İnşallah kuzum yarın 4+6 olcak bakalım hala biraz erken ama hayırlısı olsun.. Canımmm senin de değerin güzel güzel artıyodur inşallahhhRabbim hepimizi korusun kuzum sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah bakalım yarın ksn sonuçlarım güzel çıkar umarım seninde kese gözükür inşallah
Amiiin canım sağol sen de sağlıkla al kucağına inşallahAnladm cnm sagsalim kucagına alırsn insallahh
İnşallah kuzum yarın 4+6 olcak bakalım hala biraz erken ama hayırlısı olsun.. Canımmm senin de değerin güzel güzel artıyodur inşallahhh
Ayy çok heycanli. Doktordan gelince güzel haberleri bekliyoru. Regl gecikmemin 2. Günü ve goguslerim hafif hassaslasti benim deKuzummm ben idrar testine devam ettim artık ikisi de aynı koyulukta onu gördükçe rahatlıyorumgöğislerim acıyo dünden beri ve benim de bulantılarım var hafiften adet olucak mıyım korkusu çok kalmadı artık ve en önemlisi yarın akşamüstü doktor randevum var heyecan tavan
İnşallah canımm her şey yolunda gider. Senin bekleyişin de hayırlara ersin inşallah kuzum beklemek çok zor bilirim Allah yardımcın olsunAyy çok heycanli. Doktordan gelince güzel haberleri bekliyoru. Regl gecikmemin 2. Günü ve goguslerim hafif hassaslasti benim de
Amin canım inş olumlu olumsuz haber veririmİnşallah canımm her şey yolunda gider. Senin bekleyişin de hayırlara ersin inşallah kuzum beklemek çok zor bilirim Allah yardımcın olsun
Merhaba surtunme yoluyla bi iliskim oldu uzerimizde kiyafetlerimiz vardi bosalma olmadi amcak zevk suyundan supheliyim benim adetim normalde çok yoğun olur ve 5 gün sürer bu ay ise 7.gunum ve suan hala devam ediyor ancak eskisi gibi yogun degil rengi bazen kirmizi bazen pembe gibi oluyo 2 3 gun sabah kalktigimda cok yogun olmustu ama gene gun icinde azaliyor suan ise sadece peceteye gelen pedime cok az bulasan hafif pembe renkli kanamam var bu yerlesme kanamasi olabilirmi yoksa strestenmidir?Olacak insallah :)
Canim benim insallah oyledir. Bi bakmissin bu ay ovulasyon gecikmistir felan. Bak benim 4 gun gecti beyaz akinti geliyo goren ovulasyonum daha simdi sancak bi korku bakiyorum pembe kirmizi herhangi bisey varmi ama yok.kızlar oturuyordum ve bişeyler geldi akıyo gibi hissettim lavoboya gittim çok az beyazakıntıyla peçeteye silerken minnacık serçe tırnağın yarısı kadar bir pembelik geldi biliyorum belki yerleşme kanamasıdır inşallah devamı gelmez kırmızıya dönmesin nolur yaaa
Canim benim insallah oyledir. Bi bakmissin bu ay ovulasyon gecikmistir felan. Bak benim 4 gun gecti beyaz akinti geliyo goren ovulasyonum daha simdi sancak bi korku bakiyorum pembe kirmizi herhangi bisey varmi ama yok.
Aynen canim aynen.saol canım ya çok zormuş bu belirsizlik valla takdir ettim bunu yaşayanları araftayım resmen insan önceden ne kadar kolay sanıyor bu tarz şeyleri hamilemisin ? evet hamileyim hayır değilim.... böyle zannediyordum bende resmen çok bilinmeyenli denklem çözüyoruz ya...
Yaşının küçük olduğunu varsayıyorum ve anlatıyorum konuşuyorum canım; üzerinde kıyafetin varsa eğer hamile olman imkansız. Burda insanlar hamilr kalıp çocuk sahibi olabilmek için aylarca denerken, senin kıyafetlerin üstünde karşı taraf boşalmamışken hamile olmanı düşünmen pek anlaşılır değil, bu konu altında biz başka şeyler paylaşıyoruz. Kadınlar kulubü bir derdim var da paylaşıp sorabilirsin bunu.Merhaba surtunme yoluyla bi iliskim oldu uzerimizde kiyafetlerimiz vardi bosalma olmadi amcak zevk suyundan supheliyim benim adetim normalde çok yoğun olur ve 5 gün sürer bu ay ise 7.gunum ve suan hala devam ediyor ancak eskisi gibi yogun degil rengi bazen kirmizi bazen pembe gibi oluyo 2 3 gun sabah kalktigimda cok yogun olmustu ama gene gun icinde azaliyor suan ise sadece peceteye gelen pedime cok az bulasan hafif pembe renkli kanamam var bu yerlesme kanamasi olabilirmi yoksa strestenmidir?
Canim benim keske dedigin gibi kiyafet ustumuzdeyken surtunmeyle felan hamile kalabilseydik bizde. Bence stress yapiyorsun ve ondan boyle oldu. Suphen varsa kan aldir baktir canim.Merhaba surtunme yoluyla bi iliskim oldu uzerimizde kiyafetlerimiz vardi bosalma olmadi amcak zevk suyundan supheliyim benim adetim normalde çok yoğun olur ve 5 gün sürer bu ay ise 7.gunum ve suan hala devam ediyor ancak eskisi gibi yogun degil rengi bazen kirmizi bazen pembe gibi oluyo 2 3 gun sabah kalktigimda cok yogun olmustu ama gene gun icinde azaliyor suan ise sadece peceteye gelen pedime cok az bulasan hafif pembe renkli kanamam var bu yerlesme kanamasi olabilirmi yoksa strestenmidir?
Taze annisim gulumm nasilsin. Sende ayakta uyuklayabilengillerdenmisin???Burdayımuyukluyorum ben ayakta
Taze annisim gulumm nasilsin. Sende ayakta uyuklayabilengillerdenmisin???
Ay nasil bi turkce muhahaha
Hayırlı olsun canım ya çok sevindim hamilesinMerhaba surtunme yoluyla bi iliskim oldu uzerimizde kiyafetlerimiz vardi bosalma olmadi amcak zevk suyundan supheliyim benim adetim normalde çok yoğun olur ve 5 gün sürer bu ay ise 7.gunum ve suan hala devam ediyor ancak eskisi gibi yogun degil rengi bazen kirmizi bazen pembe gibi oluyo 2 3 gun sabah kalktigimda cok yogun olmustu ama gene gun icinde azaliyor suan ise sadece peceteye gelen pedime cok az bulasan hafif pembe renkli kanamam var bu yerlesme kanamasi olabilirmi yoksa strestenmidir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?