Cnm acile gitsen bkmzlarmi
Rabbim nasip etsin insallahhhhkızlar bana bir heyecan bastı bugün tam adetime 10 gün var ama içimde bir sıkıntı beni boğuyor daha öncede söylemiştim.2 yıldır bebiş istiyoruz olmuyor.ama bu ay çok ümitliyim eşimin geçmişlerinden ermiş bir dedesi varmış onun kabrinin topragından muska yapıp bir hafta okunup üzerime takıldı.hem eşime hem bana ama bunu yapan kadın eşimin halası öncesinde rüyaya yatıyor işe yarar yapabilirsin derse yapıyor ve rüyasında olur yap bir tane kızları olucak diyor dede rüyasında (size belki saçma gelebilir ama ben önce allaha sonrada buna vesile olan insana inanıyorum heleki eşimin kanından olan kişi ve köyde herkese yapmış olmuş aileside bunu biliyor neyse :) ) preseed jel aldım gebelik sağlanması kolay olsun diye onu kullandım bir de dün değil önceki gece eşim rüyasında bir kalabalıkta kucağında yeni doğmuş bir kız bebek var bakın bu bizim kızımız diyor sonra dün gecede arkadaşımın annesi beni rüyasında görüyor iki tane beyaz tertemiz saray birine giriyorum eşim bana şaşalı bir taht kurmuş ben o tahta oturuyorum aradı sabah sen hamile misin diyor Allahım nasibimiz sende sana inanıyoruz senden hayır ve merhamet diliyoruz kucaklarımızı boş bırakma yarabbim ...
çok uzun okudunuz için teşekkürler :)
Rabbim nasip etsin insallahhhh
O yatan zatin yuzu suyu hurmetine insallahhhh
Rabbim duysun dualarimizi sesimizi insallahhhhh
Canım yapmadığım hesap indirmedigim takvim uygulama kullanmadığım ovulasyon testi kalmadı.. o yuzden ben bu ay rahat takikacagim hiç testlerle hesaplarla ugrasmicam, bi doktora gideceğim yarın ondan sonra onun yönlendirmesi ile ya da regl bitince iki güne bir ilişki deneyeceğim. Bu ay da takipsiz takılacam :) bakalım nasıl olacak:)fnd_50 daha dur bakalim ne gibi ornekler okudum hatirlasana
Belki yerlesmedir
Bu ay olmazsa onumuzdeki ay belirtileri takmayacagiz
Ayrica takvimik diye bir program var onu indirdim
Tanidik bir kac kisi yumurtlama dollenme hesabini ordan yapmis bir umud sende indir bak istersen
Y yer6melegi sende bak kuzummm
Acilinden bile sıra var birinde eşimle gittik kızın birinin apandisit patladı patlayacak onu alamadılar yoğunluktan çıktık biz bile geri geldik.kalabalik şehrin şartları zor sevemedim..Cnm acile gitsen bkmzlarmi
Anladm cnm benm bi topikte arkadas 2 gun kanamasi oldugunu hatta adet oldm dyp uzuldgunu soylemisti sonra belirtiler dvam ednce hastaneye hdyoki ustune gorme denn olaymis Allahtan umit kesilmezAcilinden bile sıra var birinde eşimle gittik kızın birinin apandisit patladı patlayacak onu alamadılar yoğunluktan çıktık biz bile geri geldik.kalabalik şehrin şartları zor sevemedim..
Olacak insallah :)Canım yapmadığım hesap indirmedigim takvim uygulama kullanmadığım ovulasyon testi kalmadı.. o yuzden ben bu ay rahat takikacagim hiç testlerle hesaplarla ugrasmicam, bi doktora gideceğim yarın ondan sonra onun yönlendirmesi ile ya da regl bitince iki güne bir ilişki deneyeceğim. Bu ay da takipsiz takılacam :) bakalım nasıl olacak:)
burdayım tatlım nasılsın bakalım nasıl gidiyortrkn0709
Hallooooo ben burdayim canim!!! Nasilsin?
Valla yorgun argin geldim okuldan. Bugun 4 gun gecti fakat bende tik yok. Sinirlerim bozuldu. Internetten dun 50 tane ovulasyon yaninda 15 hamilelik testi siparis verdim. Yarin geliyor insallah!!
Manyaga bagladim kizlar ben. Dunku o negatifler benim canimi skti!!!gelmiyor hala kirmizilar. Kist felan olabilirmi ne olabilir ne yapayim? Kadin doktoruma arayayimmi?
Hallooooo ben burdayim canim!!! Nasilsin?
Valla yorgun argin geldim okuldan. Bugun 4 gun gecti fakat bende tik yok. Sinirlerim bozuldu. Internetten dun 50 tane ovulasyon yaninda 15 hamilelik testi siparis verdim. Yarin geliyor insallah!!
Manyaga bagladim kizlar ben. Dunku o negatifler benim canimi skti!!!gelmiyor hala kirmizilar. Kist felan olabilirmi ne olabilir ne yapayim? Kadin doktoruma arayayimmi?
İyiym canım çok şükür bugun hafif hafif bulantı yaşıyorum sen nasılsın olmadın demi adet
Bugün test yaptın mı kuzum koyulaşma varmı hiçyok cnm gelen giden leke meke çok çok az akıntım var ama pek belirtimde yok hamileleliğe dair sadece göğüs dolgunluk var ve vucüd ısım yüksek
sen kan testini tekrarladın mı cnm yada tekrar ne zaman yaptırıp doktora gitceksintrkn0709
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?