An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Günaydın kizlar. Negatif dolu bir test daha

Eklentiler

• IMG_20160901_065243~2.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 48
Eee ben ince bir çizgi görüyorum sanki umutlandirmak istemem ama ekran ışığını açtım yine gordum

Günaydın kizlar. Negatif dolu bir test daha

Bebeğim hafif birşey var gibi bak ben hamile olmama ragmen idrarde hala slik çıkıyor kuzenim ebe onunla konuştum idrarde hamileliği boyunca gözükmeyende varmış ve önemli olan kanmış kan ver artık

B Bekayyy trkn0709 o çizgiyi ben de gordum fakat o çizgi t çizgisinin şeridi degil mi? Yani çıkarsa o çizgi pembelesecek onun çizgisi değil mi ona yordum ben
Cnm benimde varla yok arasıydı hayalet gibiydi biliyorsun bu testler yapıp üzülmeyin artık kan ver yoksada önümüzdeki ay için hazırlarsın kendini

Allah allaah tipe bak yaaa. Neden hala negatif bu tessst. Canim uzulme belki de doktora gorunmen lazimdir neden hala adet olmadin diye
Dün goguslerde hassaslikta başlamıştı hatta mide bulantısı ve yanması oldu anlamadım ya. Psikolojik herhalde

Çok moral bozuyo bu testler
Benim bile adam akıllı çıkmadı kuzum o yüzden kendinle çelişkeye girmektense yap rahatsa böyle strest oluyorsun adet olacağın varsada olamıyorsun belkide ihmal etme git öğren varsada tadını çıkart yoksada üzülmeden çalışmalara başlarsın

B Bekayyy trkn0709 o çizgiyi ben de gordum fakat o çizgi t çizgisinin şeridi degil mi? Yani çıkarsa o çizgi pembelesecek onun çizgisi değil mi ona yordum ben
Canım elinde aynı testten vardır onda aynı çizgi görünüyorsa tamam senin dediğin gibidir ama görünmüyor ise bizim dediğimiz gibi kan değeri yeni yükseliyor olabilir

Yarın iş çıkışı gidecegim canım

Canım elinde aynı testten vardır onda aynı çizgi görünüyorsa tamam senin dediğin gibidir ama görünmüyor ise bizim dediğimiz gibi kan değeri yeni yükseliyor olabilir
Canım tek bu vardı başka yok. Keşke olsaydım bi tane daha

Canım bende doktordayım 9.59 çıkmıştı sonucum geç döllenme dedi doktor şimdi kan değeriö minimum ne kadar olmalı sence

Cani. E-mailime baktim bisi yok. Birazdan 8de ariyim bi. Gel derse gitcem. (Kiz bugun isim vasimdan askin. Eve az sonra elektrikci gelcek. Kurt varsa devam temizlicem, doktor ayarlamam lazim. Aaaaafff!!)
Temizlenmedimi kurtlar daha çok mu basmış kız evi doktoru ihmal etme

Canım bende doktordayım 9.59 çıkmıştı sonucum geç döllenme dedi doktor şimdi kan değeriö minimum ne kadar olmalı sence
İki gün önce vermiştin dimi canım en az yüzde altmis yükselmesi iki kat filan olmalı(18i geçerse çok iyi canım gecmezse de yakınsa değer üzülme daha sonra yükselir düşmemesi gerek )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…