An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Bekliycektim aslında. Elimin altında test olursa olacağı bu işte.atıcam o trstleride.beni strese sokuyor. Dayanamadım yani.varsada artık çıkar diye düşündüm ne kaldıki adete.. Atıcamda o testleri. Yok negatifi gördüm yine. Adeti bekliyorum artık Yapıcak bişi yok..baya ümitlenmiştim bu aydan. Artık ne kendimi dinliycem ne ovü takibi yapıcam.. Keyfime göre yapıcam herşeyi. Allah vericek olduktan sonra tek ilişkiyle veriyor. Nasibimizde ne varsa onu yaşıycaz artık.üzüldüm Ama yinede

Üzülmez mi insan Hemen oluverecek sanıyruz .Allahım biliyr her şeyi napalım canım.Hayırlı zamanda nasip etsin inş.

Kızlar geçen hafta yazmıştım ama atlayan okuyamayan olmuştur belki diye bidaha yazmak istedim. Ben 6 ayda hamile kaldım, karar verdiğimiz ilk ay doktora gittim sadece iltihaplı akıntı çıktı fitille geçti. Bikaç ay ovu testi yaptım hep pozitifi yakaladım ama yine de olmadı. Son ay test yapmıcam dedim ve yapmadım. Uzayan akıntı olduğu akşam çalıştık bi gün ara verip sonraki 2 gün yani toplamda 3 gün çalıştık. Ve adetin 4. günü çörekotu bal tarçına başladım ama 5 gün falan sabah akşam 1 tatlı kaşığı yedim ve çok şükür hamileyim Allahım bekleyen herkese sağlık ve hayırla nasip etsin

Kızlar bata son 8
bugün sürekli akıntım oldu çok açık sarı ve beyaz kokusuz. Çok düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil. İnş.belirtidir bunlar.

Canım bu kürleri pek yapasım yok ne bilim . Kist mist sıkıntı olursa diye..Rabbim ol dedikten sonra kür filan hikaye gibi geliyor bana...yanlışta düşünüyor olabilitim..

Canım bu kürleri pek yapasım yok ne bilim . Kist mist sıkıntı olursa diye..Rabbim ol dedikten sonra kür filan hikaye gibi geliyor bana...yanlışta düşünüyor olabilitim..
Canım tabiki Allah istemezse ne yaprsan yap olmaz ama benim yumurtalıklarda falan hiçbi sorunum yoktu bence bu kür kolaylaştırdı hamile kalmamı. Yapmadan önce de çok okudum ve gerçekten faydalı olduğuna inandım yani sonuçta doğal bi takviye illaki faydası olmuştur. Ben de çok pinpirikli bi insanım öyle kulaktan dolma iş yapmam kolay kolay ama dediğim gibi okuduklarım beni ikna etti. Bi yerde de tercih meselesi tabi bana yarayan başkasına yaramayanilir ona yapcak bişe yok:)

Bi de normalde bu kür 10 gün yapılıyo ama ben çok sorunum olmadığı için 5 gün yapıp bıraktım yararsa böyle de yarar dedim demek ki hayırlısı böyleymiş kuzum inşallah sizlere de nasip olur

Canlar merba tekrardan bu ay çok garip bi adet oldum su gibi baya açık renkli ilk defa böyle oldum iki gündür rahmimin içinde bi acı var anlamadim.
Ben aceba korunma hapı kullandığım için mi kazanıyorum 3ay oldu birakali 4ay kullandım sadece

Bu klavye kafasına göre yazıyor :) kalamiyorum olacaktı :)

Günaydın kızlar hayırlı güzel bir gün olur inşallah sıcaklık ölçtüm sabah düşük çıktı çok yüksek değil galiba tutmadı bu ay da nasip değil bu ay demek ki umudum eylüle kaldı gibi

Kızlar günaydın dün gece yatinca mide bulantısı oldu 1 saaat kadar uyuyamadim. Şimdide mide yanması var. Bati 2 gün geçti Test negatif

Kızlar günaydın dün gece yatinca mide bulantısı oldu 1 saaat kadar uyuyamadim. Şimdide mide yanması var. Bati 2 gün geçti Test negatif
Canım biraz daha bekle teste bakma gec çıkabikiyor herkeste aynı olmuyor grlmezse kan verirsin sende

Günaydın kızlar 2 gün önceki testimi biliyosunuz kan 5.9 çıkmıştı hcg bugünde idrar testi yaptım koyulaştımı diye merak ettim ama yine çok az

Eklentiler

• image.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 47
Bi tane da
Canım ötekinde görmek için baya bakmistim bunda direk gordum. İnş değerin saglikli yükselmiştir

biliyorum kuzum bunda silik ama belli elimdekinde zaten daha net ama ya çok küçük değerim ya yavaş artıyor herhalde çizgi net çıkmadığına göre yeterli değil artışım 2 günde bir sürekli kan verme gibi bir durumum yok bende böyle anlamaya çalışıyorum napiyim

Ne zmn gideceksin tekrar kan vermeye? İnş yükselmiştir canım

arkadaslar herkese merhaba ; kendi hamılelık hıkayemı yazıcam sızlere belkı cok uzun bır surec degıl belkı ama sizlere yardımcı olabılcegım yada fıkır verebılcegım durumlar olabılır. 23 yasındayım 11 aylık evlıyım 2 aydır da bebıs ıstıyorduk ; hazıran ayında ılk denemeye basladık 27 hazıran da adet oldum adetlerim 28 gunde bir olur ve hıc sasmaz ve adetımın 3.gunu herkes gıbı saglıklı bır gebelık ve bılınclı bır gebelık gecırmek ıstedıgım ıcın adet olduguma uzulmedım acıkcası ; hemen adet olma fırsatını degrerlendırıp adetımın 3.gunu hormon testı ve yumurtalık testı ıcın kadın hastalıkları ve dogum bölümüne gittim. her neyse yumurtalıklara bakıldı vs butun degerlerım guzel cıktı daha sonra hormon testı ıcın kan verdım ; verıdıgm kan sonucunda cıkan degerlerımın bırtanesı toplamda 5 deger var zaten ; her neyse PROLAKTIN hormonu ; bırdıger adıyala sut hormonu (gebe kalmayı zorlastıran yumurta kalıtesını dusuren hormon ) olarak ta bılınen ; halk dılınde ıse stres hormonu denılen dırekt beyınde kı hıpofız bezlerıne baglı hormonumun en ust sınır degerı 26 olması gerekırken bende 45 tı. yalnız bu hormonun en buyuk belırtısı hamıle olmayan veya hatta bekar olan bayanlarda bıle gögüsten beyaz sıvının tabırı caızze sutun gelmesı olarak bılınıyor. tabı bunları uzun arastırmalar snucunda ogrenıyorum doktordan degıl. doktor kagıda baktı ettı hersey guzel ama prolaktını dusurmedıgın surece hamıle kalmayı unut dedı. vayyyy kı ne vayyyy 23 yasında evlılıgımın baharında duydudugum kelıme sanıyeler ıcınde göz kararmasına neden oldu.agı bır ılac tedavısı benı beklıyordu dostınex adlı 5mg lık haftada sadece 1 kere yarım tablet seklınde ıcılen tablet. aldım ılacı basladım arastırmaya eskıler ne varsa dogada var dıye bosuna dememısler ; tabı buarada yumurtalama donemlerımıde takıp edıyorum. 6-8-10 agustır tarıhlerı yumurtlamam var . neyse basladım arastırmaya prolaktın ve gerıye kalan 4 hormonu da dengeleyen kıstlerı yok eden ; adet duzenleyen ; prolaktının bas dusmanı olan TESTERE DISLI ASLAN PENCESI OTUNU ögrendım ve aldım ; basladım adetımın son gununden beklenen adet tarıhım 22 agustosa kadar her aksam bır tutam bır su bardagı kaynatıp hergun taze taze ıcmeye sıfa nıyetıne dıyerek. ayrıca bu arastırmaları yaparken de bal+tarcın+çörek otu tarıfını buldum. yumurta kalıtesını arttıran ve cok yumurtalamayı saglayan bırı tutmazsa bırı tutar nıyetıne her sabah ac karnına o macunu bır tatlı kasıgı yedım . tabı ılacımıda haftada bır kere almaya devam ederken ayın 18 agustosu gece ruyamda arkadaslarım bana hamıle olduhumu soyledıler ve bende onayladım. kalktım esıme dedım boyle boyle adetıme var daha 4 gun o gun hemen ıdrar tetsı yaptım evde baktım negatıf ; aslında o tes daha snra pozıtıfe donmus tabı sonradan ogrenıtorum. neyse dedım esıme benı hastaneye götur ıcımde bır hıs var getırdı kıyamam hıcte kıyamaz bana :) gıttım kan verdık adete vr hala 4 gun ; bırde ne goreyım degerın 10 üzeri hamıle kabul edılırken benım deger 65.91 :) ucuyoruz havalara :) tabı ı-uc gunde bır de kan vrmeye devam ettım degerım arttıkca arttı suand da adetımı 9 gun gecmıs bulunuyorum.kesemızı azcık gorduk asıl muayne 5 eylulde ALLAHın ıznıyle bebısı de kalp atısınıda duyarım dıye yerımde duramıyorum. ıste benım hıkayem boyle uzun oldu baya bır ama ınsallah sızlere de faydam olur .

not= iki günde bir ilişkide olun- hormon testı kesınlıkle yaptırın- esınıze bıtter cıkolata yedırın (sperm kalıtesını arttırıcı ve hızlandırıcı - esınıze ballı cevızlı muz tabakları hazırlayın- sabahları kecıboynuzu pekmezı yedırın - ve bayanlar kesınlıkle hamılelık planlamadan once en az 3 ay once hatta folık asıte baslayın.

RABBIM herkesın gonlune gore versın dualarım sızınle ; dualarınızı benden de esırgemeyın. şimdiden ALLAH razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…