An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Anladım kuzum benimde öyle sanada sürekli soruyorum ama sen benden önce kaldın tecrübelisin kusura bakma nolur sürekli soruyorum ama

Anladım kuzum benimde öyle sanada sürekli soruyorum ama sen benden önce kaldın tecrübelisin kusura bakma nolur sürekli soruyorum ama
Yaa saçmalama kuzum sor tabi memnun olurum ne güzel paylaşıyoruz birbirimizle hem başkaları da faydalanıyodur umarım cevap arayan çok kadın var.. Sevgi kelebeğim benim yarın bizler için güzel bi gün olsun inşallahhh

Allah razı olsun canım kafamdaki soru işaretlerini yok ediyorsunuz valla

Kizlar oluyorum kurtarin. Sabahtir eve girmediydim. KURTLANMISIIIIIIZZZZZ. CIGLIK ATA ATA BI HAL OLDUM. SIRTIMDA YURUYORLAR SANKI KURTARIIIIN

Ay kiz camlari kapattiydim iceri meyve sinegi giriyo diye. O da cop unutmusum kocaman siyah cop. Icinde ne vardi Allah bilir. Bi geldim sabahtir eve gelmediydim. Kurt ucuyor eteafta. Bi ciglik bi figan.

Esim de ne yaptin da kurtlandi dedi oturdu. Kizlar hamilelik disi ama kurt bi copten 1 gunde bukadar urermi. Esim sen biseye dikkat etmedin dedi anlatamiyorum copten oldugunuuuu

Merhaba arkadaslar adetime 2 hafta varken kanamam ve sancım oldu dr gıttım gebelik testı yaptırdı 2,7 sonuçtu düşük deger dedı baskada bırsey demedı ilaç yazdı fakat kullanmadım şimdi adete 9 gün kaldı acaba deger artarmı 9 yıldır olmuyor du ilk defa boyle oldu hep sıfır çıkardı aranızda böyle olup artan varmı

Allah iyiliğini versin kız beni bile bi kaşıntı tuttu burdan baksaydınız ya çöpe ne var öyle hemen kurtlanır mı valla görmedim inan hiç

Cop o kadar cabuk kurtlanmaz kuzum. Baska biseydendir. Bulgur tarzi seylerden olabilir bence. Onlara bi bak hemen. Allah yardimcin olsun

Cop o kadar cabuk kurtlanmaz kuzum. Baska biseydendir. Bulgur tarzi seylerden olabilir bence. Onlara bi bak hemen. Allah yardimcin olsun
Bulgur felan bisey yoktu ortalikta. Copun alti islanmis zaten. Kokmus bisey sicaktan. Dusunsene 40 derece ve heryer kapali. Bana en dogal sey cop geldi. Yazin bulgur hicbiseyim kurtlanmadi izine gittigimde. Hava almiyorlar cunku.

Kizlar yaaa cok kotuyum hahaahah. Yani iyi anlamdaaa.. gulme krizine girdim resmen

Allah iyiliğini versin kız beni bile bi kaşıntı tuttu burdan baksaydınız ya çöpe ne var öyle hemen kurtlanır mı valla görmedim inan hiç
Kizzzz sakasina benimkine dedim ki cami sonuna kadar actik da sabaha kuslar bu kirtlari fakedip mitfaga dalmasin. O da bence gelirler diyor. Ahahaha napiyimmm. Banyoya girdim.ciktim ama sanki kollarimda bacaklarimda sirtimda yuruyorlar

Almanyanin kurtlari da bi baska demek .bu arada copten bile kurt uruyor. Biz ureyemedik gitti

Canım benim de geçen ay başım beladaydı kurtçuklarla ya mutfağa girmek istemiyordum .. meğer kuru patlıcanlar vardı kapının arkasında asılı onlardan geliyomuş hemen attım.. resmen gözümü kapattığımda yemek yediğimde televizyon izlediğimde o lurtçuklar aklıma geliyodu valla psikolojiyi bozmuştum Allahtan kurtuldum

Merhaba canım takibe al iki günde bir kan ver verecek olan Allah artabilir bence yalnız adetine 12 gün varken mi bu değer çıktı orayı anlamadım 2 gün mu

Ya kizlar bise sorcam 3 haftadir sol kasigimda devamli sizlama var ara ara boyle icten soguyo gibi miydemde yanio ama bilemedim bata 7 gun var hastaneye gitsem bebis varsa cikar mi acab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…