An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kızlar sonucumu öğrendim 9,58 çıktı çok daha yeni bir gebelikmiş demekki ben yumurtlama günümü hesaplayamadım dua edin nolur perşembe gene gitcez doktora
Ayyyy cok sevindim. Gozun aydin kuzum. Insallah değerlerin katlanarak artar persembe de guzel haberlerini duyariz. Ben de kan verdim.sonuc bekliyorum dua et canim

Bizimde 3 ay oldu denemeler. Senin gene goguslerde belirti olmuş bende hiçbir şey yok. Senin bat ne zmndi canım?

Ayyyy cok sevindim. Gozun aydin kuzum. Insallah değerlerin katlanarak artar persembe de guzel haberlerini duyariz. Ben de kan verdim.sonuc bekliyorum dua et canim

İnşallah bitanem güzel sonuçlar alırsın sende :dua;

Acaba yükselme olmaz mı değerinde?

bilmiyorum cnm ama 14 ağustos ovulasyon sat 1 ağustos ve ben bugüne kadar hiç gecikmedim hepde 28 günde bir adet olurum kimyasala benziyor genelde sıklusu geç olanların geç döllenme olur diye biliyorum ama belli olmaz tek ümidim lekelenme ve akıntı olmaması çünkü kimyasalda genelde bunlar oldu bende

Hollymom kuzum doktor bana 1 hafta sonra gel yeni bir gebelik dedi sence napayım ben perşembe gideyim dedim ama acaba evde test yapmaya devammı etsem

Kızlar sonucumu öğrendim 9,58 çıktı çok daha yeni bir gebelikmiş demekki ben yumurtlama günümü hesaplayamadım dua edin nolur perşembe gene gitcez doktora
Türkanımmm çok sevindimmmm :))) inşaAllah değerlerin olması gerektiği gibi artış gösterir sağlıklı bi evladı sağlıkla kucagınıza alır sağlıkla büyütürsünüz:) inşaAllah :))))

Çok saol tomrisim rabbim dualarımızı duyar inşallah burda isteyen herkese rabbim tez zamanda bu duyguyu yaşatsın inşallah :dua

Bizimde 3 ay oldu denemeler. Senin gene goguslerde belirti olmuş bende hiçbir şey yok. Senin bat ne zmndi canım?
İndi canım gögüslerim. İndiği zaman adet olacgını anlıyorum. 1 eylül. Yrn yapıcam test. Boşuna gecikmesin adetim stresten.

Ayy ben hiç goremiyorum canım. İnş vardır yarın tekrarliycam. Senin bat ne zaman?
Benim bat eylül 8 bakalım var daha
Şuanda griple boğuşuyorum belirti takip edemiyorumki bu yüzden sadece dün sağ bacağımın arkasında 2_3kez çekilme oldu birde göğüslerimde dolgunluk var ama ağrı yok

Cok alakasiz ama bu formda takipteym birsey sorabilirmiyim bilmiyorumda adet tarihi hangi gunden hesaplaniyo once kahveleke geliyo pesine kanama oluyo ya lekelendgn gunmu hesaplanyor yoksa kanama gunumu

Cok alakasiz ama bu formda takipteym birsey sorabilirmiyim bilmiyorumda adet tarihi hangi gunden hesaplaniyo once kahveleke geliyo pesine kanama oluyo ya lekelendgn gunmu hesaplanyor yoksa kanama gunumu
Canım benim lekelenme olduktan sonra kanamam başlıyor yani ikisi de aynı güne denk geliyor.

İnş vardır canım bebis. Geçmiş olsun bu arada. Güzel haberler verirsin inş. Ben de hicbir belirti yok. Sadce akıntı var

İnş vardır canım bebis. Geçmiş olsun bu arada. Güzel haberler verirsin inş. Ben de hicbir belirti yok. Sadce akıntı var
Amin canım. Bak orası hiç belli olmaz. Belirti yaşamayıp hamile olan çok insan var. Hatta. Belirtisi olanlar daha az hamile kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…