Aynen cnm adetten 2 gün önce verdim birde bugun vercemİki gün önce vermiştin dimi canım en az yüzde altmis yükselmesi iki kat filan olmalı(18i geçerse çok iyi canım gecmezse de yakınsa değer üzülme daha sonra yükselir düşmemesi gerek )
Yok gulum guzelce temizledik supurduk de ben bi suphe varsa etrafta biseyler diye evi dipten temizlicem.Temizlenmedimi kurtlar daha çok mu basmış kız evi doktoru ihmal etme
İyi yapmışın ama yorma kendimi ne olur ne olmaz cnmYok gulum guzelce temizledik supurduk de ben bi suphe varsa etrafta biseyler diye evi dipten temizlicem.
Oyyy tamaaam.. isin bitince yazdiklarimi okuuuuHastanedeyim kuzummAfitab_
Kan testini de evde yap pozitif çıkarsa gel dememişler iyi kiLaaaaaaaaaaaa Alaman cavirlarii imansizlaaaaaa. Resmen ne yasadigimi yaziyorun kizlar!!!!!!
Aradim kadin evde test yap dedi. Yok deyince bi saniye dedi 3 dakka bekledim. Gecen de yuzume kapattiklari icin ben bu sefer kapattim. Beklemeye alip kapativeriyorlar!!! Neyseee
Simdi geri aradim dediklerine bakin.
Once idrara bakmamiz lazim o da 10 euro!
Ne zaman sonuc cikar? Onu aninda veriyoruz dediler. Iyi tamam
Sonra kan icin de 12.50 verceniz dedi.
Niye bundan once benden hic para almiyordunuz dedim.
Ozaman siz bize pozitif gordum deyip geldiniz. Simdi labaratuvar parasini vermeniz lazim dedi!!!!
Eeee ben evde negatif gorursem ve hala adet olmassam ne yapayim dedim. Ozaman test icin 2 hafta daha bekle dedi?!!!!! 2 hafta mi 2 gun mu deyince 2 hafta bekleyin sonra kan vermeye gelin.
Allahin cavurlari yaaaaaa resmen kanda once cikiyor ama once idrarda kendin gorcen diyor.
Çok moral bozuyo bu testler
Negatif cikcak canım korkuyomcanım yapma bu testleri bugüne kadar yapacağına kan verseydin keşke hatta ver...idrara güvenmiyorum ben bazılarında geç belirebiliyor
O nasil bir mantiktir ya ne duygusuzlar. Kolaydi oyle beklemekLaaaaaaaaaaaa Alaman cavirlarii imansizlaaaaaa. Resmen ne yasadigimi yaziyorun kizlar!!!!!!
Aradim kadin evde test yap dedi. Yok deyince bi saniye dedi 3 dakka bekledim. Gecen de yuzume kapattiklari icin ben bu sefer kapattim. Beklemeye alip kapativeriyorlar!!! Neyseee
Simdi geri aradim dediklerine bakin.
Once idrara bakmamiz lazim o da 10 euro!
Ne zaman sonuc cikar? Onu aninda veriyoruz dediler. Iyi tamam
Sonra kan icin de 12.50 verceniz dedi.
Niye bundan once benden hic para almiyordunuz dedim.
Ozaman siz bize pozitif gordum deyip geldiniz. Simdi labaratuvar parasini vermeniz lazim dedi!!!!
Eeee ben evde negatif gorursem ve hala adet olmassam ne yapayim dedim. Ozaman test icin 2 hafta daha bekle dedi?!!!!! 2 hafta mi 2 gun mu deyince 2 hafta bekleyin sonra kan vermeye gelin.
Allahin cavurlari yaaaaaa resmen kanda once cikiyor ama once idrarda kendin gorcen diyor.
Negatif cikcak canım korkuyom
Aynen canım yarın mübarek gün gideyim diyorum adet olmazsamama cnm bu idrrar testlerindede sonuç seni üzüyor en azından net bilirsin belkide stres ve beklenti adeti geciktiriyor biliyorum üzüleceksin ama ona göre önüne bakarsın bence
Bu aradaAfitab_ canım nice yıllara iyiki doğdun Allahım en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder inşalllah
Ailenle mutlu huzurlu nice seneler olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?