An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Rabbim hepimizi korusun kuzum sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah bakalım yarın ksn sonuçlarım güzel çıkar umarım seninde kese gözükür inşallah
İnşallah kuzum yarın 4+6 olcak bakalım hala biraz erken ama hayırlısı olsun.. Canımmm senin de değerin güzel güzel artıyodur inşallahhh

Ayy çok heycanli. Doktordan gelince güzel haberleri bekliyoru. Regl gecikmemin 2. Günü ve goguslerim hafif hassaslasti benim de

Ayy çok heycanli. Doktordan gelince güzel haberleri bekliyoru. Regl gecikmemin 2. Günü ve goguslerim hafif hassaslasti benim de
İnşallah canımm her şey yolunda gider. Senin bekleyişin de hayırlara ersin inşallah kuzum beklemek çok zor bilirim Allah yardımcın olsun

Olacak insallah :)
Merhaba surtunme yoluyla bi iliskim oldu uzerimizde kiyafetlerimiz vardi bosalma olmadi amcak zevk suyundan supheliyim benim adetim normalde çok yoğun olur ve 5 gün sürer bu ay ise 7.gunum ve suan hala devam ediyor ancak eskisi gibi yogun degil rengi bazen kirmizi bazen pembe gibi oluyo 2 3 gun sabah kalktigimda cok yogun olmustu ama gene gun icinde azaliyor suan ise sadece peceteye gelen pedime cok az bulasan hafif pembe renkli kanamam var bu yerlesme kanamasi olabilirmi yoksa strestenmidir?

Canim benim insallah oyledir. Bi bakmissin bu ay ovulasyon gecikmistir felan. Bak benim 4 gun gecti beyaz akinti geliyo goren ovulasyonum daha simdi sancak bi korku bakiyorum pembe kirmizi herhangi bisey varmi ama yok.

Canim benim insallah oyledir. Bi bakmissin bu ay ovulasyon gecikmistir felan. Bak benim 4 gun gecti beyaz akinti geliyo goren ovulasyonum daha simdi sancak bi korku bakiyorum pembe kirmizi herhangi bisey varmi ama yok.

saol canım ya çok zormuş bu belirsizlik valla takdir ettim bunu yaşayanları araftayım resmen insan önceden ne kadar kolay sanıyor bu tarz şeyleri hamilemisin ? evet hamileyim hayır değilim.... böyle zannediyordum bende resmen çok bilinmeyenli denklem çözüyoruz ya...

Aynen canim aynen.
Sende ne gibi belirti var bu arada? Ben cok ama cok cabuk yoruluyorum enerjim tukeniyor. Okulda bi bakiyolar gulup egleniyorum. Aradan zaman geciyo kolumu kaldircak halim olmuyor. Yani hep ayakta degiliz ama accayip beynim yoruluyor. Normalden kac kat daha fazla ve bunu ben degil etrafimdakiler daha cok farkediyor

Yaşının küçük olduğunu varsayıyorum ve anlatıyorum konuşuyorum canım; üzerinde kıyafetin varsa eğer hamile olman imkansız. Burda insanlar hamilr kalıp çocuk sahibi olabilmek için aylarca denerken, senin kıyafetlerin üstünde karşı taraf boşalmamışken hamile olmanı düşünmen pek anlaşılır değil, bu konu altında biz başka şeyler paylaşıyoruz. Kadınlar kulubü bir derdim var da paylaşıp sorabilirsin bunu.

Canim benim keske dedigin gibi kiyafet ustumuzdeyken surtunmeyle felan hamile kalabilseydik bizde. Bence stress yapiyorsun ve ondan boyle oldu. Suphen varsa kan aldir baktir canim.

Bu arada ekliyorum. Kesinlikle ama kesinlikle 7 gun suren ve kirmizili olan yerlesme kanamasi biraz zor.

Taze annisim gulumm nasilsin. Sende ayakta uyuklayabilengillerdenmisin???

Ay nasil bi turkce muhahaha

Galiba onlardan oldum kuzumm çok güzel bir duygu inşallah hep böyle devam eder sen neler yapysn testlerin geldimi

Hayırlı olsun canım ya çok sevindim hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…