An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Anladm cnm benm bi topikte arkadas 2 gun kanamasi oldugunu hatta adet oldm dyp uzuldgunu soylemisti sonra belirtiler dvam ednce hastaneye hdyoki ustune gorme denn olaymis Allahtan umit kesilmez
İNSAALLAH hakkımızda hayırlısı olsun canım benim ben de öyle olabileceğini düşünerek test yaptım tekrar ama malesef bu sefer bişey çıkmadı

bu gurup ne iyi guzel biarkadas olduk kaynastik ben sixi surekli takip ediyorum sessiz sesssiz sizleri seviyorummm kizlar hernekadar yuz yuze grsmesekte ayni dert ortagiyiz iyki varsiniz
Sende iyiki varsın cnm rabbim bu ay nasp etsim inşallah kafana takma ve rahat bir şekilde odaklan suan bende hamileyim rabbim korusun bizi diyorum ama dilimde hayırlısı ve sağlıklı ise olsun diyorum hepinize her aksam dua ediyorum rabbim bizi korusun isteyen herkesede bebiş versin

Hoşgeldin canım neler yaptın gene :) çok şükür iyiym kuzum hafif kasık ağrım korkuyorum habire acaba adetmi oldum diye sen nasılsın bebeğim
Evle filan uğraştım kuzum yarın seminerlerim başlıyor bugünden halledeyim dedim bir de yarın öğleden sonra doktora gideceğim İNSAALLAH güzel şeyler duyarım lütfen dua et daha iyiyim canım iyi şeyler duyarsam daha iyi olacağım insaALLAH

amin canim allah razi olsun

Yok kuzum böyle damlacık damlacık bazen peçeteye sürünce çok az leke gibi geldi bugün sadece.sen napiyosun test yaptın mı hic

bu ay kafanı boşalt ve takmadan çalış yok kuzum yapmadım yarın kan vercem inşallah artmıştır değer

Güzel haberler alacaksın kuzum iyi düşün iyi olsun ben inanıyorum en kısa sürede seninde haberini alcaz teyze olcaz

Bence bi doktora git kuzum baya gecikti seninki belki idrarda göstermiyordur:) ben de yarın gideceğim doktora

bu ay kafanı boşalt ve takmadan çalış yok kuzum yapmadım yarın kan vercem inşallah artmıştır değer
Canım benim ben bu ay hiç takmış belirti vs hiç okumayacagim ovulasyon testlerinde de ugrasmicam akışına bırakıcam bi de yarın doktora bi görünem o ne dicek bakalm INSAALLAH hayırlı haberler alırız sen de ben de hepimiz

bu gurup ne iyi guzel biarkadas olduk kaynastik ben sixi surekli takip ediyorum sessiz sesssiz sizleri seviyorummm kizlar hernekadar yuz yuze grsmesekte ayni dert ortagiyiz iyki varsiniz

evet cnm bende bu topiğin enerjisini çok seviyorum arkadaşlar hem çok kibar ve düşünceli insanlar Çok destek oluyorlar saolsunlar birbirimizin eksiklerini tamamlıyoruz hep birlikte rabbim kimin gönlünde ne yatıyorsa hayırlısı ile ona kavuştursun inşallah bizleri...

git fundiicim doktora en kısa zamanda olur merak etme... bak ben geçen sana hiç sevmediğm şey muallakta kalmak hamileysem bileyim değilsemde adet olayım ondan test yaparım ben kafam rahatlar demiştim....ne gairptirki kan sınırda hamileymiyim değilmiyim beklemekten başka şansım yok maalesef.

Bence bi doktora git kuzum baya gecikti seninki belki idrarda göstermiyordur:) ben de yarın gideceğim doktora
Valla dusunuyorum da. Adet gecikmesi demek gec ovulasyon demek diilmi????? Ay iste onu dusundukce heyecan basiyor iste beni. Yoksa iyi rahatim.

Valla dusunuyorum da. Adet gecikmesi demek gec ovulasyon demek diilmi????? Ay iste onu dusundukce heyecan basiyor iste beni. Yoksa iyi rahatim.
Aynen öyle mesela benim ovulasyon um adetin 22. Veya 23. Günü oluyor. Adetim de 36. Veya 37.gununde oluyorum çok sıkıcı bişey durmadan bekleme icerisindesin

Evet kuzucum haklısın her belirsizlik daha fena ALLAHİM İNSAALLAH bu bekleyisleeimizin sonu hayırlı olur

Valla kizlar ovulasyom 18 olduysa kurtardim hamile olabilirim ama onda once 3 gun yapmamisiz sonra birdaha 21inde. Bu ay biraz tembellik etmisiz basta ovulasyonumda yaptik zannederek biraz agirdan aldik sanirim. Neyse ne dicektim korkuyorum doktoru aramayaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…