Benim göğüs sancım adete yakın oluyo umarım seninkisi hamileliktendir canımKizlar ara ara goguslerim cok feci sanciyo. Normalde hic boyle olmuyordu bendeeee
2 gun var adetime ama kirpiklerim karışık degiillKızlar bata 2-3 gün kalanlar kirpikleriniz karışık mi gözler ağlamaklı mi kontrol edin bi benim daha 8 gun var bunlarda ip ucu oluyor
Canım herkeste farklılık gosterebilir benim gecen ay öyle idi şimdi takip ediyorum bende kendimi 8 günüm var geçen ay kimyasal gebelikti benimki düştü yani inşallah çok beklemeden kavusuruz bebeklerimize..2 gun var adetime ama kirpiklerim karışık degiillhoş nasıl oluyor bilmiyorum bile. Ağlamaklı da değilim ama sürekli uyumak istiyorum yanıyor o yüzden sürekli gözlerim ve göz kapakarim hep yarım.
Canim benim adet donemi olmuyor gogus sancim da o yuzden dedim .. insaAllah hamileliktendir dedigin gibi....Benim göğüs sancım adete yakın oluyo umarım seninkisi hamileliktendir canım
Ya malesef pek bi belirti yok. Ama şöyle ki ben adet belirtisi bile yaşamam. Sadece adet olmama bi iki gün kala bi tane sivilcem çıkar adet olmadan 10 dakika önce kasiklarim ağrımaya başlar oyle anlarım adet olacağımı. Acaba diyorum belirti yaşamadan hamile.kalma ihtimali nedir var mıdır:)Bata son 7 günbugün kasıklarım agrimaya basladi sadece. Sende var mi belirtiler
Ben kasım ayinda malesef düşük yaptim. Gecikme öncesinde hicbir belirti yasamamistim. Yani olabiliyorYa malesef pek bi belirti yok. Ama şöyle ki ben adet belirtisi bile yaşamam. Sadece adet olmama bi iki gün kala bi tane sivilcem çıkar adet olmadan 10 dakika önce kasiklarim ağrımaya başlar oyle anlarım adet olacağımı. Acaba diyorum belirti yaşamadan hamile.kalma ihtimali nedir var mıdır:)
Geçmiş olsun canım benim İNSAALLAH bu ay tutar bebişlerimiz gelir adetin gecikince mi anlamıştın canim hamile olduğunu?Ben kasım ayinda malesef düşük yaptim. Gecikme öncesinde hicbir belirti yasamamistim. Yani olabiliyor
Teşekkür ederim. Amin canim. Allah isteyen herkese nasip etsin.Geçmiş olsun canım benim İNSAALLAH bu ay tutar bebişlerimiz gelir adetin gecikince mi anlamıştın canim hamile olduğunu?
Amin İNSAALLAH canim benim. Benim bat 27 Ağustos. 28inde yapmayı düşünüyorum testi tabi adet olmazsamTeşekkür ederim. Amin canim. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Dayanamayıp adetten bir gun once idrar testi yapip ogrenmistimharika bir histi umarim yakinda tekrar yasarim ve iateyen herkes yasar.
Canım benim üzülme varsa çıkar yoksa RABBİM İN takdiri beklicez. bizimki de 16 agustostu:) ay İNSAALLAH yildonumu hediyesi olur bizeAyy ınsallah yaa..benim de bat 28 ve 30unda evlilik yildonumumuz. Acaba 30una mi test yapsam diyorum. Ama negatifse o gun benim icin kotu gecer. Kararsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?