An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

İki gün önce vermiştin dimi canım en az yüzde altmis yükselmesi iki kat filan olmalı(18i geçerse çok iyi canım gecmezse de yakınsa değer üzülme daha sonra yükselir düşmemesi gerek )
Aynen cnm adetten 2 gün önce verdim birde bugun vercem

Laaaaaaaaaaaa Alaman cavirlarii imansizlaaaaaa. Resmen ne yasadigimi yaziyorun kizlar!!!!!!

Aradim kadin evde test yap dedi. Yok deyince bi saniye dedi 3 dakka bekledim. Gecen de yuzume kapattiklari icin ben bu sefer kapattim. Beklemeye alip kapativeriyorlar!!! Neyseee

Simdi geri aradim dediklerine bakin.

Once idrara bakmamiz lazim o da 10 euro!
Ne zaman sonuc cikar? Onu aninda veriyoruz dediler. Iyi tamam
Sonra kan icin de 12.50 verceniz dedi.
Niye bundan once benden hic para almiyordunuz dedim.
Ozaman siz bize pozitif gordum deyip geldiniz. Simdi labaratuvar parasini vermeniz lazim dedi!!!!

Eeee ben evde negatif gorursem ve hala adet olmassam ne yapayim dedim. Ozaman test icin 2 hafta daha bekle dedi?!!!!! 2 hafta mi 2 gun mu deyince 2 hafta bekleyin sonra kan vermeye gelin.

Allahin cavurlari yaaaaaa resmen kanda once cikiyor ama once idrarda kendin gorcen diyor.

Kan testini de evde yap pozitif çıkarsa gel dememişler iyi ki

Bu arada Afitab_ canım nice yıllara iyiki doğdun Allahım en kısa zamanda sağlıklı bir bebek nasip eder inşalllah
Ailenle mutlu huzurlu nice seneler olsun...

Eklentiler

• images.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 37
O nasil bir mantiktir ya ne duygusuzlar. Kolaydi oyle beklemek

Kizlar cok duygusalim. Ayy gozlerim dolu dolu. Aglayasim var. Sonra geciyo birdaha geliyo. Hamilelik degil pskopata bagladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…