An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kızlar sonucumu öğrendim 9,58 çıktı çok daha yeni bir gebelikmiş demekki ben yumurtlama günümü hesaplayamadım dua edin nolur perşembe gene gitcez doktora

canım hayırlı olsun senin ovulasyonun ne zamandı biliyormusun ve adet aralığın nedir genel olarak vede doktor muayne etti mi ben henüz doktora gitmedim onun için soruyorum

canım hayırlı olsun senin ovulasyonun ne zamandı biliyormusun ve adet aralığın nedir genel olarak vede doktor muayne etti mi ben henüz doktora gitmedim onun için soruyorum
Canım ben geçen ag kist attığım için tam bilmiyordum akıntıya göre ilişkiye girdim. Kistten önce 28 günde bir şaşmazdı ama 3ay kistim vardı 3cmlik 35-36 birkeresindede 26 günde olmuştum. Doktora dün gittim sadece test istedi 1 hafta sonra gitcem kontrle

Kızlar benim değer düşükmü doktorum kötü birşey demedi çok yeni bir gebelik dedi sadece. Şimdi son adeti baz alırsak 4haftalık oluyor ama yumurtalamam benim 15-17 gibi oldu diye sonuçta yumurtlama olmadan ve dölleneme olmadan bebek olmaz kısacası çok yeni gebelik ya normalmi değer

Hollymom kuzum doktor bana 1 hafta sonra gel yeni bir gebelik dedi sence napayım ben perşembe gideyim dedim ama acaba evde test yapmaya devammı etsem
Ben evde test yapmaya devam ettim günden güne koyulaştı kuzum. Şimdi gitsen de kese falan göremicek haklı aslında biraz daha bekle öyle git. Ben şimdi perşembe gitcem 4+6 oluyo ama bi yandan da kese görünmezse diyorum acaba daha mı geç gitseydim diye türlü türlü düşünceler işte canım

CANIM aklına kötü bir şey gelmesin benimki çok sınırda çok düşük sende hlollymomnun dediği gibi 2-3 gün sonra idrar testi çok daha net kırmızı olacaktır değerin 2 ye katlarsa bende öyle yapıcam çünkü

2.15de okul bitmisti aslinda gicik ogretmenin biri derste tuttu 3.45e kadar burdasiniz diye. Ben sabahtir idrarimi tutuyorum adet olmadiysam haftayi gosterenden alip gececegim eve hemen test yapcam. 3 gun gecti. Beklesemmi bilmiyorum ama bekleyemiyorum daaaaaa.. kizlar dua edin. Goguslerim felan dolgunlasti simdi negatif olursa yikilcam.

Yap bizede hbr ver umarim vardr bk bklyruz tmm mi olumsuz olmck insallah olursada uzulmicksn tmm mi cnm ay bn cok heyecnlndm bkliyormmmmm

Canım önemli olan 2 günde bi 2 kat artması bence sen yine doktora gitmeden kan testi yaptır en azından düzenli artıp artmadığını takip et sonra doktora gidersin

kızlar merhaba adetime son 11 gün kaldı bu ay preseed jel kullandım formlarda okumuştum.2 yıldır çocugum olmuyor bu arada ama sanki bende ara ara sol yumurtalıgıma ağrı giriyor sankı rahmime bişey saplanıyor gibi ama hemen hafif olup geçiyor belkide psikolojik bakalım bekleyip görücez.

Merhaba, Allah gonlunuze gore versin. Insallah vardir bebis:)

bencede git kan ver cnm testle uğraşma hem okadar gecikmiş muhakkak çıkar varsa ki bence sen hamilesin öyle düşünüyorum tatlım banada umut ol

Canım önemli olan 2 günde bi 2 kat artması bence sen yine doktora gitmeden kan testi yaptır en azından düzenli artıp artmadığını takip et sonra doktora gidersin
Senin değerlerin nasıl çıkmıştı kuzum

Senin sonucun kaç çıktı kuzumm hamişmisin sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…