An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kızlar günaydın dün gece yatinca mide bulantısı oldu 1 saaat kadar uyuyamadim. Şimdide mide yanması var. Bati 2 gün geçti Test negatif

Kuzum hamile olabilirsin benimde bir kere mide yanmam ve bulantım olmuştu sen niye kan vermiyorsun iki gün geçmiş

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim

Korkuyorum canım. İdrarda negatif cikiyo. Olsa silik çıkardı diyorum.

Kuzum gec döllenme olabilir bence baktır bebek varsada ona göre davranırsın allah korusun birde birşey olur geçmiş adetin çünkü

CANIM ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN SAĞLIKLI BİR GEBELİK VE SAĞLIKLI BİR BEBEK OLUR İNŞALLAH

sana bişey sorcam bu adetin 3. günü olan kan testini devlettemi özeldemi yaptırdın bide fiyatı nedir ne kadar zamanda çıktı sonuçların çalıştığım için ona göre gidicem eğer buda kimyasal çıkarsa

canım oncelıkle duan ıcın cok tesekkur ederım RABBım sızlerede nasıp etsın ınsallah en kısa zamanda. tatlım benım oturdugum sıtenın yanı kadın dogum hastanesı oldugundan özele dedım sımdı gerek yok ; devkele gıttım. ucretsız canım 1 tup kan alıyorlar ogleden once ; ogleden sonrada 3 gıbı sonuclarını verıolar hemen doktora gorunuyorsun zaten.

Peki cnm yumurtlama takibi ne zmn ve nasıl yapılıyr?

çok teşekkür ederim cnm benim bende randevu alıp gidicem tabi adeti bekliycem olursam

Peki cnm yumurtlama takibi ne zmn ve nasıl yapılıyr?

canım son adet tarıhının ne zaman basladı. 28 gunde bır mı oluyorsun bunun ıcın google da yumurtalam gunu hesaplayıcları var yada telefndan takıp etmek ıstersen TAKVİMİM diye bır uygulama var oraya ıstenılen bılgılerı grınce sana yumurtalama gunlerını herseyını gosterıyor.

Doktor için sordum canım.Kendim bu ay ovulayon kitiyle yaptım ama sabah erken gebelik testi yaptım. Bat 1 eylül. Negatif cıkınca randevu alıcam. Vajinal ultrasonla bakılıyor di mi yumurtlamaya ?

Doktor için sordum canım.Kendim bu ay ovulayon kitiyle yaptım ama sabah erken gebelik testi yaptım. Bat 1 eylül. Negatif cıkınca randevu alıcam. Vajinal ultrasonla bakılıyor di mi yumurtlamaya ?

bakılıyor dıye bılıyorum kuzum hatta mm 'ini falanda soyluyorlar

Bat falan kalmadi kizlar 1 inde hasta olmam gerekirken 28 inde hasta oldum ve 1.5 gun surdu ((
Hayaller hayatlar

Cnm acile gitsen bkmzlarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…