- 10 Mayıs 2016
- 234
- 55
- 48
Ayy turkiye bana almanyadan farkli geliyor. Ne bileyim sen bence sokturucu al veriyorlarsa ben de deniyim.
Kiz ne oldugunu bilem bilmeyibatirim. Hahahaha sive yaptim. Doktoruma yarin danisayim hemenAman kızlar doktora gitmeden emin olmadan icmeyin sakin haaaaa
Benim dun kan testi 0.1 cikti bikac gun daha bekliycem sonra doktoruma gidicem canim.Aman kızlar doktora gitmeden emin olmadan icmeyin sakin haaaaa
Kiz ne oldugunu bilem bilmeyibatirim. Hahahaha sive yaptim. Doktoruma yarin danisayim hemen
Benim dun kan testi 0.1 cikti bikac gun daha bekliycem sonra doktoruma gidicem canim.
Zuhahaha kiz ben turk kizi turkum!!!Sen var doktora danışmak sonra içmek almanciydin dimi sen
Ben sonradan Almanci oldum hem 9 aydir. Ben dogma buyume hollandaliyim
Sorun degil. Biz ortak dilden takilalim. Ben sizi cok iyi anliremÜzgünüm Hollandaca bilmiyem ben
Ay kizlar saka maka alistik gittik haa birbirimizee. Ben sizin yanaklarinizi himis olan ve olmak isteyen gobuslerinizi seveyim.
Evet normalde duzenli o yuzden kafam karisiyor zaten. Bazen diyorum filmlerdeki gibi testler karismis olabilr mi. Boyle kafamda deli sorularCnm bekle gelir ozaman normalde düzenliyse tabi
Ben sonradan Almanci oldum hem 9 aydir. Ben dogma buyume hollandaliyim
Evet normalde duzenli o yuzden kafam karisiyor zaten. Bazen diyorum filmlerdeki gibi testler karismis olabilr mi. Boyle kafamda deli sorular
Eh biraz öyle vala burası efsunlu cnmKizlar benim bat bugun dunde dahil iki kez kahverengi leke oldu hala gelen giden yok.tabiki test yaptim sabah negatif.bu basliga yazanin adeti gecikiyo galiba
AhahaaaHeheee babada dese tebriklr 3 aylık gebesiniz şimdide cinsiyetine bakalım diye hahaaas
Ahahaaabi yerlerdr bayilip hastaye kaldirilmaliyiz ama yoksa olamaz :))))
Al benden de o kadar :)Öyle diyceklerse seve seve bayılırım şöyle koltuğun ustune doğru hahahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?