An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kizlar ben dayanamiyorum eczaneye gidicem erken test alicam varsada cikar zaten 7gun kaldi şurda hafifde olsa çikar elbet

çok doğru söylüyorsun ama insanlar o kadar acımasız oldu ki 27 haftalık bebeğimi kaybettim bu durumu bildikleri halde neler yapıyorlar bir bilsen zor zamanında tanıyorsun insanların bencilliklerini bu yüzden aslında sevinememem canımı acıtmalarından korkuyorum belkide

Bu seni üzenlerin ayıbı canım sen düşünme onları boşver Allah isteyen herkese nasip etsin sevinemesen bile mutsuz olma onların gebeliğine elbet anlarlar hatalarını sen kendini düşün. Çok üzüldüm ayrıca bebeğimi kaybetmeme ama iyi yönden düşün belki daha hayırlısı olacagı için olmamıştır veren Allah alan Allah. Seninde güzel haberlerini alırız inşallah:))

İnşallah canım

Doktora danışmadan hiçbir ilaç kullanma canım ama sporu bilmiyorum
Canım sağol cevabın için ama ben dayanamadım doktorların hamilelikte sakınca görmediği parol ağrı kesiciden içtim bir tane. Normalde parol nadiren geçirr baş ağrımı. Hala tam geçmedi zaten hamilelikte de en çok korktuğum şey baş ağrısı

Kizlar erken testte su kac haftalik oldugunu gosgerenlerden yaptim. 3 haftadan itibaren gosteriyor 3-4 hafta 1-2 hafta arasi diye gisteriyo. Eger hamileysem daha 3 hafta olmadigi icin bu test negatif. 2 gun sonra cubuktan yapcam bakalim o nasil cikcak

Adet günümde yapmıştım ben ilk hamileliğimde 1-2 çıktı sonra koştum hastaneye 114 beta hcg çıkmıştı beklemek zor ama 2 gün sonra alırsın inşallh güzel haber

O testler nasıl oluyo canim ilk kez duydum kaç haftalik olduğunu gösteren testler? Adı ney NERDEN aliyosun

Ben de korkuyorum baş agrisindan çok sık olur bende. şuan idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum hamilelikte kullanılan ilaçlardan verdi doktor. bebis varsa ins bi şey olmaz

Rabbim dayanma gücü versin cennetinde kavuştursun meleginle Canım. Eminim kolay değildir hem de hiç. Malesef bir çok insan empati yoksunu. Senin çektiğin acıyı bıçak kesigiymis gibi zannediyorlar, onlari Allaha havale et canım. Rabbim yardimcimiz olsun

Kızlar verdiğiniz paralara yazık. Sabredemiyosunuz anlıyorum da idrara döllenmeden 10 14 gun sonra ancak geçebiliyor. Boşuna yazık etmeyin paralarinizi. Elbet bekliyosunuz bekleyiverin azıcık

Amin canım

O testler nasıl oluyo canim ilk kez duydum kaç haftalik olduğunu gösteren testler? Adı ney NERDEN aliyosun
Clearblue bizim burda eczanelerde var ama turkiyede nerden biyle bi test alirsiniz bilmiyorum. Kucuk bi arastirma yapayim bakalim bulabilecekmiyim. Internetten siparis veriliyormu diye

Ben de intetnetten clearblue aldim. Ama 1 2 hafta göstergesi son adet tarihine gore degil dollenme gunu ortalama baz alinarak 1-2 hafta gösteriyor. Yani battan bikac gin once yapılirsa sonuc guvenilir olur bence. Henüz kullanmadim ayin 27si kullanmayi dusunuyorum

Bu konuyu çok beğendim benim de bata 7 gün var yumurtlamaya kadar umursamadım ama yaklaştıkça yine aynı heyecanlar kaç ay geçti hala yok inşallaaah bu ay hep beraber güzel haberler almak nasip olur gelsin artık bebişlerimiz başka heyecanlar yaşayalım

I
Clearblue bizim burda eczanelerde var ama turkiyede nerden biyle bi test alirsiniz bilmiyorum. Kucuk bi arastirma yapayim bakalim bulabilecekmiyim. Internetten siparis veriliyormu diye
Internetten alışveriş yaptım ağzım yandı artık korkuyorum :) eczanelerde varsa alirdik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…