Ben de engel olamıyorum kuzu ya tel elimden düşmüyoAynen katılıyorum bacim yediyse korkmican:) neyse bacim aynen benim mis kokulu başlığımı kirletiyorlar yaneyse bacim yarın kan verecektin sen dimi bak bu dönemlerde radyasyondan da uzak durmak lazım aslında ama kendi adıma soylim hiç engel olamıyorum kendime
Sagol canim Allah razi olsunİnşallah canım
Ahaha bende almancayla hollandacayi ayirt edemiyorum artik. Kursa gittigim icin karisti dillerAy canım ben Türkiyede doğdum,10 yaşımda Hollandaya gittim ,20 yaşımda geri Türkiye ve 23te de Almanya
Resmen Hollandacayı unuttum gitti
Ahaha bende almancayla hollandacayi ayirt edemiyorum artik. Kursa gittigim icin karisti diller
Hadi be? Koca almanyada ayni yerde olmayalim?Aynen canım ya bende kursa gidiyorum.. p.tesi başlıyo böyle rahattım ya
Hadi be? Koca almanyada ayni yerde olmayalim?sirf pazartesi mi yoksa pazartesinden itibaren mi?
Meinst duuu.. bende 9-13 15 benim 3. hafta baslayaliPazartesiden itibaren haftanın 4 günü 9-13 saat arası.
Yaz tatilindeydik
İnşallah kuzum ya içim içimi yedi vallaa
Hoşgeldin kuzum anneliğe giriş 1İnşallah kuzum ya içim içimi yedi vallaa
Hoşgeldin kuzum anneliğe giriş 1
Amiiin kuzum sonucu alır almaz yaz ben geç gidicem akşam yazarım artık hayırlısıyla inşallaahhhhValla canım ya asıl strest şimdiymiş allahım yardımcımız olsun
Amiiin kuzum sonucu alır almaz yaz ben geç gidicem akşam yazarım artık hayırlısıyla inşallaahhhh
Ay çok heyecanlı yarın bu saatlerde bakalım neler düşünüyo olcaz:)) Tatlı tatlı ağrıları sol kasıkta hissettim ben hep kuzum. Bi de biraz gaz sancıları oluyo arada ayıptır söylemesi şimdiden kabızlık başladı gibi zor çıkıyorum wc yeKuzum yarın devlet hastanesine gitcez bizde geç alırız sonucu çünkü yarın kayınvalidem sonuçlarını alacak bende oranın doktoru güzel birde ona göstercem yani. Peki bebeğim 5-6 saniyelik karın ağrın olurmuydu ilk başlarda benim ara sıra oluyor heralde adet olmuyoruz yada sağlıklı ilerliyorsak bebiş rahime yerleşiyor diyemi ara sıra ağrı yapıyor tatlı tatlı geçiyor böyle hemen
İNSAALLAH bebegimmm amin RABBİM yüzümüzü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?