An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Insallah canim ya. Ama kan testi de negatif olursa o gunu kendime zehir etme ihtimalim de var
Mide yanmalarım arttı sadece ve gece acıkmazdım ddeli gibi acıkıyorum ve saniyelik kramplr giriyo kasığıma çok bişeyim yok yani, ben begatif olcagını düşünmüyorum ama olda bile sakın bak canım benim özel günüzü zehir etme, sağlıklısın eşinde sağlıklı çocuk elbet olur Allah ın izniyle :)

Belirtilerimiz ayni kız bende bel agrisi ve goguslerde dolgunluk var ek olarak.
Icimi ferahlattin ya haklisin Allah eslerimize ve bizlere saglik versin. Umut her zaman var :)

Belirtilerimiz ayni kız bende bel agrisi ve goguslerde dolgunluk var ek olarak.
Icimi ferahlattin ya haklisin Allah eslerimize ve bizlere saglik versin. Umut her zaman var :)
Amin canımm sağlık çok önemli, Aynen öyle :)) bel ağrımda var benim ya sırt hadi belki kadar koltuktan falan ağrıyodur ama belimde de baya ağrı oluyo :) ne güzel dimi ağrılarımızdan şikayetlenmiyo oluşumuz sevinc ve mutluluğun habercisi olabilir diye :))

Evet ya bebis ihtimali bile bizi daha dayanikli yapıyor :) umarim bosuna degildir bu sancilar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…