An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kizlar ara ara goguslerim cok feci sanciyo. Normalde hic boyle olmuyordu bendeeee

Kızlar bata 2-3 gün kalanlar kirpikleriniz karışık mi gözler ağlamaklı mi kontrol edin bi benim daha 8 gun var bunlarda ip ucu oluyor

Kızlar bata 2-3 gün kalanlar kirpikleriniz karışık mi gözler ağlamaklı mi kontrol edin bi benim daha 8 gun var bunlarda ip ucu oluyor
2 gun var adetime ama kirpiklerim karışık degiill hoş nasıl oluyor bilmiyorum bile. Ağlamaklı da değilim ama sürekli uyumak istiyorum yanıyor o yüzden sürekli gözlerim ve göz kapakarim hep yarım.

2 gun var adetime ama kirpiklerim karışık degiill hoş nasıl oluyor bilmiyorum bile. Ağlamaklı da değilim ama sürekli uyumak istiyorum yanıyor o yüzden sürekli gözlerim ve göz kapakarim hep yarım.
Canım herkeste farklılık gosterebilir benim gecen ay öyle idi şimdi takip ediyorum bende kendimi 8 günüm var geçen ay kimyasal gebelikti benimki düştü yani inşallah çok beklemeden kavusuruz bebeklerimize..

Neredesiniz canlar buyrun sohbete? Son durumlar ney, keyifler nasıl:)

Bata son 7 gün bugün kasıklarım agrimaya basladi sadece. Sende var mi belirtiler
Ya malesef pek bi belirti yok. Ama şöyle ki ben adet belirtisi bile yaşamam. Sadece adet olmama bi iki gün kala bi tane sivilcem çıkar adet olmadan 10 dakika önce kasiklarim ağrımaya başlar oyle anlarım adet olacağımı. Acaba diyorum belirti yaşamadan hamile.kalma ihtimali nedir var mıdır:)

Ben kasım ayinda malesef düşük yaptim. Gecikme öncesinde hicbir belirti yasamamistim. Yani olabiliyor

Bir de geçenlerde belimde kasigimda cok hafif bi sizi oldu ama açıkçası psikolojik olduğunu düşünüyorum şuan öyle bişey yok çünkü

Ben kasım ayinda malesef düşük yaptim. Gecikme öncesinde hicbir belirti yasamamistim. Yani olabiliyor
Geçmiş olsun canım benim İNSAALLAH bu ay tutar bebişlerimiz gelir adetin gecikince mi anlamıştın canim hamile olduğunu?

Geçmiş olsun canım benim İNSAALLAH bu ay tutar bebişlerimiz gelir adetin gecikince mi anlamıştın canim hamile olduğunu?
Teşekkür ederim. Amin canim. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Dayanamayıp adetten bir gun once idrar testi yapip ogrenmistim harika bir histi umarim yakinda tekrar yasarim ve iateyen herkes yasar.

Teşekkür ederim. Amin canim. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Dayanamayıp adetten bir gun once idrar testi yapip ogrenmistim harika bir histi umarim yakinda tekrar yasarim ve iateyen herkes yasar.
Amin İNSAALLAH canim benim. Benim bat 27 Ağustos. 28inde yapmayı düşünüyorum testi tabi adet olmazsam INSAALLAH kavuşuruz bebislerimize

Ayy ınsallah yaa..benim de bat 28 ve 30unda evlilik yildonumumuz. Acaba 30una mi test yapsam diyorum. Ama negatifse o gun benim icin kotu gecer. Kararsizim

Ayy ınsallah yaa..benim de bat 28 ve 30unda evlilik yildonumumuz. Acaba 30una mi test yapsam diyorum. Ama negatifse o gun benim icin kotu gecer. Kararsizim
Canım benim üzülme varsa çıkar yoksa RABBİM İN takdiri beklicez. bizimki de 16 agustostu:) ay İNSAALLAH yildonumu hediyesi olur bize

Benim de hiç belirttim yok yani su klasik belirtierden. P.tesi adet günüm olmazsam salı test yapicam ben de . Zannetmiyorum ki pozitif çıksın ama inşallah çıkar . Belirtil olmadan pozitif çıkarsa umut olurum size de :)

Güzel bayanlar günler geçiyor bakalım inşallah Allah hakkımızda en hayırlısını versin dualarımız kabul olsun :) Bugün uykudan kendimi alamadım ve kasıklarım belim geceleride bacaklarım ağrıyor. İnşallah bu belirtiler bu ağrılar psikolojik değildir:) inşallah 7-10gün sonra hepimiz burda sevincimizi paylaşırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…