An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Simdi eve geldim hemen test yaptim. Bi pahali birde ucuzlardan. Cok umitliyim icim kipir kipir etrafa gulucukler saciyorum. Bebegim bu sefer benimle hissediyorum.
Neyse testi yaptim ustlerini kapattim ve en yakin arkadasim live video cek at bana dedi. Kameradan once ucuz olani cekiyorum ve kendim gordum. Pek bisey goremedim iyice heyecan basti. Dedim herhalde ben goremiyorum birde kamerada isik tutamiyorum ya.
Neyse sonra arkadasima videyoda diyoeum ki su anda cekerken hafta gosteren testi gormeyecegim. Ne zamanki video cekimi bitti sana attim ondan sonra videoyu izlerken gorecegjm. Cektim bitti videoyu attim veeeeeee

Resim olarak simdi sonuclar geliyooooo

sorma kuzum bilmiyorum ki en nefret ettiğim şey muallakta kalmak ne hamileyim diyebiliyorum ne değilim bat 1 gün geçince 5,9 çıktı bakalım neler olacak
Kuzum ferah tut içini geç döllenme olmuştur belki sağlıklı bir şekilde bebişler bizimle olsun

doktora gitmedim henüz ben açıkcası bir kaç güne adet olurum diye bekliyorum çok düşük hcg olduğundan 2 kat artıcanı zannetmiyorum ama belli olmaz tabi gelmezse haftabaşı tekrar kan testi yaptırıp öyle giderim diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…