- 31 Mayıs 2016
- 448
- 284
- 103
Aynen ya aynen çok katılıyorum..eşim diyor çok düşünüyorsun çok stres yapıyorsun çok okuyorsun yazıyorsun çiziyorsun arastiryorsun olmuyor diyor.belki de doğru söylüyor artık akışına bırakıcam hayırlısı hakkımızda.Yani böle her ay her ay yazık bize gerçekten. Eşime bakıyorum hiç takmıyor yaa. Erkeklerin hamile kalma gibi bi durumu olsa inan bizden önce kalırlar.. Ben kendime çok acıyorum gerçekten. Sürekli bi takip halindeyim. Dinleyip duruyorum kendimi...
Canım benden sana tavsiye adetin en az 3 gün geçsin öyle test yap.sonra birden negatif görünce insan tramva geçiriyor kabullenemiyor. En iyisi sabretmek.Bana bi deyin hele ne zaman cıkar idrarda yukarda da yazdım aama kaynadı arada
Evet hsyırlısı bakalım. Ben bi batı geçirim bi dahaki ay umrumda olmıycak...A
Aynen ya aynen çok katılıyorum..eşim diyor çok düşünüyorsun çok stres yapıyorsun çok okuyorsun yazıyorsun çiziyorsun arastiryorsun olmuyor diyor.belki de doğru söylüyor artık akışına bırakıcam hayırlısı hakkımızda.
Batı geçirebiliyorsan geçir canım. Bende bekliyorum test yapmak için. Biraz heyecanlı ama...Bana bi deyin hele ne zaman cıkar idrarda yukarda da yazdım aama kaynadı arada
İnşallah cnm ya ne zamn yaptırcan test
Bende düğündeydim kuzumBiraz daha bekliyim dedim canım iki gün çarşambaya kadar da gelemzse gidicem bende sen naptn
Çarşamba da ne uzak yaaaaa şimdi :)) insan bekleyemiyı ki ben bide inatla idrar testi de yapmıyomBende düğündeydim kuzumkurtlarımı dökmeye gittm verdim ben kan bakalım yarın tatil çarsambaya kaldı
Dene canım ama takip etme kendini.. Öle daha kolay olur hepimiz için bence...Of of bu ayda tutmazsa denemicem bi senedir yoruldum artık
Benim an itibariyle 2 gun gecikmem var testlerim negatif ama simdi prospektüsü okudum bhcg minimum 20 olunca gosteten bi testmis. Yarin kan vermeye gidicem sanirim. Ve yarin evlilik yil dönümümüz :) senin de bata az kaldi belirtiler ne alemdeKızzlar selam verip kaçmış gibi oldum az :)
fnd_50 canım gelen giden yok daha bekliyom çarşambayı :) Psikolojik_biri ne var ne yok canımm :) O oz1006 iyiyim canım benim sen nasılsınnn :)
Sorma ya bat geçti 2 gün benimde az daha bekliyim diyorum geçmiyo zaman :) her an adet olma korkusuyla :/tomris111 iyidir canım. Bat beklemedeyim.. İki gün var ama çok uzun geliyorr...
Bat benimde 2 gün geçti ya kızz :) bende beklemedeyim işte canım 30aug atlatayım çarşamba dağlık ocagına gidicemBenim an itibariyle 2 gun gecikmem var testlerim negatif ama simdi prospektüsü okudum bhcg minimum 20 olunca gosteten bi testmis. Yarin kan vermeye gidicem sanirim. Ve yarin evlilik yil dönümümüz :) senin de bata az kaldi belirtiler ne alemde
Evlilik yıldönümünüzün en büyük hediyesi olur inşaAllah :))Benim an itibariyle 2 gun gecikmem var testlerim negatif ama simdi prospektüsü okudum bhcg minimum 20 olunca gosteten bi testmis. Yarin kan vermeye gidicem sanirim. Ve yarin evlilik yil dönümümüz :) senin de bata az kaldi belirtiler ne alemde
Gecikme oldumu kuzum seninÇarşamba da ne uzak yaaaaa şimdi :)) insan bekleyemiyı ki ben bide inatla idrar testi de yapmıyom
Ben dayanamiycam bakiyim benim eve cok yakin bi ozel hastane var yarin acik olursa yaptiririm. Belirtin var miBat benimde 2 gün geçti ya kızz :) bende beklemedeyim işte canım 30aug atlatayım çarşamba dağlık ocagına gidicem
Insallah canim ya. Ama kan testi de negatif olursa o gunu kendime zehir etme ihtimalim de varEvlilik yıldönümünüzün en büyük hediyesi olur inşaAllah :))
27-28i gibi olmam gerekiyodu canım hala gelen giden yokGecikme oldumu kuzum senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?