İNSAALLAH hakkımızda hayırlısı olsun canım benim ben de öyle olabileceğini düşünerek test yaptım tekrar ama malesef bu sefer bişey çıkmadıAnladm cnm benm bi topikte arkadas 2 gun kanamasi oldugunu hatta adet oldm dyp uzuldgunu soylemisti sonra belirtiler dvam ednce hastaneye hdyoki ustune gorme denn olaymis Allahtan umit kesilmez
Sende iyiki varsın cnm rabbim bu ay nasp etsim inşallah kafana takma ve rahat bir şekilde odaklan suan bende hamileyim rabbim korusun bizi diyorum ama dilimde hayırlısı ve sağlıklı ise olsun diyorum hepinize her aksam dua ediyorum rabbim bizi korusun isteyen herkesede bebiş versinbu gurup ne iyi guzel biarkadas olduk kaynastik ben sixi surekli takip ediyorum sessiz sesssiz sizleri seviyorummm kizlar hernekadar yuz yuze grsmesekte ayni dert ortagiyiz iyki varsiniz
Evle filan uğraştım kuzum yarın seminerlerim başlıyor bugünden halledeyim dedim bir de yarın öğleden sonra doktora gideceğim İNSAALLAH güzel şeyler duyarım lütfen dua et daha iyiyim canım iyi şeyler duyarsam daha iyi olacağım insaALLAHHoşgeldin canım neler yaptın gene :) çok şükür iyiym kuzum hafif kasık ağrım korkuyorum habire acaba adetmi oldum diyesen nasılsın bebeğim
amin canim allah razi olsunSende iyiki varsın cnm rabbim bu ay nasp etsim inşallah kafana takma ve rahat bir şekilde odaklan suan bende hamileyim rabbim korusun bizi diyorum ama dilimde hayırlısı ve sağlıklı ise olsun diyorum hepinize her aksam dua ediyorum rabbim bizi korusun isteyen herkesede bebiş versin
Yok kuzum böyle damlacık damlacık bazen peçeteye sürünce çok az leke gibi geldi bugün sadece.sen napiyosun test yaptın mı hic
Evle filan uğraştım kuzum yarın seminerlerim başlıyor bugünden halledeyim dedim bir de yarın öğleden sonra doktora gideceğim İNSAALLAH güzel şeyler duyarım lütfen dua et daha iyiyim canım iyi şeyler duyarsam daha iyi olacağım insaALLAH
Bence bi doktora git kuzum baya gecikti seninki belki idrarda göstermiyordur:) ben de yarın gideceğim doktoraHallooooo ben burdayim canim!!! Nasilsin?
Valla yorgun argin geldim okuldan. Bugun 4 gun gecti fakat bende tik yok. Sinirlerim bozuldu. Internetten dun 50 tane ovulasyon yaninda 15 hamilelik testi siparis verdim. Yarin geliyor insallah!!
Manyaga bagladim kizlar ben. Dunku o negatifler benim canimi skti!!!gelmiyor hala kirmizilar. Kist felan olabilirmi ne olabilir ne yapayim? Kadin doktoruma arayayimmi?
Canım benim ben bu ay hiç takmış belirti vs hiç okumayacagim ovulasyon testlerinde de ugrasmicam akışına bırakıcam bi de yarın doktora bi görünem o ne dicek bakalmbu ay kafanı boşalt ve takmadan çalışyok kuzum yapmadım yarın kan vercem inşallah artmıştır değer
bu gurup ne iyi guzel biarkadas olduk kaynastik ben sixi surekli takip ediyorum sessiz sesssiz sizleri seviyorummm kizlar hernekadar yuz yuze grsmesekte ayni dert ortagiyiz iyki varsiniz
Evle filan uğraştım kuzum yarın seminerlerim başlıyor bugünden halledeyim dedim bir de yarın öğleden sonra doktora gideceğim İNSAALLAH güzel şeyler duyarım lütfen dua et daha iyiyim canım iyi şeyler duyarsam daha iyi olacağım insaALLAH
Netcez gari?
Valla dusunuyorum da. Adet gecikmesi demek gec ovulasyon demek diilmi????? Ay iste onu dusundukce heyecan basiyor iste beni. Yoksa iyi rahatim.Bence bi doktora git kuzum baya gecikti seninki belki idrarda göstermiyordur:) ben de yarın gideceğim doktora
Aynen öyle mesela benim ovulasyon um adetin 22. Veya 23. Günü oluyor. Adetim de 36. Veya 37.gununde oluyorum çok sıkıcı bişey durmadan bekleme icerisindesinValla dusunuyorum da. Adet gecikmesi demek gec ovulasyon demek diilmi????? Ay iste onu dusundukce heyecan basiyor iste beni. Yoksa iyi rahatim.
Evet kuzucum haklısın her belirsizlik daha fenagit fundiicim doktora en kısa zamanda olur merak etme... bak ben geçen sana hiç sevmediğm şey muallakta kalmak hamileysem bileyim değilsemde adet olayım ondan test yaparım ben kafam rahatlar demiştim....ne gairptirki kan sınırda hamileymiyim değilmiyim beklemekten başka şansım yok maalesef.
Canım sonuç negatif olacak nasılsa. Şimdiden söylüyorum sana sonucu :)))Artık test yaptır bence bugünüde atlat yarın ver çatladım meraktan:)
Canım sonuç negatif olacak nasılsa. Şimdiden söylüyorum sana sonucu :)))
Ben de bilmiyorumNetcez gari?
Orası öyle tabi 3-4 gün daha geçsin gelmezse adet mecbur kan testine gidilecekAllah bu belli olmaz kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?