Kizlar ilac kullandiysaniz o da geciktiriyo.benim de hic gecikmez normalde ama onceki ay antibiyotik kullanmistim 3 gun gecikti.tabi streste bi etkenOna hiç dikkat etmedim canım bir bakayım
5-50 ml diyor canimProspektusu oku canim en az bhcg kac olunca gösterenlerden o da onemli bi etken
İdrar yolu enfeksiyonu oldum hamilelikte kullanılan ilaçtan vermişti doktor. Gecikme yapar mı bilmiyorumKizlar ilac kullandiysaniz o da geciktiriyo.benim de hic gecikmez normalde ama onceki ay antibiyotik kullanmistim 3 gun gecikti.tabi streste bi etken
Evet bence de yok canımolsa silikte olsa çıkardı
Biraz daha bekle cnm kan sonucun kaç çıktı peki3 gun gecikti hala da yok. Ve benim regl asla gecikmedi su ana kadar
İnş canım. Rabbim hayırlısını versinÜzüleme kuzum kısmetse önümüzdeki ay ama içini ferah tut strest yapma olumsuz etkileniyor insan
Test bitti canım. Yarın akşam işten gelirken hassas olanlardan alacağım.Bence yarin ilk idrarla bi daha yap canim. İnsallah pozitif cikar
0.1Biraz daha bekle cnm kan sonucun kaç çıktı peki
kızlarrrr bana bakınşimdi girebildim şoktayım suan nasıl duygular ıcındeyım blmıyorum. adetim gecınce ıkıncı gun test yapmıstım ya.ilk bi kac dakıka baktım karbeyaz negatif görünce moralım bozulup bıraktıydım testi kenara. agladım saatlerce. sonra kanamam basladı demiştim. cok garip adet oluyorum dedim. dün adetin 2. günüydü adetim bitti gibi bişey oldu resmen. cok koyu renk geliyordu. ve parca parca gibiydi. teste sonradan baktım suan bildiğiniz ikinci cızgı cıkmıs cok net.o cızgı ne zaman cıktı hiç bilmyorum. hassas guvenılır test yapmıstım. ben yoksa düşük mü yaptım. ya ben bu ay hamıle olduguma cok ınanmıstım. yasamadıgım belirtiler yasamıstm kasık agrım en buyuk umduumdu. kafam cok karısık bana bişeler soyleyın... trkn0709 Hollymom Askn89 tomris111 Afitab_ Psikolojik_biri
Canım fotosunu atar mısın? Ustune goruyo olabilir mi acabakızlarrrr bana bakınşimdi girebildim şoktayım suan nasıl duygular ıcındeyım blmıyorum. adetim gecınce ıkıncı gun test yapmıstım ya.ilk bi kac dakıka baktım karbeyaz negatif görünce moralım bozulup bıraktıydım testi kenara. agladım saatlerce. sonra kanamam basladı demiştim. cok garip adet oluyorum dedim. dün adetin 2. günüydü adetim bitti gibi bişey oldu resmen. cok koyu renk geliyordu. ve parca parca gibiydi. teste sonradan baktım suan bildiğiniz ikinci cızgı cıkmıs cok net.o cızgı ne zaman cıktı hiç bilmyorum. hassas guvenılır test yapmıstım. ben yoksa düşük mü yaptım. ya ben bu ay hamıle olduguma cok ınanmıstım. yasamadıgım belirtiler yasamıstm kasık agrım en buyuk umduumdu. kafam cok karısık bana bişeler soyleyın... trkn0709 Hollymom Askn89 tomris111 Afitab_ Psikolojik_biri pilli-bebek
bugün koyu bidiğiniz simsiyah kalıntı gibi şeyler geldi sadece. fotoyu ilerleyen saatlerde atabilcem canım cunku dısardaydım yeni geldim sarjım yok sarja taktım bilgisayardan giriyorum suan. sarj dolar dolmaz foto cekıp atacagımKuzum testi bir atarmısın yarın bence bir doktora git göster kendini adetin bittiyse şüpheli yada kahverengi leken azmı geldi nasıl oldu
bugün koyu bidiğiniz simsiyah kalıntı gibi şeyler geldi sadece. fotoyu ilerleyen saatlerde atabilcem canım cunku dısardaydım yeni geldim sarjım yok sarja taktım bilgisayardan giriyorum suan. sarj dolar dolmaz foto cekıp atacagımCanım fotosunu atar mısın? Ustune goruyo olabilir mi acaba
Tamam canım Bekliyoruzbugün koyu bidiğiniz simsiyah kalıntı gibi şeyler geldi sadece. fotoyu ilerleyen saatlerde atabilcem canım cunku dısardaydım yeni geldim sarjım yok sarja taktım bilgisayardan giriyorum suan. sarj dolar dolmaz foto cekıp atacagım
bugün koyu bidiğiniz simsiyah kalıntı gibi şeyler geldi sadece. fotoyu ilerleyen saatlerde atabilcem canım cunku dısardaydım yeni geldim sarjım yok sarja taktım bilgisayardan giriyorum suan. sarj dolar dolmaz foto cekıp atacagım
Benim bata 2 gün kala 27 iki gün sonra 86 çuktı kuzumSenin değerlerin nasıl çıkmıştı kuzum
Kuzum sağlıksız gebeliklerde vücut adetle atıyomuş kendi kendine ve kadınlarda adet oldun sanıyomuş belki sen de böyle bişey yaşadın. Ama önemli olan senin sağlığın ve sağlıklı gebe kalman içinde şüpheler varsa doktora git bitanem inşallah sağlıkla nasip olur bu güzel duygularkızlarrrr bana bakınşimdi girebildim şoktayım suan nasıl duygular ıcındeyım blmıyorum. adetim gecınce ıkıncı gun test yapmıstım ya.ilk bi kac dakıka baktım karbeyaz negatif görünce moralım bozulup bıraktıydım testi kenara. agladım saatlerce. sonra kanamam basladı demiştim. cok garip adet oluyorum dedim. dün adetin 2. günüydü adetim bitti gibi bişey oldu resmen. cok koyu renk geliyordu. ve parca parca gibiydi. teste sonradan baktım suan bildiğiniz ikinci cızgı cıkmıs cok net.o cızgı ne zaman cıktı hiç bilmyorum. hassas guvenılır test yapmıstım. ben yoksa düşük mü yaptım. ya ben bu ay hamıle olduguma cok ınanmıstım. yasamadıgım belirtiler yasamıstm kasık agrım en buyuk umduumdu. kafam cok karısık bana bişeler soyleyın... trkn0709 Hollymom Askn89 tomris111 Afitab_ Psikolojik_biri pilli-bebek
kızlarrrr bana bakınşimdi girebildim şoktayım suan nasıl duygular ıcındeyım blmıyorum. adetim gecınce ıkıncı gun test yapmıstım ya.ilk bi kac dakıka baktım karbeyaz negatif görünce moralım bozulup bıraktıydım testi kenara. agladım saatlerce. sonra kanamam basladı demiştim. cok garip adet oluyorum dedim. dün adetin 2. günüydü adetim bitti gibi bişey oldu resmen. cok koyu renk geliyordu. ve parca parca gibiydi. teste sonradan baktım suan bildiğiniz ikinci cızgı cıkmıs cok net.o cızgı ne zaman cıktı hiç bilmyorum. hassas guvenılır test yapmıstım. ben yoksa düşük mü yaptım. ya ben bu ay hamıle olduguma cok ınanmıstım. yasamadıgım belirtiler yasamıstm kasık agrım en buyuk umduumdu. kafam cok karısık bana bişeler soyleyın... trkn0709 Hollymom Askn89 tomris111 Afitab_ Psikolojik_biri pilli-bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?