An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kizlar benim bugunde negatif cikti.yarindan sonra adet olcam.sinirlerim alt ust.esimi uyardim 2 gun idare et beni cok gerginim diye.artik test yapmam olsa cikardi.sizin guzel haberlerinizi bekliyorum

Acaba yükselme olmaz mı değerinde?

Biraz daha bekliyim dedim canım iki gün çarşambaya kadar da gelemzse gidicem bende sen naptn

Bi bitseydi su regl günler geçseydi de ben de çalışmalara başlasaydım

Kaç gün sürüyor reglin canım..
Canım zaten iki aydır çok az oluyorum..Bugün daha ikinci gün ama hiç öyle dolu dolu gelmedi.normalde 3 gün iyi olurdum bi kaç gün de damla damla gelerek 6 günü filan bulurdu.simdi 4 günü bulur damla damla gelerek de.gec yumurtlama var zaten.iki aydır ovulasyon testi ile de takip ediyorum adetin 22. 23. Günü yumurtlama oluyor.baya bi beklicem yani

Kızlar ben ovulasyon testi yaptım bu ay ve 19 unda çift çizgiyi yakaladık degerlendirdik. 26 sında adet sancısı gibi agrılarım oldu ve kasıkta eğilip kalkarken batmalar oluyodu bugune kdr devam ediyor hala. Akıntım var ama cok sıvı. Gögüslerde bişey yok ama kasıkta sızlamalarım var hala. Dün idrar testi yaptım cıkmadı neler oluyor bana ya

fnd_50 bence bu ay kendimizi takip etmeyelim ne dersin. Birde böyle deneyelim şansımızı.ben ovüladyon takibi yapmıycam iki üç güne bir ilişki tmmdur. Akıntı takibide yapmıycam. Bu ay vücudumuda dinlemiycem.. Biraz burayada takılmıycam. Soft tamamen...

Bacim aynı kararı ben de aldım. Vücudumu da takip etmicem ovulasyon takibi de yapmicam akışına bırakıcam. Kendimi dinleyip stres yapınca adetim de bir gün gecikti.negatifi görünce adetim geldi.bu ay kendimi rahat bırakıcam belirti vs bişey okimicam bir de böyle deneyelim.anlastik

Valla canım cok belrgin şeyler yok.Arada kasık batması oluyr.Gögs hassasiyeti cok yok.Sende peki?

Yani böle her ay her ay yazık bize gerçekten. Eşime bakıyorum hiç takmıyor yaa. Erkeklerin hamile kalma gibi bi durumu olsa inan bizden önce kalırlar.. Ben kendime çok acıyorum gerçekten. Sürekli bi takip halindeyim. Dinleyip duruyorum kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…