An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kizlar benim bat yarin simdi lavaboya gittim kahverengi lekelenmem olmus.ne agrim var ne sizim.ne simdi bu.yerlesme kanamasi olabilir mi

Yavrum kesinlikle değil çoğu kadın haberi olmadan yaşarmış bu durumu adetiyle atarmış pilli-bebek evet canım hepimiz geç adet gördük adetse tabi :)

İnsallahhhhhhhh değildir şimdi dusunuyorumda bazı kadinlar 2-3 aylık olana kadar anlayamayanlar hazıra konmak gibi en zor dönemleri atlatmış oluyor ya

İnsallahhhhhhhh değildir şimdi dusunuyorumda bazı kadinlar 2-3 aylık olana kadar anlayamayanlar hazıra konmak gibi en zor dönemleri atlatmış oluyor ya
Hahaha aynen hazıra konmak misss 3 ay geçmiş :)) ama yine en güzeli bilincinde olup daha dikkatli olmak :))

Çok sağol canım benim bilgilendirdiğin için RABBİM hayırlısını sağlıklısını versin İNSAALLAH bakalım İNSAALLAH bizim de yüzlerinizi hayırlısı ile güler

Yavrum kesinlikle değil çoğu kadın haberi olmadan yaşarmış bu durumu adetiyle atarmış pilli-bebek evet canım hepimiz geç adet gördük adetse tabi :)
Tomrisim ay İNSAALLAH bizim de bebisimiz nolur bugün disarda gezerken görüyorum miniş miniş tatlı bebekleri inan içim gidiyor RABBİM. Bağışlasın diyorum

Çok sağol canım benim bilgilendirdiğin için RABBİM hayırlısını sağlıklısını versin İNSAALLAH bakalım İNSAALLAH bizim de yüzlerinizi hayırlısı ile güler

Cnm olur inan rabbim en doğru en guzel zamaninda muhakkak verir mirasımızı yeterli tevekkül edelim sınavdan geçelim dua edelim bol bol

İnş vardır ve inş sağlıklı artış gösterir
Amiňnnnn Allhim bu hayırlı gecede su kullanımında duakarini kabul eyle bizleride sevindirdiğini okullarının arasına al öncelikle rabbine ve vatana millete bizlere hayırlı sağlıklı bebekler ve sağlıklı gebelikler/ doğumlar nasip eyle aminnnnn

Hoşgeldin canım nasıl hissediyosun

Çooook güzel bebeğim ya 7 eylül tanışma yıldönümüydü dayanamadım sabah eşime söyledim tabi bu ay iki adet bebek çorabı almıştım uyuyordu ve yanındaki yastığa koydum günaydın baba notu yazdım :) benimkinin uyanın bir salona gelmesi var ikimizde çok farklıyız allahım sağ salim kavuştursun hepimizi rabbim isteyen herkesede nasip etsin

Ay maşallah ne güzel sürpriz yapmışsın kuzum biz de ilk gün çok çok farklıydım eşimle şaşkındık o hisler asla unutulmaz.. Amin kuzum Allah kucağımıza almayı nasip etsin ve bekleyen herkes tez zamanda kavuşsun inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…