Senin sonucun kaç çıktı kuzumm hamişmisin sende
Kizlar once yaptiklarimi yazayim sonra resim atacagim!!
Kuzum ferah tut içini geç döllenme olmuştur belki sağlıklı bir şekilde bebişler bizimle olsunsorma kuzum bilmiyorum ki en nefret ettiğim şey muallakta kalmak ne hamileyim diyebiliyorum ne değilim bat 1 gün geçince 5,9 çıktı bakalım neler olacak
Negatif?
Yani olumsuz mu oluyo peki grc dollenmede olsa bu haftalik olanda kesin cikiyomu onu dusunmek lazm
Evet canim adetim 3 gun gecti. Olasi ovulasyonu da 14-15 gun gecti ve hala negatifNegatif?
Gec dollenme olabilirmi bilmiyorum ki? Ben hep sanki adetten direk sonra oluyormus ovulasyon diye dusundum. 10 gunde dollenmiyormu?Yani olumsuz mu oluyo peki grc dollenmede olsa bu haftalik olanda kesin cikiyomu onu dusunmek lazm
Kuzum ferah tut içini geç döllenme olmuştur belki sağlıklı bir şekilde bebişler bizimle olsun
Benim de öyle canım sabah yaptım negatifKizlar moralim yerlerin dibinde su anda
Bence erken yapmışsın canım. 1 hafta geçmeden yapma test . Bana doktorum söylemişti bunu. Acele etmemek lazım, üzülüyoruz çünkü.Evet canim adetim 3 gun gecti. Olasi ovulasyonu da 14-15 gun gecti ve hala negatif
Gec dollenme olabilirmi bilmiyorum ki? Ben hep sanki adetten direk sonra oluyormus ovulasyon diye dusundum. 10 gunde dollenmiyormu?
Kizlar moralim yerlerin dibinde su anda
Kuzumm doktor ne dedi pekiinşallah canım pek iyi değilim bugün moral olarak düştüm resmen
Bat gelmek mi??? 3 gun gectiiiiicnm belki erkendir henüz üzülme biraz daha bekle bat gelmezse kanda yaptırırsın cnm
Bat gelmek mi??? 3 gun gectiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?