An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kızlarrr çok giremiyorum bu ara özledim muhabbeti :) bugün sabah kan verdim canlar bende dün adet oluyorum sandım kahverengi çok az akıntım geldi gün boyu. Bugün uyandıgımda adet olurum diyodum şuanda o kahverengide gitti normal akıntım var öyle olunca gittim verdim 5. Gün bugün adet gecikmesinde yarın alırım sonucu bende. Yeni annelerimiz inşaAllah değerleriniz sağlıklı bir gebelikte olması gerektiği gibi artarak devam eder. Güzel Anne adaylarımm Allah ım bize de sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah herşeyin zamanı vardır Allah ın bi bildiği mutlaka vardır bu yüzden üzülmek yok umut var dua var, ha bide güzel güzel bebiş yapma çalışmaları var :))

Tomrisim inşallah güzel haberler alırız cnm mutlaka bilgilendir bizi ay heyecan yaptım şimdi inşallah istediğin gibi bebişin seninledir

Tomrisim inşallah güzel haberler alırız cnm mutlaka bilgilendir bizi ay heyecan yaptım şimdi inşallah istediğin gibi bebişin seninledir
İnşaAllah canım benimmm herşeyin hayırlısı diyorum artık :)) kedimi aldım kucagıma uzanıyorum keyfim pek yerinde, hamilelik olursa da Allah tan olmazsa da Allah tan

İnşaAllah canım benimmm herşeyin hayırlısı diyorum artık :)) kedimi aldım kucagıma uzanıyorum keyfim pek yerinde, hamilelik olursa da Allah tan olmazsa da Allah tan
Aynen öyle cnm ben bile diyorum rabbim sağlıklı ve hayırlsı ise nasip etsin

kızlar oturuyordum ve bişeyler geldi akıyo gibi hissettim lavoboya gittim çok az beyazakıntıyla peçeteye silerken minnacık serçe tırnağın yarısı kadar bir pembelik geldi biliyorum belki yerleşme kanamasıdır inşallah devamı gelmez kırmızıya dönmesin nolur yaaa

Senin bulantılarını yesinler inşallah güzel haberler alırız yarın benim hafif ara sıra kasıklarımda ağrı oluyor kuzum rahim kendini hazırlar diyolar sendede oldumu

cnım bu arada gözün aydın inşallah hayırlısıyla gelsin bebeğin

İnşallah gelmicek cnm benim rahat ol sen

Senin bulantılarını yesinler inşallah güzel haberler alırız yarın benim hafif ara sıra kasıklarımda ağrı oluyor kuzum rahim kendini hazırlar diyolar sendede oldumu
İnşallah kuzum senden de alırız o güzel haberleri geçen hafta oldu baya canım sol tarafta oldu hep hala arada oluyo ama hafifledi şimdilik

İnşallah kuzum senden de alırız o güzel haberleri geçen hafta oldu baya canım sol tarafta oldu hep hala arada oluyo ama hafifledi şimdilik

Rabbim hepimizi korusun kuzum sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah bakalım yarın ksn sonuçlarım güzel çıkar umarım seninde kese gözükür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…