- 10 Mayıs 2016
- 234
- 55
- 48
Günaydın kızlar 2 gün önceki testimi biliyosunuz kan 5.9 çıkmıştı hcg bugünde idrar testi yaptım koyulaştımı diye merak ettim ama yine çok az
Günaydın kızlar 2 gün önceki testimi biliyosunuz kan 5.9 çıkmıştı hcg bugünde idrar testi yaptım koyulaştımı diye merak ettim ama yine çok az
ay yapamadım cnm bir bak istersen gerideki sayfada var kuzum
Gördüm kuzumm idrara tam geçmemiş o zaman eşine söyledin mi peki
ondan bişey kaçmıyor biliyor cnm akşam iş çıkışı kan vermeye gittiğimde 5 kere aradı nerde kaldın diye hemen hissediyor zaten bende bi değişik bişey olsa hemen anlıyor tilki gibi ya
İyim canım işteyim çalışıyorum. mide yanmam hala devam ediyor. agzima ekşi tat geliyo.teneffüslerde takip ediyorum siziHoşgeldin bebeğimiyiym cnm çok şükür sen nasılsın
Hahaha ee ne dedi kuzum inşallah değerlerin artar sen ne zaman doktora gideceksin
İyim canım işteyim çalışıyorum. mide yanmam hala devam ediyor. agzima ekşi tat geliyo.teneffüslerde takip ediyorum sizi
valla çok konuşmuyor o konuda aslında çok duygusal ince ruhlu fakat çok belli etmez birşey kesinleşmeden konuşmayı sevmez olasılık adamı değil yani olsa iyi olur tam zamanı dedi okadar
hatta ben bazen tepki gösteriyorum neden hiç bu konuda konuşmadığını sorduğumda ben sana sürekli bebek desem neden niçin desem seni daha çok yaralıycam kısmetse zaten olur ben üstelesem üzmekten başka bişey olmaz diyor
trkn0709 muhtemelen haftasonu yada haftabaşı giderim cnm dayanamazssam cumada olabilir...ruh haliyetim pek karmaşık şu aralar
Geldim kuzum bugün baya yoğundum giremedim nasılsın bakalım
Geldim kuzum bugün baya yoğundum giremedim nasılsın bakalım
Yok kuzum böyle damlacık damlacık bazen peçeteye sürünce çok az leke gibi geldi bugün sadece.sen napiyosun test yaptın mı hicfnd_50 cnm kanamam nasıl oldu bittimi gelmedi demi dünden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?