Kızzlar selam verip kaçmış gibi oldum az :)
fnd_50 canım gelen giden yok daha bekliyom çarşambayı :) @EhliKumpir ne var ne yok canımm :) @oz1006 iyiyim canım benim sen nasılsınnn :)
Ayyyy hadi inşallah gelmezde güzel haberler alırız..Hayirli sabahlar guzellerim. Bugun bati 3 gun gecmis bulunmaktayim ve sabaha uyandigimda kirmizilar karsilamamisti beni. Mutlu ve merakla bekliyorummm.
Günaydın kızlar. Bugün bat günü ve test negatif[/QUOTE
Günaydın canım.Çizgi var gbi geldi ama bana.
Canım sıkma canını belli olmaz adet olana kadar bekle bakalm hayırlısı olsun hakkında bnde cok yasadım senin yasadıklarını cok iyi anlıorm rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacakGünaydın kızlar. Bugün bat günü ve test negatif
Gerçekten mi? Telin ışığıyla baktım yoktu
Çok sıkıldım negatif gormekten. Umudum yoktu zaten çünkü yumurtlama dan sonra enfeksiyon olmuştumCanım sıkma canını belli olmaz adet olana kadar bekle bakalm hayırlısı olsun hakkında bnde cok yasadım senin yasadıklarını cok iyi anlıorm rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olacak
Çizip gösterebilsem grdgm yeri. Baska gören yok mu?Gerçekten mi? Telin ışığıyla baktım yoktu
Hayalet çizgi mi gordun canım? Görenler varsa çözebilir mi kizlarÇizip gösterebilsem grdgm yeri. Baska gören yok mu?
Çok sevindim canım. Sağlıklı artışlar insKızlar sonucumu öğrendim 9,58 çıktı çok daha yeni bir gebelikmiş demekki ben yumurtlama günümü hesaplayamadımdua edin nolur perşembe gene gitcez doktora
Gözün aydın canım. Saglıklı bi dönem geçirirsin inş.Kızlar sonucumu öğrendim 9,58 çıktı çok daha yeni bir gebelikmiş demekki ben yumurtlama günümü hesaplayamadımdua edin nolur perşembe gene gitcez doktora
Bi karartı var gibi. yrn tekrar dene istersen canım.Hayalet çizgi mi gordun canım? Görenler varsa çözebilir mi kizlar
Kızlar sonucumu öğrendim 9,58 çıktı çok daha yeni bir gebelikmiş demekki ben yumurtlama günümü hesaplayamadımdua edin nolur perşembe gene gitcez doktora
Yumurtlamanin 15-16. Günü olsa hafif silik çıkması gerekmez miydi canım?Bi karartı var gibi. yrn tekrar dene istersen canım.
Hayirli olsunnnn canim ne güzel ya masallah, artar insallah degeri saglikli bir sekilde:) adet gunun gelmemis miydi canim?
Yok cnm aslında 29-31 diyordum ben adetimi ama ben geçen ay kist attım en son adetimi 36 günde olmuştu geçen ay bu ay düzene girer diye 28 günde adet olurum dedim bu zamanda kadar öyleydi demekki sans eseri rabbim nasp etmiş :)
Valla canım 3 aydır ben de hep negatif gördüm. Karartı bile yoktu. Seninkinde grdüm. İdrarda cıkmayıp kanda öğrenen cok kişi var. Adet olmazsan kan verirsin bakalım. İnş. güzel hbrler alırsın. Gögüslerim indiği için ümidim yok bu ay için.Yumurtlamanin 15-16. Günü olsa hafif silik çıkması gerekmez miydi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?