tabi ozamna kadar adet olmazsam

Kasık batması oluyr arada, ben gögüslerden anlıyorum. Maalesef onlarda pek bi değişiklik yk. Sende nasıl belirtiler var?

Canım benmde bat 1 eylül. Birlikte bekliyelim ne güzel..ben adete kadar yapmıycam test. Moralim bozuluyor sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…