An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kizlar ilac kullandiysaniz o da geciktiriyo.benim de hic gecikmez normalde ama onceki ay antibiyotik kullanmistim 3 gun gecikti.tabi streste bi etken
İdrar yolu enfeksiyonu oldum hamilelikte kullanılan ilaçtan vermişti doktor. Gecikme yapar mı bilmiyorum

kızlarrrr bana bakın şimdi girebildim şoktayım suan nasıl duygular ıcındeyım blmıyorum. adetim gecınce ıkıncı gun test yapmıstım ya.ilk bi kac dakıka baktım karbeyaz negatif görünce moralım bozulup bıraktıydım testi kenara. agladım saatlerce. sonra kanamam basladı demiştim. cok garip adet oluyorum dedim. dün adetin 2. günüydü adetim bitti gibi bişey oldu resmen. cok koyu renk geliyordu. ve parca parca gibiydi. teste sonradan baktım suan bildiğiniz ikinci cızgı cıkmıs cok net.o cızgı ne zaman cıktı hiç bilmyorum. hassas guvenılır test yapmıstım. ben yoksa düşük mü yaptım. ya ben bu ay hamıle olduguma cok ınanmıstım. yasamadıgım belirtiler yasamıstm kasık agrım en buyuk umduumdu. kafam cok karısık bana bişeler soyleyın... trkn0709 Hollymom Askn89 tomris111 Afitab_ Psikolojik_biri pilli-bebek

Kuzum testi bir atarmısın yarın bence bir doktora git göster kendini adetin bittiyse şüpheli yada kahverengi leken azmı geldi nasıl oldu

Canım fotosunu atar mısın? Ustune goruyo olabilir mi acaba

Kuzum testi bir atarmısın yarın bence bir doktora git göster kendini adetin bittiyse şüpheli yada kahverengi leken azmı geldi nasıl oldu
bugün koyu bidiğiniz simsiyah kalıntı gibi şeyler geldi sadece. fotoyu ilerleyen saatlerde atabilcem canım cunku dısardaydım yeni geldim sarjım yok sarja taktım bilgisayardan giriyorum suan. sarj dolar dolmaz foto cekıp atacagım

Canım fotosunu atar mısın? Ustune goruyo olabilir mi acaba
bugün koyu bidiğiniz simsiyah kalıntı gibi şeyler geldi sadece. fotoyu ilerleyen saatlerde atabilcem canım cunku dısardaydım yeni geldim sarjım yok sarja taktım bilgisayardan giriyorum suan. sarj dolar dolmaz foto cekıp atacagım

Tamam canım Bekliyoruz

Canım internette okudum kan geldiği Zaman suya al eline alıp parçalanmazsa adet kanı ama parçalanırsa düşük yapıyorsundur doktor demişti bunu

Kuzum sağlıksız gebeliklerde vücut adetle atıyomuş kendi kendine ve kadınlarda adet oldun sanıyomuş belki sen de böyle bişey yaşadın. Ama önemli olan senin sağlığın ve sağlıklı gebe kalman içinde şüpheler varsa doktora git bitanem inşallah sağlıkla nasip olur bu güzel duygular

Cnm benim çok geçmiş olsun afedersin parça nasıl küçük mü pıhtı şeklinde adetteki gibi bilirsin yoksa parmak kadar felan var mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…