Üzülmez mi insanBekliycektim aslında. Elimin altında test olursa olacağı bu işte.atıcam o trstleride.beni strese sokuyor. Dayanamadım yani.varsada artık çıkar diye düşündüm ne kaldıki adete.. Atıcamda o testleri. Yok negatifi gördüm yine. Adeti bekliyorum artık Yapıcak bişi yok..baya ümitlenmiştim bu aydan. Artık ne kendimi dinliycem ne ovü takibi yapıcam.. Keyfime göre yapıcam herşeyi. Allah vericek olduktan sonra tek ilişkiyle veriyor. Nasibimizde ne varsa onu yaşıycaz artık.üzüldüm Ama yinede
Canım bu kürleri pek yapasım yok ne bilim . Kist mist sıkıntı olursa diye..Rabbim ol dedikten sonra kür filan hikaye gibi geliyor bana...yanlışta düşünüyor olabilitim..Kızlar geçen hafta yazmıştım ama atlayan okuyamayan olmuştur belki diye bidaha yazmak istedim. Ben 6 ayda hamile kaldım, karar verdiğimiz ilk ay doktora gittim sadece iltihaplı akıntı çıktı fitille geçti. Bikaç ay ovu testi yaptım hep pozitifi yakaladım ama yine de olmadı. Son ay test yapmıcam dedim ve yapmadım. Uzayan akıntı olduğu akşam çalıştık bi gün ara verip sonraki 2 gün yani toplamda 3 gün çalıştık. Ve adetin 4. günü çörekotu bal tarçına başladım ama 5 gün falan sabah akşam 1 tatlı kaşığı yedim ve çok şükür hamileyimAllahım bekleyen herkese sağlık ve hayırla nasip etsin
Canım tabiki Allah istemezse ne yaprsan yap olmaz ama benim yumurtalıklarda falan hiçbi sorunum yoktu bence bu kür kolaylaştırdı hamile kalmamı. Yapmadan önce de çok okudum ve gerçekten faydalı olduğuna inandım yani sonuçta doğal bi takviye illaki faydası olmuştur. Ben de çok pinpirikli bi insanım öyle kulaktan dolma iş yapmam kolay kolay ama dediğim gibi okuduklarım beni ikna etti. Bi yerde de tercih meselesi tabi bana yarayan başkasına yaramayanilir ona yapcak bişe yok:)Canım bu kürleri pek yapasım yok ne bilim . Kist mist sıkıntı olursa diye..Rabbim ol dedikten sonra kür filan hikaye gibi geliyor bana...yanlışta düşünüyor olabilitim..
Bi de normalde bu kür 10 gün yapılıyo ama ben çok sorunum olmadığı için 5 gün yapıp bıraktım yararsa böyle de yarar dedim demek ki hayırlısı böyleymiş kuzum inşallah sizlere de nasip olurCanım bu kürleri pek yapasım yok ne bilim . Kist mist sıkıntı olursa diye..Rabbim ol dedikten sonra kür filan hikaye gibi geliyor bana...yanlışta düşünüyor olabilitim..
Canım biraz daha bekle teste bakma gec çıkabikiyor herkeste aynı olmuyor grlmezse kan verirsin sendeKızlar günaydındün gece yatinca mide bulantısı oldu 1 saaat kadar uyuyamadim. Şimdide mide yanması var. Bati 2 gün geçti Test negatif
İdrarda gormeden kan vermek istemiyorum canım. Ama olsa testte çıkardı yumurtlama 15 iydiCanım biraz daha bekle teste bakma gec çıkabikiyor herkeste aynı olmuyor grlmezse kan verirsin sende
Canım ötekinde görmek için baya bakmistim bunda direk gordum. İnş değerin saglikli yükselmiştirGünaydın kızlar 2 gün önceki testimi biliyosunuz kan 5.9 çıkmıştı hcg bugünde idrar testi yaptım koyulaştımı diye merak ettim ama yine çok az
Canım ötekinde görmek için baya bakmistim bunda direk gordum. İnş değerin saglikli yükselmiştir
Ne zmn gideceksin tekrar kan vermeye? İnş yükselmiştir canımBi tane da
biliyorum kuzum bunda silik ama belli elimdekinde zaten daha net ama ya çok küçük değerim ya yavaş artıyor herhalde çizgi net çıkmadığına göre yeterli değil artışım 2 günde bir sürekli kan verme gibi bir durumum yok bende böyle anlamaya çalışıyorum napiyim
Ne zmn gideceksin tekrar kan vermeye? İnş yükselmiştir canım
Güzel haberlerini bekliyorum canıminşallah canım benim cuma yada cumartesi düşünüyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?