An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

İNSAALLAH canım RABBİM yardımcımız olsun yüzlerimiz gülsün amin

Kizlar super bisey yaptim. Kendimi test yapip durmaktan alikoymak icin. Internetten siparis verdim ve ayin 24unde gelcek yani bata 3 kala felan. Tam super tarih yani.

Kizlar eczaneden bunu aldim adete 7gun kalada varsa cikar dedi eczacım ama sabah idrarimi ayirdim yani oylen eczacim taze idrarla olur diye biliyorum ben dedi sizce ne yapmaliyim

Bende öyle diyorum içimden ama dayanamiyorumda

Kizlar eczaneden bunu aldim adete 7gun kalada varsa cikar dedi eczacım ama sabah idrarimi ayirdim yani oylen eczacim taze idrarla olur diye biliyorum ben dedi sizce ne yapmaliyim Eki Görüntüle 1872839
Canim yarin sabah yap birde gecen kadin doktorundayken gordum. Idrar bardagini hemen tutmayin biraz idrarinizi akittiktan sonra diye. Vardir bi bildikleri. Ben testi o yuzden hemen altima tutmuyorum soylemesi ayiptir.

Insallah sabah en guzel haberini bekliyoruz senin.

Dayanamadim yaptim test negatif idrarimin dibinde hindistan cevizi gibi tortular var niyeyse de üzülmedim hic uzulmedim daha erken diye cikmamiştir belkide

Dayanamadim yaptim test negatif idrarimin dibinde hindistan cevizi gibi tortular var niyeyse de üzülmedim hic uzulmedim daha erken diye cikmamiştir belkide
Keşke yarın sabahı bekleseydin o kadar acele etmeyip çok sağlıklı bi test değildir bu neyse en güzeli batı beklemek

Son düzenleme:
İki tanede normal test aldim adetten bir iki gun önce yapcam sabah

Belirti bekledikce gelmiyoda ya hiç bişey yok arkadaş bugünde ufak tefek sancı dışında

Başka başlıklara baktım az önce neler neler var ya birazda burda her hikayede kendimizden birşeyler aramamız sıkıntı yaratıyo bu bekleme sürecinde veya en azından benim için durum bu :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…