An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kızlar ankara gibi bi yerde doktora gidebilmek için en az bi ay öncesi randevu almak lazım herhalde. İnternette araştırdım zorla bi doktor buldum yakın tarih o da 1 eylülde gideceğim İNSAALLAH. Ama inanın vücudumda farklı şeyler olduğunu çok hissetmiştim adet olunca inanamadım kendime işte. Napayim RABBİM hayırlısını versin...

Kuzum belki geç döllenmedir bu kadar sıkma kendini psikolojik olarak da adetini geciktiriyo olabilirsin. İnşallah bebiş vardır tatlım ve sağlıkla gelir

Aynı tarihte gitcez kuzum doktora. Amiiiin Allah hepimize hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin bitanem

Amin cnm inşallah doktora gidince durumunu birebir anlat cnm muhakkak gorunmen çok iyi olacak en azından net bilgi alırsın belki ilaç falan verir folik asit kullanıyormusn bu arada

Canım bende çok inandım bu ay ilk olunca belki bilmiyorum ama bugün kahverengi akıntım geldi adet olucam sanırım bekliyorum hala daha adet göremedim noldu anlamıyorum

Amin cnm inşallah doktora gidince durumunu birebir anlat cnm muhakkak gorunmen çok iyi olacak en azından net bilgi alırsın belki ilaç falan verir folik asit kullanıyormusn bu arada
Evet canım iki buçuk aydır içiyorum folik asit.bi gideyim çok merak ediyorum ne oluyor vücudumda ne bitiyor inan

Canım bende çok inandım bu ay ilk olunca belki bilmiyorum ama bugün kahverengi akıntım geldi adet olucam sanırım bekliyorum hala daha adet göremedim noldu anlamıyorum
En yakın zamanda doktora git kuzum sen bi görün nedir kimyasal mı yoksa tutunma kanaması mı üstüne görmek dedikleri mi ne bi baksınlar çok ilginç bi durum ama inşaAllah herşey sağlığın açısından olumludur

Valla canım ben bu ay çok garip şeyler yaşadım. O kaşık ağrılarım umut olduydum hamileyim diye çok hissetmiştim. Sonra kanamam oldu ama değişik oldu 2 gün sürdü kahverengi parçalı azar azar oldu hicbisey anlamadım. Aklım sorularla dolu perşembe gideceğim doktora

Bu arada kızlar hiç kimse adet gününde adet olmadı galiba herkesin ki gecikti yanlış mı hatırlıyorum çok garip bir durum gercekten

Kızlar eğer geçirdiğim kimyasal gebelik ise bu çok kötü bişey mi bu neyin işareti

Kızlar eğer geçirdiğim kimyasal gebelik ise bu çok kötü bişey mi bu neyin işareti

Cnm bildiğim kadarıyla kanda hcg değeri sağlıklı artis gostermiyor vucudda döllenme oluyor yani sağlıksız yumurta yada sprem vucutta ilerlemeden atıyor adetle birlikte ve kadınların %50 si bunu yazarlar adet gecikmesi sanıp farkına bile varmazlar çoğu diyo doktorlar hiçbir müdahaleye gerek kalmıyor adına kimyasal yada sessiz dusuk diyorlar adetle atılıyor bir sonraki gebeliği etkilemiyor hatta doktorlar kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalma imkanı olduğunu söylüyorlar endişe edilecek hiç bir durum yok ayrıca üzüleceksin bir durumda değil henüz fetiş yani bebek oluşmadan döllenen yumurta atılıyor bebeğimi kaybettim gibi bir düşünce söz konusu bile degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…