Ay insallah hadi güzel haberlerini alırız kuzum27-28i gibi olmam gerekiyodu canım hala gelen giden yok
Mide yanmalarım arttı sadece ve gece acıkmazdım ddeli gibi acıkıyorum ve saniyelik kramplr giriyo kasığıma çok bişeyim yok yani, ben begatif olcagını düşünmüyorum ama olda bile sakın bak canım benim özel günüzü zehir etme, sağlıklısın eşinde sağlıklı çocuk elbet olur Allah ın izniyle :)Insallah canim ya. Ama kan testi de negatif olursa o gunu kendime zehir etme ihtimalim de var
İnşaAllah canımmm seninde öylee burda dertleşip konuştuğum herkes için dua ediyorum Allah gönlümüze göre versin inşaAllah, dualarımızı kabul etsin :)Ay insallah hadi güzel haberlerini alırız kuzum
Belirtilerimiz ayni kızMide yanmalarım arttı sadece ve gece acıkmazdım ddeli gibi acıkıyorum ve saniyelik kramplr giriyo kasığıma çok bişeyim yok yani, ben begatif olcagını düşünmüyorum ama olda bile sakın bak canım benim özel günüzü zehir etme, sağlıklısın eşinde sağlıklı çocuk elbet olur Allah ın izniyle :)
Amin canımm sağlık çok önemli, Aynen öyle :)) bel ağrımda var benim ya sırt hadi belki kadar koltuktan falan ağrıyodur ama belimde de baya ağrı oluyo :) ne güzel dimi ağrılarımızdan şikayetlenmiyo oluşumuz sevinc ve mutluluğun habercisi olabilir diye :))Belirtilerimiz ayni kızbende bel agrisi ve goguslerde dolgunluk var ek olarak.
Icimi ferahlattin ya haklisin Allah eslerimize ve bizlere saglik versin. Umut her zaman var :)
Amin canımm sağlık çok önemli, Aynen öyle :)) bel ağrımda var benim ya sırt hadi belki kadar koltuktan falan ağrıyodur ama belimde de baya ağrı oluyo :) ne güzel dimi ağrılarımızdan şikayetlenmiyo oluşumuz sevinc ve mutluluğun habercisi olabilir diye :))
Evet ya bebis ihtimali bile bizi daha dayanikli yapıyor :) umarim bosuna degildir bu sancilar falanAmin canımm sağlık çok önemli, Aynen öyle :)) bel ağrımda var benim ya sırt hadi belki kadar koltuktan falan ağrıyodur ama belimde de baya ağrı oluyo :) ne güzel dimi ağrılarımızdan şikayetlenmiyo oluşumuz sevinc ve mutluluğun habercisi olabilir diye :))
Insallah kirmizilar gelmez canimKızlar saat itibari ile bat günüm
İnş canım umut yok ama bilmiyorumInsallah kirmizilar gelmez canim
Umarım canım inşaAllah :))Evet ya bebis ihtimali bile bizi daha dayanikli yapıyor :) umarim bosuna degildir bu sancilar falan
inşallah gelmez canım. Akıntın var mıKızlar saat itibari ile bat günüm
İnşaAllah Türkanım :)tomris111 allah razı olsun canım hepimizin hakkında hayırlısı rabbim yüzümüze gülsün
Su gibi geliyor canım bazen de beyaz anlamadım belirti mk değil mi. Bide sağ sol kasıklarda batma oluyo.inşallah gelmez canım. Akıntın var mı
benim içime senin hamile olacağın doğuyor ondan soruyorum. yumurlamadan bu güne kadar oldumu akıntın. akıntı çok şey anlatıyorSu gibi geliyor canım bazen de beyaz anlamadım belirti mk değil mi. Bide sağ sol kasıklarda batma oluyo.
Dediğim gibi işte canım. İlk hafif sariydi sonra şeffaf ve beyaz oldu. Dünkü test negatiftibenim içime senin hamile olacağın doğuyor ondan soruyorum. yumurlamadan bu güne kadar oldumu akıntın. akıntı çok şey anlatıyor
dur bakalım bir iki gün daha bekle. hiç belli olmaz. inşallah güzel haberini alırız. beklemek çok zor biliyorumDediğim gibi işte canım. İlk hafif sariydi sonra şeffaf ve beyaz oldu. Dünkü test negatifti
İnş canım hiç umudum yok olsa dün çıkardı silikte olsa. Yumurtlama 14-15iydidur bakalım bir iki gün daha bekle. hiç belli olmaz. inşallah güzel haberini alırız. beklemek çok zor biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?