An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Ben de engel olamıyorum kuzu ya tel elimden düşmüyo

Neşeniz bol olsun kızçelerr dua istiyorum sizden yarın doktora gidecem değerlerim artmış olsun

Son düzenleme:
Yarın ben de Doktora gidiyorum.kizcelerim dua edin.su regl de bitseydi (zaten oldum mu olmadım mi anlamadım damla damla damla zorla geliiii) çalışmalara başlasaydık. Zaten kocayı bulabilirsem çalışacaz o ayrı mesele göreve gidecek garibim.bir de geç yumurtluyorum ben ohhhhh üstüne tuz biber ay şimdiden içim karardı

Amiiin kuzum sonucu alır almaz yaz ben geç gidicem akşam yazarım artık hayırlısıyla inşallaahhhh

Kuzum yarın devlet hastanesine gitcez bizde geç alırız sonucu çünkü yarın kayınvalidem sonuçlarını alacak bende oranın doktoru güzel birde ona göstercem yani. Peki bebeğim 5-6 saniyelik karın ağrın olurmuydu ilk başlarda benim ara sıra oluyor heralde adet olmuyoruz yada sağlıklı ilerliyorsak bebiş rahime yerleşiyor diyemi ara sıra ağrı yapıyor tatlı tatlı geçiyor böyle hemen

Ay çok heyecanlı yarın bu saatlerde bakalım neler düşünüyo olcaz:)) Tatlı tatlı ağrıları sol kasıkta hissettim ben hep kuzum. Bi de biraz gaz sancıları oluyo arada ayıptır söylemesi şimdiden kabızlık başladı gibi zor çıkıyorum wc ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…