İNSAALLAH canım RABBİM yardımcımız olsun yüzlerimiz gülsün aminBu konuyu çok beğendim benim de bata 7 gün varyumurtlamaya kadar umursamadım ama yaklaştıkça yine aynı heyecanlar kaç ay geçti hala yok inşallaaah bu ay hep beraber güzel haberler almak nasip olur gelsin artık bebişlerimiz başka heyecanlar yaşayalım
AMİN canım inşallah sesimiz duyulur sevinçlerimizi de paylaşırızİNSAALLAH canım RABBİM yardımcımız olsun yüzlerimiz gülsün amin
Sabah yap canim azcık daha sabirKizlar eczaneden bunu aldim adete 7gun kalada varsa cikar dedi eczacım ama sabah idrarimi ayirdim yani oylen eczacim taze idrarla olur diye biliyorum ben dedi sizce ne yapmaliyimEki Görüntüle 1872839
Evet beklemek çok zor ama bence de sabah yap canım inşallah pozitiftirBende öyle diyorum içimden ama dayanamiyorumda
Canim yarin sabah yap birde gecen kadin doktorundayken gordum. Idrar bardagini hemen tutmayin biraz idrarinizi akittiktan sonra diye. Vardir bi bildikleri. Ben testi o yuzden hemen altima tutmuyorum soylemesi ayiptir.Kizlar eczaneden bunu aldim adete 7gun kalada varsa cikar dedi eczacım ama sabah idrarimi ayirdim yani oylen eczacim taze idrarla olur diye biliyorum ben dedi sizce ne yapmaliyimEki Görüntüle 1872839
Keşke yarın sabahı bekleseydin o kadar acele etmeyip çok sağlıklı bi test değildir bu neyse en güzeli batı beklemekDayanamadim yaptim test negatif idrarimin dibinde hindistan cevizi gibi tortular var niyeyse de üzülmedim hic uzulmedim daha erken diye cikmamiştir belkide
Haftaya bugün umarim guzel haberlerini duyariz canimKizlaarrrr bata son 7
Allahııım görelim artık biz de şu çift çizgileri inşallahh ne zor şey beklemekKizlaarrrr bata son 7
Aynen ya kendimi dinliyorum dinliyorum tık yokAllahııım görelim artık biz de şu çift çizgileri inşallahh ne zor şey beklemekbelirti bile yok bende
Aynen kardeşim aynen valla kafayı yemeden bi belli olaydiBelirti bekledikce gelmiyoda ya hiç bişey yok arkadaş bugünde ufak tefek sancı dışında
İNSAALLAH canım benim ya kocaman aminnnnnnHaftaya bugün umarim guzel haberlerini duyariz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?