Cnm hiç belli olmaz içini ferah tut sendoktora gitmedim henüz ben açıkcası bir kaç güne adet olurum diye bekliyorum çok düşük hcg olduğundan 2 kat artıcanı zannetmiyorum ama belli olmaz tabi gelmezse haftabaşı tekrar kan testi yaptırıp öyle giderim diye düşündüm
Cnm hiç belli olmaz içini ferah tut sen
sende belirtiler devam dimi cnm neler var bende sadece gögüslerde dolgunluk bide sinir duygusallık var geldiler bana bugün resmen yaaa
Ayy goremedim tam isigin altinda ceksene bi de.insallah hamilesindirAkşam ıdrarıyla yaptığım test. Gölge çizgi goren var mı?
Aahi. Yaa bendensin zuzum. Ben de cizgi goremedimmmmAkşam ıdrarıyla yaptığım test. Gölge çizgi goren var mı?
Üzülme canım. Bi dahaki ay olur. Rabbim hayırlısıni versinKizlaarrr kan da negatif çıktı
Bu kadar yapabildim canım. Yok ben bir şey goremiyorumAyy goremedim tam isigin altinda ceksene bi de.insallah hamilesindir
Bebek yoksa neden regl olmuyoruz o da ayrı sıkıntıAahi. Yaa bendensin zuzum. Ben de cizgi goremedimmmm
Senin bat yarinmiydi.Bu kadar yapabildim canım. Yok ben bir şey goremiyorum
Yok gibi sanki bitanemAkşam ıdrarıyla yaptığım test. Gölge çizgi goren var mı?
Bugün canım.Senin bat yarinmiydi.
Kaç gün gecikti cnmKizlaarrr kan da negatif çıktı
Evet bence de yok canımYok gibi sanki bitanem
Amin canim sagol.. Hakkimizda hayirlisi olsunÜzülme canım. Bi dahaki ay olur. Rabbim hayırlısıni versin
3 gun gecikti hala da yok. Ve benim regl asla gecikmedi su ana kadarKaç gün gecikti cnm
Prospektusu oku canim en az bhcg kac olunca gösterenlerden o da onemli bi etkenEvet bence de yok canımolsa silikte olsa çıkardı
Ona hiç dikkat etmedim canım bir bakayımProspektusu oku canim en az bhcg kac olunca gösterenlerden o da onemli bi etken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?