canım cok afedersin cok cok afedersin bildigin topak hamur şeklinde pıhtı gibiydiCnm benim çok geçmiş olsun afedersin parça nasıl küçük mü pıhtı şeklinde adetteki gibi bilirsin yoksa parmak kadar felan var mıydı
canım cok afedersin cok cok afedersin bildigin topak hamur şeklinde pıhtı gibiydi
Allahım bebeğim varsa da tutunamadı ozaman... ALLAHım hayırlısını versin... veren de o alan da o.. inşaALLAH birgün benim de yuzum gulerCanım internette okudum kan geldiği Zaman suya al eline alıp parçalanmazsa adet kanı ama parçalanırsa düşük yapıyorsundur doktor demişti bunu
Evet canım kimyasal gebelik diyolar benim anlattığıma. Bunun önüne geçilemiyo dediğim gibi vücut kendi atıyo sağlıksız olduğu için. Senin bi hatan yok yani kendini suçlama eğer böyle bişey olduysa da bence bebiş yakında geliyo demektir demek ki hamile kalabiliyosun kuzum çok şükürAllahım bebeğim varsa da tutunamadı ozaman... ALLAHım hayırlısını versin... veren de o alan da o.. inşaALLAH birgün benim de yuzum guler
Sen yine de doktora git kontrollerini aksatma bitanemAllahım bebeğim varsa da tutunamadı ozaman... ALLAHım hayırlısını versin... veren de o alan da o.. inşaALLAH birgün benim de yuzum guler
Zannetmiyorum canım. Yumurtlamadan 10 gün sonra kana geçiyo bence 1 hafta falan daha bekle erken verirsen de değer düşük çıktı yükselir mi yükselmez mi stresi yaşarsınkızlar bata 10 gün kala kanda bhcg çıkar mı ki
Geçmiş olsun canım sen bilirsin ama muhtemelen negatif çıkar.şuan hastanedeyim hafif giribal sendrom geçiriyorum kanlarıma baktırayım dedim. bhcg istesem mi diye böyle kararsız kaldım aslında çok erken bencene
Bana sormamışsın canım ama dayanamadım görünce:) bende oldu çünkü. Adet günümde ve ertesi gün 2-3 damla koyu kahve akıntı oldu. 3. gün de sadece silerken açık kahve leke geldi sonra kesildi artık gelmiyo canım.trkn0709 cnm bisey sorcam sana sende hiç yerleşme kanaması pembe yada kahverengi akıntı var mı oldu mu
Ciddi olamasssiiiinn. Noluyor bizeeee
trkn0709 cnm bisey sorcam sana sende hiç yerleşme kanaması pembe yada kahverengi akıntı var mı oldu mu
Bana sormamışsın canım ama dayanamadım görünce:) bende oldu çünkü. Adet günümde ve ertesi gün 2-3 damla koyu kahve akıntı oldu. 3. gün de sadece silerken açık kahve leke geldi sonra kesildi artık gelmiyo canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?