Yerleşme kanamasidir canım bebis yerleşiyor. Sonucunu bekliyorum sağlıklı artmıştır inş caniimKızlar merhabayınAfitab_ boğazla o doktoru
Hollymom kuzumm kan verdim ama yarın çıkacak sonuç ama gün içersinde bakın yine sistemden dediler. Doktorada girdim meraktan doktor baktı bir sıkıntı yok kese tabiki yok daha ama rahim kendini hazırlıyor dedi şimdi eve geldim ayıptır söylesi duşa girecektim iç çamaşırımda açık kahverenki 2 damla leke vardı acaba bebekmi yerleşmeye çalışıyor
Benceee kese olmadigina ve bebis yer yaptigina goreee yerlesme kanamasidirrrKızlar merhabayınAfitab_ boğazla o doktoru
Hollymom kuzumm kan verdim ama yarın çıkacak sonuç ama gün içersinde bakın yine sistemden dediler. Doktorada girdim meraktan doktor baktı bir sıkıntı yok kese tabiki yok daha ama rahim kendini hazırlıyor dedi şimdi eve geldim ayıptır söylesi duşa girecektim iç çamaşırımda açık kahverenki 2 damla leke vardı acaba bebekmi yerleşmeye çalışıyor
Fazla degil bence canisi. Bugun birdaha gelmez insallah yarin da belki bi ce eee der ama baska da gorme zaten. Doktora git yoksa
Yarında bakarım duruma cnm devam ederse giderim tabiFazla degil bence canisi. Bugun birdaha gelmez insallah yarin da belki bi ce eee der ama baska da gorme zaten. Doktora git yoksa
Canim merak ettim. Bati senin su anda kac gun gecmis oldu?Yarında bakarım duruma cnm devam ederse giderim tabi
Çok sürmez canım herhalde
Canım benim üzülme bu kadar elbet bir gün göbüşün şişecekGünaydın kizlar. Negatif dolu bir test daha
Negatifi gorunce uzulmemek elde değilCanım benim üzülme bu kadar elbet bir gün göbüşün şişecek
Korkma canım kahverengi leke yerleşmeden oluyo bana da oldu biliyosun 2 gün koyu kahve 2-3 damla leke geldi tam da adet olmam gereken tarihte olmuştu şimdi hiç gelmiyo şükürler olsun. Ama ilk gördüğümde kaynar sular dökülmüştü tepemden:) sen tabiki kontrol edersin gün içinde bize de yazarsın tatlım:)) içini ferah tutKızlar merhabayınAfitab_ boğazla o doktoru
Kızlar merhabayınAfitab_ boğazla o doktoru
Korkma canım kahverengi leke yerleşmeden oluyo bana da oldu biliyosun 2 gün koyu kahve 2-3 damla leke geldi tam da adet olmam gereken tarihte olmuştu şimdi hiç gelmiyo şükürler olsun. Ama ilk gördüğümde kaynar sular dökülmüştü tepemden:) sen tabiki kontrol edersin gün içinde bize de yazarsın tatlım:)) içini ferah tut
canım seninki yerleşme kanamasıdır doktor alttan baktı mı sana bu arada merak ettim
kızlar bende öğle paydosuna çıkmıştım wc ye gittim hani dün çok çok az pembe bi kan geldi demiştim ya şimdide lavobada kahverengi geldi peçeteye 1-2 damla bende ped koydum devamı gelmez umarım dünde belim çok ağrıdı ya offfffffff
amin cnmmmmmm..... sende germe sakın kendini uzan dinlen bizede haber et emi....İnşallah kuzum gelmez
Benim ağrım sızım olmadı kuzum rahatsız edicek şekilde ama belim fena ağrımıştı bıçak saplanır gibiAynen dünde benim normalde adet günümdü tahminime göre kuzum şimdi hastaneden gelince korktumgözüm sürekli orada valla çok açık kahverengiydi zaten ağrı yapıyormu kasıklara ona göre panik yapmayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?