An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Gördüm kuzumm idrara tam geçmemiş o zaman eşine söyledin mi peki

ondan bişey kaçmıyor biliyor cnm akşam iş çıkışı kan vermeye gittiğimde 5 kere aradı nerde kaldın diye hemen hissediyor zaten bende bi değişik bişey olsa hemen anlıyor tilki gibi ya

ondan bişey kaçmıyor biliyor cnm akşam iş çıkışı kan vermeye gittiğimde 5 kere aradı nerde kaldın diye hemen hissediyor zaten bende bi değişik bişey olsa hemen anlıyor tilki gibi ya

Hahaha ee ne dedi kuzum inşallah değerlerin artar sen ne zaman doktora gideceksin

Hahaha ee ne dedi kuzum inşallah değerlerin artar sen ne zaman doktora gideceksin

valla çok konuşmuyor o konuda aslında çok duygusal ince ruhlu fakat çok belli etmez birşey kesinleşmeden konuşmayı sevmez olasılık adamı değil yani olsa iyi olur tam zamanı dedi okadar

hatta ben bazen tepki gösteriyorum neden hiç bu konuda konuşmadığını sorduğumda ben sana sürekli bebek desem neden niçin desem seni daha çok yaralıycam kısmetse zaten olur ben üstelesem üzmekten başka bişey olmaz diyor

İyim canım işteyim çalışıyorum. mide yanmam hala devam ediyor. agzima ekşi tat geliyo.teneffüslerde takip ediyorum sizi

Artık test yaptır bence bugünüde atlat yarın ver çatladım meraktan:)

Çok doğru kuzum düşünceli ve ilersini düşünen biri taktir ettim hakkınızda herşeyim hayırlısı olur inşallah

kizlarrrrrrrrrrr merabalarrrrr ne guzel adetleriniz gecikmiş benim adette bugun bitti calismara devam artik ins hep hamilelik haberleri aliriz sizlerden bende cok istiyorum...

bu gurup ne iyi guzel biarkadas olduk kaynastik ben sixi surekli takip ediyorum sessiz sesssiz sizleri seviyorummm kizlar hernekadar yuz yuze grsmesekte ayni dert ortagiyiz iyki varsiniz

Geldim kuzum bugün baya yoğundum giremedim nasılsın bakalım

Hoşgeldin canım neler yaptın gene :) çok şükür iyiym kuzum hafif kasık ağrım korkuyorum habire acaba adetmi oldum diye sen nasılsın bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…