Böylelerine böyle cevap verecen yavrum napakkoptum burda
Galiba onlardan oldum kuzummçok güzel bir duygu inşallah hep böyle devam eder sen neler yapysn testlerin geldimi
Kesinlikle kuzumBöylelerine böyle cevap verecen yavrum napak
Sorma esimin haberi yoktu meger benden habersiz haberi varmis. Simdi bana dedi ki canim senin testleri yollamislar bugun, yarin eve geliyormus mail geldi bana.. ahahaha zonk oldum caktirmadim. Kotu bisey yaptigimdan degil de test yapip uzulmeme uzuluyor canim benim.
Benim adet gelmedi ya o da yavastan hamilemisin diye dusunuyor seviniyor. Ikimoz de bir an once bi haber alma umidiyle bekliyoruz.
Ben bugun kadin doktorumu kapandiktan sonra aramaya yeltendigim icin mail attim benim adet 4 gun gecikti ne zaman kan vermeye geleyim diye. Haber bekliyorum.
( bu arada oturdugum yerde islaklik hissediyorum hemen lavoboya kosceeem)
Yahu kıyafetle surtunmeyle hamile kalınsa biz bin kere hamile kalırdık o kadar kolay olsa hamile Klmak.madem korkuyorsunuz niye bu haltlara girisiyorsunuz sonra yok leke geldi yok şu kadar gecikti test yaptım negatif çıktı hala.hamile olma ihtimalim var mı? He var da sana garez yapiyo gostermiyooo Allah akıl vereKesinlikle kuzummillet yıllarca doğru yolla hamile kalamaz hanfendi kıyafetleri ile kalmayı düşünüyor
Yahu kıyafetle surtunmeyle hamile kalınsa biz bin kere hamile kalırdık o kadar kolay olsa hamile Klmak.madem korkuyorsunuz niye bu haltlara girisiyorsunuz sonra yok leke geldi yok şu kadar gecikti test yaptım negatif çıktı hala.hamile olma ihtimalim var mı? He var da sana garez yapiyo gostermiyooo Allah akıl verederdim de demedik bacim:))))
Aynen katılıyorum bacim yediyse korkmican:) neyse bacim aynen benim mis kokulu başlığımı kirletiyorlar yahayatta ayıplamam ama bir bok yediysende sonuçlarına katlanacaksın bu kadar basit cnm neyse biz konumuzu kirletmeyelim
Aynen katılıyorum bacim yediyse korkmican:) neyse bacim aynen benim mis kokulu başlığımı kirletiyorlar yaneyse bacim yarın kan verecektin sen dimi bak bu dönemlerde radyasyondan da uzak durmak lazım aslında ama kendi adıma soylim hiç engel olamıyorum kendime
Vücut temizliği mi canim ağdayı kastediyorsun sanırım özür dilerim açık açık yazdım ama kusuruma bakma, ben hiç bi zararı olduğunu düşünmüyorum yoksa insanlar 9 ay napacak kiEvet canım kan vermeye gidecem heyecanlı ve stresliyim inşallah güzel çıkar kuzum birşey sorcam şimdi gebelikte sir yapmanın zararı varmıdır yok diyolar ama bilgin varmıvalla bende engel olamıyorum
Vücut temizliği mi canim ağdayı kastediyorsun sanırım özür dilerim açık açık yazdım ama kusuruma bakma, ben hiç bi zararı olduğunu düşünmüyorum yoksa insanlar 9 ay napacak kikesin bilgisi olan yazarsa daha güzel. Olur bitanem
Kaç kilosun ki canım bi de boyun kaç? Çok aşırı kilolulara zayıflayıp hamile kalmaları öneriliyor tabiKizlar karnim gaz mi hava mi doldu looo hamile kalsam ya da adet olsam rahatlicam ikisinden biri olsun daaaaaa.
Kizlar anormalim. Dun ogretmen yandan resmimi cekmis valla ayi gibi cikmisim. Esime diyom sen normalde bukadar kilolu degilsin dedi. Bende bisiler var. Cok asiri kilo aldim da hamile mi kalamiyom. Asiri kilo da mani oluyormus duydum dogrumu?
1.65 ama kilom 70 ustu. Soylemiyim canimmmm ayy gecen en yakin arkadasima dedim de benim bildigim okadar kisi var bence bu hamile kalamamakta senin icin buyuk bir faktor degil dedi.Kaç kilosun ki canım bi de boyun kaç? Çok aşırı kilolulara zayıflayıp hamile kalmaları öneriliyor tabi
Bence aşırı kilolu değilsin 100 falan olman lazım heralde aşırı kilo için:) ay bilemedim ama çok abartı kilon olduğunu sanmıyorum gözümde öyle canlanmadın nedense1.65 ama kilom 70 ustu. Soylemiyim canimmmm ayy gecen en yakin arkadasima dedim de benim bildigim okadar kisi var bence bu hamile kalamamakta senin icin buyuk bir faktor degil dedi.
Ne bileyim her ihtimali her an aklimdan geciriyorum iste. Deli Fizzy
Canim ben de senin gibi şiştim adet de olamiyorum. Testler de negatif her tarafım sisti sanki. Cok sıkıntılıyım cokKizlar karnim gaz mi hava mi doldu looo hamile kalsam ya da adet olsam rahatlicam ikisinden biri olsun daaaaaa.
Kizlar anormalim. Dun ogretmen yandan resmimi cekmis valla ayi gibi cikmisim. Esime diyom sen normalde bukadar kilolu degilsin dedi. Bende bisiler var. Cok asiri kilo aldim da hamile mi kalamiyom. Asiri kilo da mani oluyormus duydum dogrumu?
Tebrikler canım hamilesin klasik olcak ama benimki bundan daha silikti :)) kan testi seni beklerIyi aksamlar arkadaslar adet gecikmem bigun itibariyle 5. Gun test yaptim silik ne dersin8z...
Yerim ben seniiii.. ben 80 ustundeydim sonra dugun zamani 15/20 kilo verdim simdi onlardan biraz aliyorum acikcasi.Bence aşırı kilolu değilsin 100 falan olman lazım heralde aşırı kilo için:) ay bilemedim ama çok abartı kilon olduğunu sanmıyorum gözümde öyle canlanmadın nedense
Sorma kuzum yaaaav. Simdi pskolojikmi yapiyoz. Gec dollenme mi ne ki ney? Allahim hayirlisini versin.Canim ben de senin gibi şiştim adet de olamiyorum. Testler de negatif her tarafım sisti sanki. Cok sıkıntılıyım cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?