Herkeste olmuyomuş canım keşke bende de olmasaydı fena tırstım çünkü ilk görüncesaol cnm bende yok ama merak ettim olmayınca acaba bende mi olmadı tek diye
Kuzum belki geç döllenmedir bu kadar sıkma kendini psikolojik olarak da adetini geciktiriyo olabilirsin. İnşallah bebiş vardır tatlım ve sağlıkla gelirKizlar ay ben daha anca okudum buralara kadar. Allahim saglik sihhat efiyet versin sonra da saglikli bebisler. Uzuldum yaa negatif gorenlere en cok dafnd_50 ya kuzum yarin hemen bi doktora git.
Biz de demin esimle balkona masa sandalye bakmaya gittik de ay bayiliyorum sandim fenalastim cok kotu oldum. Biseyler yedik topsrlanirim diye ama cok kotuyum. Hamile olduguma bende cok inanmistim yaaaa...
Hala bi umit adetim gelmez de 10 gun gecerse hamile oluvercem gibi. Bos umitler iste
Aynı tarihte gitcez kuzum doktora. Amiiiin Allah hepimize hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin bitanemKızlar ankara gibi bi yerde doktora gidebilmek için en az bi ay öncesi randevu almak lazım herhalde. İnternette araştırdım zorla bi doktor buldum yakın tarih o da 1 eylülde gideceğim İNSAALLAH. Ama inanın vücudumda farklı şeyler olduğunu çok hissetmiştim adet olunca inanamadım kendime işte. Napayim RABBİM hayırlısını versin...
Amiiiin inşallah canım Allah sizlere de muradınızı versin hayır ve sağlıkla
İNSALALAH bitanemAynı tarihte gitcez kuzum doktora. Amiiiin Allah hepimize hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin bitanem
İnşallah doktorun da iyidir ve seni ferahlatır kuzum benim buna ihtiyacın var çünküİNSALALAH bitanemçok karmaşık duygular icindeym
Kızlar ankara gibi bi yerde doktora gidebilmek için en az bi ay öncesi randevu almak lazım herhalde. İnternette araştırdım zorla bi doktor buldum yakın tarih o da 1 eylülde gideceğim İNSAALLAH. Ama inanın vücudumda farklı şeyler olduğunu çok hissetmiştim adet olunca inanamadım kendime işte. Napayim RABBİM hayırlısını versin...
Canım bende çok inandım bu ay ilk olunca belki bilmiyorum ama bugün kahverengi akıntım geldi adet olucam sanırım bekliyorum hala daha adet göremedim noldu anlamıyorumkızlarrrr bana bakınşimdi girebildim şoktayım suan nasıl duygular ıcındeyım blmıyorum. adetim gecınce ıkıncı gun test yapmıstım ya.ilk bi kac dakıka baktım karbeyaz negatif görünce moralım bozulup bıraktıydım testi kenara. agladım saatlerce. sonra kanamam basladı demiştim. cok garip adet oluyorum dedim. dün adetin 2. günüydü adetim bitti gibi bişey oldu resmen. cok koyu renk geliyordu. ve parca parca gibiydi. teste sonradan baktım suan bildiğiniz ikinci cızgı cıkmıs cok net.o cızgı ne zaman cıktı hiç bilmyorum. hassas guvenılır test yapmıstım. ben yoksa düşük mü yaptım. ya ben bu ay hamıle olduguma cok ınanmıstım. yasamadıgım belirtiler yasamıstm kasık agrım en buyuk umduumdu. kafam cok karısık bana bişeler soyleyın... trkn0709 Hollymom Askn89 tomris111 @Afitab_ @EhliKumpir pilli-bebek
Evet canım iki buçuk aydır içiyorum folik asit.bi gideyim çok merak ediyorum ne oluyor vücudumda ne bitiyor inanAmin cnm inşallah doktora gidince durumunu birebir anlat cnm muhakkak gorunmen çok iyi olacak en azından net bilgi alırsın belki ilaç falan verir folik asit kullanıyormusn bu arada
En yakın zamanda doktora git kuzum sen bi görün nedir kimyasal mı yoksa tutunma kanaması mı üstüne görmek dedikleri mi ne bi baksınlar çok ilginç bi durum ama inşaAllah herşey sağlığın açısından olumludurCanım bende çok inandım bu ay ilk olunca belki bilmiyorum ama bugün kahverengi akıntım geldi adet olucam sanırım bekliyorum hala daha adet göremedim noldu anlamıyorum
Valla canım ben bu ay çok garip şeyler yaşadım. O kaşık ağrılarım umut olduydum hamileyim diye çok hissetmiştim. Sonra kanamam oldu ama değişik oldu 2 gün sürdü kahverengi parçalı azar azar oldu hicbisey anlamadım. Aklım sorularla dolu perşembe gideceğim doktoraCanım bende çok inandım bu ay ilk olunca belki bilmiyorum ama bugün kahverengi akıntım geldi adet olucam sanırım bekliyorum hala daha adet göremedim noldu anlamıyorum
İNSAALLAH bitanem duanı eksik etmeİnşallah doktorun da iyidir ve seni ferahlatır kuzum benim buna ihtiyacın var çünkü
Yavrum kesinlikle değil çoğu kadın haberi olmadan yaşarmış bu durumu adetiyle atarmışKızlar eğer geçirdiğim kimyasal gebelik ise bu çok kötü bişey mi bu neyin işareti
Kızlar eğer geçirdiğim kimyasal gebelik ise bu çok kötü bişey mi bu neyin işareti
Benim bugündü olmadı.Bu arada kızlar hiç kimse adet gününde adet olmadı galiba herkesin ki gecikti yanlış mı hatırlıyorum çok garip bir durum gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?