Kizlar 1 eylul dogum gunum insallah bende guzel haber alirim o gunMoral bozuklugu olur diye yapmaya korkuyorum işte. 1 eylülde yapalım o zmn inş. canım
İnş. canım sana dogum günü hdiyesi olur. Benim kzım da kardeş istiyr. Onun da 1 eylül dogum günü.İkinize de hediye olsun inş.:)Kizlar 1 eylul dogum gunum insallah bende guzel haber alirim o gun
Aynen canım 1 eylülde yapalım...sende nasıl belirtiler var?Moral bozuklugu olur diye yapmaya korkuyorum işte. 1 eylülde yapalım o zmn inş. canım
Acaba yükselme olmaz mı değerinde?Canlar benim geç döllenme değil ki ben 28 günde bir adet oluyorum ve ayın 15 inde yumurtaların yani ovulasyon testi yapmıyorum ama zaten akintim sürekli aynı zamanda oluyor geç döllenme olsa daha yeni diycem değer artar diycem ama bilmiyorum ya uzgunum suan
Biraz daha bekliyim dedim canım iki gün çarşambaya kadar da gelemzse gidicem bende sen naptnGit ver kuzumm şimdi gerçi öğrenemedim ben 1-2 saate çıkar diye düşündüm ama geç gittim tabi yarın arıcam bir arayın dedi çalışıp çalışmıcagımız belli değil dedi bakalım artık
İyi geceler Tomrisim ne var ne yok :) var mı gelen gidenİyi geceler kızlarrr :))
Iyi geceleerrr :)İyi geceler kızlarrr :))
Kaç gün sürüyor reglin canım..Bi bitseydi su regl günler geçseydi de ben de çalışmalara başlasaydım
İyi geceler canım...nasılsın bakalımİyi geceler kızlarrr :))
Canım zaten iki aydır çok az oluyorum..Bugün daha ikinci gün ama hiç öyle dolu dolu gelmedi.normalde 3 gün iyi olurdum bi kaç gün de damla damla gelerek 6 günü filan bulurdu.simdi 4 günü bulur damla damla gelerek de.gec yumurtlama var zaten.iki aydır ovulasyon testi ile de takip ediyorum adetin 22. 23. Günü yumurtlama oluyor.baya bi beklicem yaniKaç gün sürüyor reglin canım..
Bacim aynı kararı ben de aldım. Vücudumu da takip etmicem ovulasyon takibi de yapmicam akışına bırakıcam. Kendimi dinleyip stres yapınca adetim de bir gün gecikti.negatifi görünce adetim geldi.bu ay kendimi rahat bırakıcam belirti vs bişey okimicam bir de böyle deneyelim.anlastikfnd_50 bence bu ay kendimizi takip etmeyelim ne dersin. Birde böyle deneyelim şansımızı.ben ovüladyon takibi yapmıycam iki üç güne bir ilişki tmmdur. Akıntı takibide yapmıycam. Bu ay vücudumuda dinlemiycem.. Biraz burayada takılmıycam. Soft tamamen...
Yani böle her ay her ay yazık bize gerçekten. Eşime bakıyorum hiç takmıyor yaa. Erkeklerin hamile kalma gibi bi durumu olsa inan bizden önce kalırlar.. Ben kendime çok acıyorum gerçekten. Sürekli bi takip halindeyim. Dinleyip duruyorum kendimi...Bacim aynı kararı ben de aldım. Vücudumu da takip etmicem ovulasyon takibi de yapmicam akışına bırakıcam. Kendimi dinleyip stres yapınca adetim de bir gün gecikti.negatifi görünce adetim geldi.bu ay kendimi rahat bırakıcam belirti vs bişey okimicam bir de böyle deneyelim.anlastik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?