An itibari ile bat ına 10 gün kalanlar gelin beraber bekleyelim

Kızlar merhabayın Afitab_ boğazla o doktoru
Hollymom kuzumm kan verdim ama yarın çıkacak sonuç ama gün içersinde bakın yine sistemden dediler. Doktorada girdim meraktan doktor baktı bir sıkıntı yok kese tabiki yok daha ama rahim kendini hazırlıyor dedi şimdi eve geldim ayıptır söylesi duşa girecektim iç çamaşırımda açık kahverenki 2 damla leke vardı acaba bebekmi yerleşmeye çalışıyor

Yerleşme kanamasidir canım bebis yerleşiyor. Sonucunu bekliyorum sağlıklı artmıştır inş caniim

Benceee kese olmadigina ve bebis yer yaptigina goreee yerlesme kanamasidirrr

Korkma canım kahverengi leke yerleşmeden oluyo bana da oldu biliyosun 2 gün koyu kahve 2-3 damla leke geldi tam da adet olmam gereken tarihte olmuştu şimdi hiç gelmiyo şükürler olsun. Ama ilk gördüğümde kaynar sular dökülmüştü tepemden:) sen tabiki kontrol edersin gün içinde bize de yazarsın tatlım:)) içini ferah tut

kızlar bende öğle paydosuna çıkmıştım wc ye gittim hani dün çok çok az pembe bi kan geldi demiştim ya şimdide lavobada kahverengi geldi peçeteye 1-2 damla bende ped koydum devamı gelmez umarım dünde belim çok ağrıdı ya offfffffff

canım seninki yerleşme kanamasıdır doktor alttan baktı mı sana bu arada merak ettim

Aynen dünde benim normalde adet günümdü tahminime göre kuzum şimdi hastaneden gelince korktum gözüm sürekli orada valla çok açık kahverengiydi zaten ağrı yapıyormu kasıklara ona göre panik yapmayım

canım seninki yerleşme kanamasıdır doktor alttan baktı mı sana bu arada merak ettim

Yok kuzum alttan bakmadı normal baktı çünkü kese oluşmaz daha yeni döllenme olmuş dedi boşu boşuna seni germeye gerek yok dedi erkekti birde karından baktı sadece bilmem neler sertleşmeye başlamış rahim gayet iyi dedi

İnşallah kuzum gelmez

Benim ağrım sızım olmadı kuzum rahatsız edicek şekilde ama belim fena ağrımıştı bıçak saplanır gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…