Yap bence . Benim arkadasim da 8 gun kala yapmisti ve bariz bi mavi cizgi vardi hayal meyal de degildi onunki.Sizce yapiymmi ???
çok doğru söylüyorsun ama insanlar o kadar acımasız oldu ki 27 haftalık bebeğimi kaybettim bu durumu bildikleri halde neler yapıyorlar bir bilsen zor zamanında tanıyorsun insanların bencilliklerini bu yüzden aslında sevinememem canımı acıtmalarından korkuyorum belkideSevinmelisin canım, sevinçte de üzüntüde de bencillik olmaz, ne guzel bir anne daha hayaline melegine kavuşuyor diye düşünüp sevinmek, sonra hem onun için üne kendin için dua etmelsin nce.Ben öyle yapıyorum. Bir muminin mumin kardeşine yaptığı dua çok hayırlıdır ve melekler onun için ettiğin duanın aynısını senin için ederler. :) üzülme vakti vardır daha
Bu seni üzenlerin ayıbı canım sen düşünme onları boşver Allah isteyen herkese nasip etsin sevinemesen bile mutsuz olma onların gebeliğine elbet anlarlar hatalarını sen kendini düşün. Çok üzüldüm ayrıca bebeğimi kaybetmeme ama iyi yönden düşün belki daha hayırlısı olacagı için olmamıştır veren Allah alan Allah. Seninde güzel haberlerini alırız inşallah:))çok doğru söylüyorsun ama insanlar o kadar acımasız oldu ki 27 haftalık bebeğimi kaybettim bu durumu bildikleri halde neler yapıyorlar bir bilsen zor zamanında tanıyorsun insanların bencilliklerini bu yüzden aslında sevinememem canımı acıtmalarından korkuyorum belkide
İnşallah canımBu seni üzenlerin ayıbı canım sen düşünme onları boşver Allah isteyen herkese nasip etsin sevinemesen bile mutsuz olma onların gebeliğine elbet anlarlar hatalarını sen kendini düşün. Çok üzüldüm ayrıca bebeğimi kaybetmeme ama iyi yönden düşün belki daha hayırlısı olacagı için olmamıştır veren Allah alan Allah. Seninde güzel haberlerini alırız inşallah:))
Canım sağol cevabın için ama ben dayanamadım doktorların hamilelikte sakınca görmediği parol ağrı kesiciden içtim bir tane. Normalde parol nadiren geçirr baş ağrımı. Hala tam geçmedi zaten hamilelikte de en çok korktuğum şey baş ağrısıDoktora danışmadan hiçbir ilaç kullanma canım ama sporu bilmiyorum
Adet günümde yapmıştım ben ilk hamileliğimde 1-2 çıktı sonra koştum hastaneye 114 beta hcg çıkmıştı beklemek zor ama 2 gün sonra alırsın inşallh güzel haberKizlar erken testte su kac haftalik oldugunu gosgerenlerden yaptim. 3 haftadan itibaren gosteriyor 3-4 hafta 1-2 hafta arasi diye gisteriyo. Eger hamileysem daha 3 hafta olmadigi icin bu test negatif. 2 gun sonra cubuktan yapcam bakalim o nasil cikcak
O testler nasıl oluyo canim ilk kez duydum kaç haftalik olduğunu gösteren testler? Adı ney NERDEN aliyosunKizlar erken testte su kac haftalik oldugunu gosgerenlerden yaptim. 3 haftadan itibaren gosteriyor 3-4 hafta 1-2 hafta arasi diye gisteriyo. Eger hamileysem daha 3 hafta olmadigi icin bu test negatif. 2 gun sonra cubuktan yapcam bakalim o nasil cikcak
Ben de korkuyorum baş agrisindan çok sık olur bende. şuan idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum hamilelikte kullanılan ilaçlardan verdi doktor. bebis varsa ins bi şey olmazCanım sağol cevabın için ama ben dayanamadım doktorların hamilelikte sakınca görmediği parol ağrı kesiciden içtim bir tane. Normalde parol nadiren geçirr baş ağrımı. Hala tam geçmedi zaten hamilelikte de en çok korktuğum şey baş ağrısı
Rabbim dayanma gücü versin cennetinde kavuştursun meleginle Canım. Eminim kolay değildir hem de hiç. Malesef bir çok insan empati yoksunu. Senin çektiğin acıyı bıçak kesigiymis gibi zannediyorlar, onlari Allaha havale et canım. Rabbim yardimcimiz olsunçok doğru söylüyorsun ama insanlar o kadar acımasız oldu ki 27 haftalık bebeğimi kaybettim bu durumu bildikleri halde neler yapıyorlar bir bilsen zor zamanında tanıyorsun insanların bencilliklerini bu yüzden aslında sevinememem canımı acıtmalarından korkuyorum belkide
Amin canımRabbim dayanma gücü versin cennetinde kavuştursun meleginle Canım. Eminim kolay değildir hem de hiç. Malesef bir çok insan empati yoksunu. Senin çektiğin acıyı bıçak kesigiymis gibi zannediyorlar, onlari Allaha havale et canım. Rabbim yardimcimiz olsun
Clearblue bizim burda eczanelerde var ama turkiyede nerden biyle bi test alirsiniz bilmiyorum. Kucuk bi arastirma yapayim bakalim bulabilecekmiyim. Internetten siparis veriliyormu diyeO testler nasıl oluyo canim ilk kez duydum kaç haftalik olduğunu gösteren testler? Adı ney NERDEN aliyosun
Sende çok haklısında heves heyecan sabırsızlaştırıyo insanıKızlar verdiğiniz paralara yazık. Sabredemiyosunuz anlıyorum da idrara döllenmeden 10 14 gun sonra ancak geçebiliyor. Boşuna yazık etmeyin paralarinizi. Elbet bekliyosunuz bekleyiverin azıcık
Internetten alışveriş yaptım ağzım yandı artık korkuyorum :) eczanelerde varsa alirdik:)Clearblue bizim burda eczanelerde var ama turkiyede nerden biyle bi test alirsiniz bilmiyorum. Kucuk bi arastirma yapayim bakalim bulabilecekmiyim. Internetten siparis veriliyormu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?