- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
- 123
Ayyyy cok sevindim. Gozun aydin kuzum. Insallah değerlerin katlanarak artar persembe de guzel haberlerini duyariz. Ben de kan verdim.sonuc bekliyorum dua et canimKızlar sonucumu öğrendim 9,58 çıktı çok daha yeni bir gebelikmiş demekki ben yumurtlama günümü hesaplayamadımdua edin nolur perşembe gene gitcez doktora
Bizimde 3 ay oldu denemeler. Senin gene goguslerde belirti olmuş bende hiçbir şey yok. Senin bat ne zmndi canım?Valla canım 3 aydır ben de hep negatif gördüm. Karartı bile yoktu. Seninkinde grdüm. İdrarda cıkmayıp kanda öğrenen cok kişi var. Adet olmazsan kan verirsin bakalım. İnş. güzel hbrler alırsın. Gögüslerim indiği için ümidim yok bu ay için.
Ayyyy cok sevindim. Gozun aydin kuzum. Insallah değerlerin katlanarak artar persembe de guzel haberlerini duyariz. Ben de kan verdim.sonuc bekliyorum dua et canim
Acaba yükselme olmaz mı değerinde?
Türkanımmm çok sevindimmmm :))) inşaAllah değerlerin olması gerektiği gibi artış gösterir sağlıklı bi evladı sağlıkla kucagınıza alır sağlıkla büyütürsünüz:) inşaAllah :))))Kızlar sonucumu öğrendim 9,58 çıktı çok daha yeni bir gebelikmiş demekki ben yumurtlama günümü hesaplayamadımdua edin nolur perşembe gene gitcez doktora
Ben de görür gibi oldum yaaaGünaydın kızlar. Bugün bat günü ve test negatif
Türkanımmm çok sevindimmmm :))) inşaAllah değerlerin olması gerektiği gibi artış gösterir sağlıklı bi evladı sağlıkla kucagınıza alır sağlıkla büyütürsünüz:) inşaAllah :))))
İndi canım gögüslerim. İndiği zaman adet olacgını anlıyorum. 1 eylül. Yrn yapıcam test. Boşuna gecikmesin adetim stresten.Bizimde 3 ay oldu denemeler. Senin gene goguslerde belirti olmuş bende hiçbir şey yok. Senin bat ne zmndi canım?
Aminnn canım benimmm inşaAllahÇok saol tomrisim rabbim dualarımızı duyar inşallah burda isteyen herkese rabbim tez zamanda bu duyguyu yaşatsın inşallah :dua
Ayy ben hiç goremiyorum canım. İnş vardır yarın tekrarliycam. Senin bat ne zaman?Ben de görür gibi oldum yaaa
Yine de seni ümitlendirmek istemem canım ama var gibi
Allah en hayırlı vakitte en hayırlısını versin böyle dua et
İnş olmazsin adet canım. Bekliyorum testini. Bu ay inş tutturmusuzdurİndi canım gögüslerim. İndiği zaman adet olacgını anlıyorum. 1 eylül. Yrn yapıcam test. Boşuna gecikmesin adetim stresten.
Benim bat eylül 8 bakalım var dahaAyy ben hiç goremiyorum canım. İnş vardır yarın tekrarliycam. Senin bat ne zaman?
Canım benim lekelenme olduktan sonra kanamam başlıyor yani ikisi de aynı güne denk geliyor.Cok alakasiz ama bu formda takipteym birsey sorabilirmiyim bilmiyorumda adet tarihi hangi gunden hesaplaniyo once kahveleke geliyo pesine kanama oluyo ya lekelendgn gunmu hesaplanyor yoksa kanama gunumu
İnş vardır canım bebis. Geçmiş olsun bu arada. Güzel haberler verirsin inş. Ben de hicbir belirti yok. Sadce akıntı varBenim bat eylül 8 bakalım var daha
Şuanda griple boğuşuyorum belirti takip edemiyorumki bu yüzden sadece dün sağ bacağımın arkasında 2_3kez çekilme oldu birde göğüslerimde dolgunluk var ama ağrı yok
Amin canım. Bak orası hiç belli olmaz. Belirti yaşamayıp hamile olan çok insan var. Hatta. Belirtisi olanlar daha az hamile kalıyor.İnş vardır canım bebis. Geçmiş olsun bu arada. Güzel haberler verirsin inş. Ben de hicbir belirti yok. Sadce akıntı var
Kasık batması vardı.O da yok oldu canım.İnş.İnş olmazsin adet canım. Bekliyorum testini. Bu ay inş tutturmusuzdurBaşka ne belirtilerin var?
Yumurta akı yumurtluyosun anlamına gelir..Kizlar yumurta aki gibi beyaz bir akinti geldi bugün. Var mi boyle bir sey yasayan, bilgisi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?