Iyi aksamlar arkadaslar adet gecikmem bigun itibariyle 5. Gun test yaptim silik ne dersin8z...
Ayyy nasil sevindim kuzucugumm hemen kan aldirrrrr. .Iyi aksamlar arkadaslar adet gecikmem bigun itibariyle 5. Gun test yaptim silik ne dersin8z...
Oy maşallah ne güzel zayıflamışsın kuzum o zaman napıyoruz abur cuburu kesip sağlıklı beslenmeye başlıyoruzzzYerim ben seniiii.. ben 80 ustundeydim sonra dugun zamani 15/20 kilo verdim simdi onlardan biraz aliyorum acikcasi.
ayy çok sevindim canım. Daha önce test yapmış miydin?Iyi aksamlar arkadaslar adet gecikmem bigun itibariyle 5. Gun test yaptim silik ne dersin8z...
İnşallah olmuştur canım Allah sağlıkla nasip etsinBenim bat 11 eylül.. pek ümidim yok ama dua ediyorum inşallah bu ay olmuştur ya.. 1 senedir bekliyorum..
İnşallah olmuştur canım Allah sağlıkla nasip etsin
Stres etki ediyor herhalde ama ilk defa gecikmem oluyor 4. Gun bugun. Aldigim nefes bile sisiriyor sankiSorma kuzum yaaaav. Simdi pskolojikmi yapiyoz. Gec dollenme mi ne ki ney? Allahim hayirlisini versin.
Ahahaa ayyneeeen!!!! Bence soyle en guzelinden bi adet gecirelim temiz bi baslangicla onumuzdeki ay hamis kalalimStres etki ediyor herhalde ama ilk defa gecikmem oluyor 4. Gun bugun. Aldigim nefes bile sisiriyor sanki
Evet dqha silikti 3gun once idi..ayy çok sevindim canım. Daha önce test yapmış miydin?
Doktora mi gitmeliyiz sokturucu falan almak lazim dimiAhahaa ayyneeeen!!!! Bence soyle en guzelinden bi adet gecirelim temiz bi baslangicla onumuzdeki ay hamis kalalim
Amin insallah isteyen herkese benim bu ucuncu rabbim bu sefer kucagima almayi nasip etsin..Canım silik değil .. ne güzel pozitif .. hadi gözün aydın.. darısı bize
Ayy turkiye bana almanyadan farkli geliyor. Ne bileyim sen bence sokturucu al veriyorlarsa ben de deniyim.Doktora mi gitmeliyiz sokturucu falan almak lazim dimi
Allah yardımcımız olsun canim. Bikac gun daha beklyim diyorum. Ben dun kan da verdim o da negatifti zaten. Elbet bi gun adet olacagim menepoza girmediysem tabiAyy turkiye bana almanyadan farkli geliyor. Ne bileyim sen bence sokturucu al veriyorlarsa ben de deniyim.
Hahaha delim yaaa. Biz bi adet olalim cok pozitifim bu ayAllah yardımcımız olsun canim. Bikac gun daha beklyim diyorum. Ben dun kan da verdim o da negatifti zaten. Elbet bi gun adet olacagim menepoza girmediysem tabi
Hayırlı olsun deriiiizzzzzzIyi aksamlar arkadaslar adet gecikmem bigun itibariyle 5. Gun test yaptim silik ne dersin8z...
Evet ya olsak rahatlariz ne guzel ohh.. Olalim da calismalara basliyalim artik yeni umutlar yeni bekleyislerHahaha delim yaaa. Biz bi adet olalim cok pozitifim bu ay
Aynen canim aynen.
Sende ne gibi belirti var bu arada? Ben cok ama cok cabuk yoruluyorum enerjim tukeniyor. Okulda bi bakiyolar gulup egleniyorum. Aradan zaman geciyo kolumu kaldircak halim olmuyor. Yani hep ayakta degiliz ama accayip beynim yoruluyor. Normalden kac kat daha fazla ve bunu ben degil etrafimdakiler daha cok farkediyor
Son noktayi koymuş teyze :)))Kizlar teyzem bu devir ileri teknoloji devri adet 3 gun gecmis halen cikmadiysa ozaman hamile degilsin dediiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?