Ayyyyyy çok heycanliiiiiiiiiii.bekliyoruz bidenmmmmSlm kızlar hepinize cokkk tesekkur ederim iyi dileklerini için cnm kan verdim özelde 1-2 saate çıkar internetten bakarsın dedi bakalım bekliyorum canlarim
Ayyyyyy çok heycanliiiiiiiiiii.bekliyoruz bidenmmmm
Aynen cnm bu arada benimde göğsün sert ve dolgun cnm sanki içi dolu su balonu gibi ayrıca benimde birkaç gün şeffaf akintim oldu az az ama şuan yok cnm sadece belim agriyo arada kaşıkların geriliyor midem eksiyor bazen herşeyden biraz var desem yeridir
Nasil yaaaa senin de mi adet 2 gun gecti? 5.9 dusuk degil canim 2 gun sonra birdaha veeer..Kızlar çıkmış sonuç 5,9 diyor deli olcam ya buda kimyasal gozukuyo
Canım iki gün sonra bir daha yaptir yükselir canını sıkma hemen kuzumKızlar çıkmış sonuç 5,9 diyor deli olcam ya buda kimyasal gozukuyo
Canım benim kanda öyleydi ama o gün adet olmustum yani gebelik yoktu..Benimki de 2.8di
Yani gecen bana 3 kusur mu 4 kusurden hamile kaldigini soyleyen vardi battan sonra
Canlar benim geç döllenme değil ki ben 28 günde bir adet oluyorum ve ayın 15 inde yumurtaların yani ovulasyon testi yapmıyorum ama zaten akintim sürekli aynı zamanda oluyor geç döllenme olsa daha yeni diycem değer artar diycem ama bilmiyorum ya uzgunum suan
Canım emin misin belki yeni olduğu için öyledirKızlar çıkmış sonuç 5,9 diyor deli olcam ya buda kimyasal gozukuyo
Tamwm canım.Sorunsuz bi hamilelik gecrsn inş.Erken gebelik testim var 1tane.Bat 1eylül.Yrn yapsam mı ki?Son adet tarihim 2 agustos canm bat yarın normal ucuz testlerden yaptm
Erkn testte cıkablr cnm yap istersen varmı belirtiTamwm canım.Sorunsuz bi hamilelik gecrsn inş.Erken gebelik testim var 1tane.Bat 1eylül.Yrn yapsam mı ki?
Moral bozuklugu olur diye yapmaya korkuyorum işte. 1 eylülde yapalım o zmn inş. canımCanım benmde bat 1 eylül. Birlikte bekliyelim ne güzel..ben adete kadar yapmıycam test. Moralim bozuluyor sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?