An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

foto cektım ama net cıkmıyor aksam ışığında parlıyor.ama ben burda ınanın gözlerimle bariz goruyorum eşim de baktı aynen gördü.

Eklentiler

• 14171905_332790610388910_1243127932_n.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 56
  • 14182350_332790577055580_699828086_n.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 51
foto cekıyorum parlıyor ısıktan belli olmuyor ya gündüz cekeyim bidaha isterseniz

canım cok afedersin cok cok afedersin bildigin topak hamur şeklinde pıhtı gibiydi

Cnm kimyasal olabilir belki mayısta geçirdim bende Hollymom dediği gibi döllenme oluyor adet geçilmesinden sonra yerleşmeden atiyor adet kanaması gibi bende atarken iri bir parça gelmişti saglikli olmadığından ilerlememiştir yarın bi doktora gözükmen daha iyi olur cnm çok geçmiş olsun

Canım internette okudum kan geldiği Zaman suya al eline alıp parçalanmazsa adet kanı ama parçalanırsa düşük yapıyorsundur doktor demişti bunu
Allahım bebeğim varsa da tutunamadı ozaman... ALLAHım hayırlısını versin... veren de o alan da o.. inşaALLAH birgün benim de yuzum guler

Allahım bebeğim varsa da tutunamadı ozaman... ALLAHım hayırlısını versin... veren de o alan da o.. inşaALLAH birgün benim de yuzum guler
Evet canım kimyasal gebelik diyolar benim anlattığıma. Bunun önüne geçilemiyo dediğim gibi vücut kendi atıyo sağlıksız olduğu için. Senin bi hatan yok yani kendini suçlama eğer böyle bişey olduysa da bence bebiş yakında geliyo demektir demek ki hamile kalabiliyosun kuzum çok şükür

Cnm durumun kimyasal mı bilmiyoruz ama öyle bile olsa üzülme çünkü ondan sonra cok daha kolay hamile kalınıyor bak ben mesela 2 senedir deniyoruz mayıs kimyasal gebelik bide bu ay var tam adını koyamasamda

şuan hastanedeyim hafif giribal sendrom geçiriyorum kanlarıma baktırayım dedim. bhcg istesem mi diye böyle kararsız kaldım aslında çok erken bencene

fnd_50 cnm ihmal etme yarın bir doktora gözük bakalım hayırlısı sağlıksız gebeliktense allahım daha iyisinş bilir

trkn0709 cnm bisey sorcam sana sende hiç yerleşme kanaması pembe yada kahverengi akıntı var mı oldu mu
Bana sormamışsın canım ama dayanamadım görünce:) bende oldu çünkü. Adet günümde ve ertesi gün 2-3 damla koyu kahve akıntı oldu. 3. gün de sadece silerken açık kahve leke geldi sonra kesildi artık gelmiyo canım.

Kizlar ay ben daha anca okudum buralara kadar. Allahim saglik sihhat efiyet versin sonra da saglikli bebisler. Uzuldum yaa negatif gorenlere en cok da fnd_50 ya kuzum yarin hemen bi doktora git.

Biz de demin esimle balkona masa sandalye bakmaya gittik de ay bayiliyorum sandim fenalastim cok kotu oldum. Biseyler yedik topsrlanirim diye ama cok kotuyum. Hamile olduguma bende cok inanmistim yaaaa...
Hala bi umit adetim gelmez de 10 gun gecerse hamile oluvercem gibi. Bos umitler iste

saol cnm bende yok ama merak ettim olmayınca acaba bende mi olmadı tek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…