Kızlarrr çok giremiyorum bu ara özledim muhabbeti :) bugün sabah kan verdim canlar bende dün adet oluyorum sandım kahverengi çok az akıntım geldi gün boyu. Bugün uyandıgımda adet olurum diyodum şuanda o kahverengide gitti normal akıntım var öyle olunca gittim verdim 5. Gün bugün adet gecikmesinde yarın alırım sonucu bende. Yeni annelerimiz inşaAllah değerleriniz sağlıklı bir gebelikte olması gerektiği gibi artarak devam eder. Güzel Anne adaylarımm Allah ım bize de sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah herşeyin zamanı vardır Allah ın bi bildiği mutlaka vardır bu yüzden üzülmek yok umut var dua var, ha bide güzel güzel bebiş yapma çalışmaları var :))
İnşaAllah canım benimmm herşeyin hayırlısı diyorum artık :)) kedimi aldım kucagıma uzanıyorum keyfim pek yerinde, hamilelik olursa da Allah tanTomrisim inşallah güzel haberler alırız cnm mutlaka bilgilendir biziay heyecan yaptım şimdi inşallah istediğin gibi bebişin seninledir
Aynen öyle cnm ben bile diyorum rabbim sağlıklı ve hayırlsı ise nasip etsinİnşaAllah canım benimmm herşeyin hayırlısı diyorum artık :)) kedimi aldım kucagıma uzanıyorum keyfim pek yerinde, hamilelik olursa da Allah tanolmazsa da Allah tan
Aminnnn canım aminnnn :))Aynen öyle cnm ben bile diyorum rabbim sağlıklı ve hayırlsı ise nasip etsin
Kuzummm ben idrar testine devam ettim artık ikisi de aynı koyulukta onu gördükçe rahatlıyorum
Ayy ne güzel benim de kedim var canım maşallah keyfiniz bol olsunİnşaAllah canım benimmm herşeyin hayırlısı diyorum artık :)) kedimi aldım kucagıma uzanıyorum keyfim pek yerinde, hamilelik olursa da Allah tanolmazsa da Allah tan
Kuzummm ben idrar testine devam ettim artık ikisi de aynı koyulukta onu gördükçe rahatlıyorumgöğislerim acıyo dünden beri ve benim de bulantılarım var hafiften adet olucak mıyım korkusu çok kalmadı artık ve en önemlisi yarın akşamüstü doktor randevum var heyecan tavan
Kızlarrr çok giremiyorum bu ara özledim muhabbeti :) bugün sabah kan verdim canlar bende dün adet oluyorum sandım kahverengi çok az akıntım geldi gün boyu. Bugün uyandıgımda adet olurum diyodum şuanda o kahverengide gitti normal akıntım var öyle olunca gittim verdim 5. Gün bugün adet gecikmesinde yarın alırım sonucu bende. Yeni annelerimiz inşaAllah değerleriniz sağlıklı bir gebelikte olması gerektiği gibi artarak devam eder. Güzel Anne adaylarımm Allah ım bize de sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah herşeyin zamanı vardır Allah ın bi bildiği mutlaka vardır bu yüzden üzülmek yok umut var dua var, ha bide güzel güzel bebiş yapma çalışmaları var :))
Canm sen bhcg yaptrdn mı sonuc nedirAynı tarihte gitcez kuzum doktora. Amiiiin Allah hepimize hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin bitanem
kızlar oturuyordum ve bişeyler geldi akıyo gibi hissettim lavoboya gittim çok az beyazakıntıyla peçeteye silerken minnacık serçe tırnağın yarısı kadar bir pembelik geldi biliyorum belki yerleşme kanamasıdır inşallah devamı gelmez kırmızıya dönmesin nolur yaaa
Kedi candır çekilmez huysuz dosttur :)) seninde keyfin bol olsun kalbi güzel anne :))))Ayy ne güzel benim de kedim var canım maşallah keyfiniz bol olsun
İnşallah kuzum senden de alırız o güzel haberleriSenin bulantılarını yesinlerinşallah güzel haberler alırız yarın benim hafif ara sıra kasıklarımda ağrı oluyor kuzum rahim kendini hazırlar diyolar sendede oldumu
Teşekkür ederim kuzumm, bekliyoruz yarını, seninde kırmızıların gelmesin yaaa sırasımı canım bu kadar gecikmişken adetin gelmesinincnım bu arada gözün aydın inşallah hayırlısıyla gelsin bebeğin
Adet günümde yaptırdım 86 çıktı bidaha ondan 2 gün önce 27 idi. Bidaha yaptırmadım yarın doktora gitcem canımCanm sen bhcg yaptrdn mı sonuc nedir
İnşallah kuzum senden de alırız o güzel haberlerigeçen hafta oldu baya canım sol tarafta oldu hep hala arada oluyo ama hafifledi şimdilik
Hahhaha ne güzel tanımladın canım ya :)) amin kuzum sizlerinde göbüşleri dolsun sağlıklaKedi candır çekilmez huysuz dosttur :)) seninde keyfin bol olsun kalbi güzel anne :))))
Anladm cnm sagsalim kucagına alırsn insallahhAdet günümde yaptırdım 86 çıktı bidaha ondan 2 gün önce 27 idi. Bidaha yaptırmadım yarın doktora gitcem canım
Aminn inşaAllah canım benimmmm :))Hahhaha ne güzel tanımladın canım ya :)) amin kuzum sizlerinde göbüşleri dolsun sağlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?